LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ce dragut ceska! dar nu le sterge! lasa-le acolo! vestigii ca "pe aici a trecut benji!". tii minte ciuperca cu manutse? s-o vezi ce colorata e:))) a pictat bruno manutele cu carioca. ei si? mi-a stricat mie opera dar...a ramas a lui!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ramo, m-a topit poza cu "incalzitul nasului lu' mami'. Sunteti asa de dulci amandoi....

Mirikuuuu vezi ca n-ai avut musafirii potriviti? Daca eram eu acolo....nu-ti mai ramaneau tie diverse dupa Rev si nici regrete ca plec nu mai aveai . Pup fata draga.

Cret drag updatez maine CVul si il trimit. Teoretic eu pot pleca de aici incepand cu luna martie. Dar nu mai e mult pana atunci si chiar si asa...macar sa apara ceva bun si mai devreme ca imi fac eu bagajelul. Sar'na muuult de ajutor.

Ceskule tu si Benji va tineti numai de goange. Vezi ca il inveti la nazdravanii si o sa-i placa

Grati si eu zic ca nu-i menopauza. Atata timp cat tu alaptezi eu nu vad de ce iti faci griji ca nu ti-au venit rusii. Vorba lui Miri, eu m-as bucura daca as fi in locul tau. Hai si nu te ingrijora.
Aaaa...am ras teribil la faza cu amorezul de la grdinita Ozanei. Ce ti-e si cu puii astia mici. Pfiiii...cred ca ma tavaleam pe jos de ras daca-mi spunea mie asa ceva. Pe de alta parte...nu ma mir ca Ozi a inceput sa franga inimi de la 3 anisori.

Hai ca plec si eu la nani. Luca doarme iar singur in noaptea asta si eu cu Ana. Suntem iar solo percutie. Party time....next time

Puuuup

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Miri,
ehei as fi vrut sa ramana dar ne mutam si vom zugravi ca scoatem mansarda la vanzare! Si tati nu prea apreciaza creativitatea de genul asta. Oricum in camera lui Benji poate il las pe el sa decoreze peretii!

Alina023,
goange, goange ca tot eu l-am invatat sa aprinda/stinga veioza si acuma imi stinge compu. Si ne mai plictisim si noi singurei acasa toata ziua. Daca nu erau DC si zuzele o luam pe campii.... e frumos sa stai cu cophilu acasa dar e si....blue.
Mai avem un set sa ii iau amprenta in ghips dar ma tem ca ii ramane mana acolo, daca o sa vrea sa si-o vare in primul rand in ghips!!!!
Are si tati asa ceva de la 4 ani la gradi in lut si cred ca mai astept!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!!

LaLa_20

Mergi la inceput