LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (168)
Raspunsuri - Pagina 23
ramonab spune:
Ceau fetele!
Nu demult ne-am intors si noi de la sanius.Am fost la Cavnic in Baia Mare.A fost frumos chiar daca pe partie am stat doar vreo 2 ore iar cu masina am facut aproape 5 dus intors.
A fost foarte frig, ger, si de aceea nu am stat ma mult.
O sa pun poze mai tarziu.
Vad ca intrebati cat ii tinem pe bebei afara cand e ger.Eu il scot cam max 2 ore.Imbracat asa: body, bluzita groasa, ciorapi pantalon mai grosuti, si costumul cel maro pe care o sa il vedeti in poze.Ii foarte gros.Si daca e chiar foarte foarte frig(mai mult de - 7 Grade) pun si o paturica pe el in carucior.Dar eu il plimb si pe jos, de manuta si se mai incalzeste si asa.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
ceska777 spune:
Miri,
da, au voie asa mici scortisoara? Sotul si soacra ma innebunesc ca scortisoara e cancerigena, anul trecut in sarcina nu am avut voie turta dulce cu scortisoara!!!!!
Mada,
eu am citit in viteza ca imi da Benji marait tarcoale si am inteles ca Sofia a atacat un papanas din ala din branza!
Si cand colo ea are cavaler! Mai mai!
Hm, eu ce sa zic de Benjilica? Are trei nopti cand doarme snur pana la 7:00-7:30 si alta cand se trezeste pe la 3-4 sa bea ceva. So seara de ex acuma la 18:00 o sa pape un iaurt de fructe cu biscuiti iar pe la 20:00 cand sper sa pice lat (a dormit la pranz doar 1h) o sa mai bea lapte dar pana acuma max de cantitate ce a baut-o seara au fost 210ml.
Uite azi la pranz desi era obosit a papat 1/2 borcan de spaghetti de 250g si apoi a baut 120ml lapte si a dormit 1h. Nu reuseste decat f rar sa ajunga la 250g la o masa, poate cu fructe sa am sansa asta uneori.
Si daca grati.ela a intrat la menopauza ( nu cred) eu ce sa zic ca din octombrie adio rusi. In noiembrie am facut un test-negativ acuma dau vina pe pilula. Si cica ar trebui sa fiu high ca era naspa rau in zilele alea mai ales la inceput. Oare cand mai vin rusii prin gara mea cea mica? 
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Mada, eu am citit in viteza ca imi da Benji marait tarcoale si am inteles ca Sofia a atacat un papanas din ala din branza! Si cand colo ea are cavaler! Mai mai! |
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
emabucuresti spune:
Anca, Miri, fetele, merci de sugestii! 

Tb sa imi obisnuiesc si eu piticul sa pape mai bine seara si sa doarma mai neintrerupt noaptea ca sunt cheauna
lauraI sanatate multa Theutei!
mada esti o dulce
Asta mi-a adus sotul cand nu a gasit fructele mentionate, compoturi si gemuri , dar nu se compara hihi. Acum e in drum spre piata Dorobanti, cica sigur gaseste acolo
ce noroc am ca e mama la mine si am putut sa mai stau cu voi, mai aflu si eu una alta
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ramonab spune:
Am apucat sa cites si din urma cateceva si am vazut pe Stefan cu ursii si pe sanie imbujorat tare, pe Benji care da iama la galeata cu apa si apoi la papucii taticului, si balonase cu doi flacai Bruno si Sacha.Si inca ceva Miri, te rog frumos sa nu mai bagi lumea in boala cu asa poze.Auzi tu sa pui capsuni langa ciocolata si banane! Era sa stric laptopu ca mi-a curs saliva pe tastatura.Erai buna de plata.![]()
Vad ca tot bolnaviori sunt copilasii nostri.Le uram inca o data sanatate multa!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
madalina28 spune:
Am uitat sa va spun ca sunt ceva schimbari de planuri si ca maine o sa fiu matusica
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ceska777 spune:
Gata, ca ma plangeam ca nu mananca... a terminat rapid 200g iaurt de fructe cu 3 biscuiti!
Eu mai am o intrebare: cum adorm ai vostri clopotei la somnul de dupa masa? Benji de ex azi a baut laptic a inchis ochii si dus a fost, ieri in schimb am alergat dupa el 1h pana a adormit cu plansete!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
anca.b spune:
Ramo, bine ati revenit!
. asteptam pozici de la sanius!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ceska, rutina pt somnicul de peste zi e la fel cu cea de sara, la noi. adica il duc in camera lui, il bag in sacul de dormit, il pun in patutz, ii zic somn usor si ies. aaa...si inchid usa.
nu adoarme imediat, de obicei mai vorbeste singur citeva minute, se mai miriie, isi pune muzica si in final adoarme.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii