Bobocei de septembrie-octombrie (28)
Raspunsuri - Pagina 19
Didididi spune:
Buna,
sper ca o sa apara si mesajul meu in timp real.
Kid2003 si al meu bb se intoarce de pe o spate pe burta, a reusit chiar sa isi scoata mana de sub el. In schimb de pe burta pe spate nu se mai intoarce (o facea pe la 2 luni), poate unde a inceput sa i placa sa stea asa mai mult timp.
Musette daca bb mananca la san nu este o problema sa faca kk mai des. Bb al meu cand manca numai lapte praf facea max 1 data pe zi. Acum de cand am inceput diversificarea face si de 3-4 ori pe zi.
Cine a inceput diversificarea, poate sa imi spuna cat mananca bb la o masa in medie? Mihail papa mar si 200 grame si cred ca il doare burtica de la el; sau poate iar a inceput cu durerile lui de burtica
.
In privinta serviciului, eu trebuie sa ma intorc deja la serviciu prin martie. M au chemat deja prin nov sa ma intrebe ce ganduri am; in afara crizei se mai anunta si o fuziune, asa ca ...
Didi
babytza spune:
Neata mamici 
Vad ca fac valuri cu copaceii mei.....
Si cand zisesem si eu ca mai am o sansa cu site-ul ala.....
Erau mai scumpi dar erau tot aia si ne placeau rau.... Asta e, le dau ursuleti si bombonele ![]()
Bafta mamicilor care incep azi regimul de slabire ( ada si simo )
Anca bine ai revenit
Imi pare rau ca va chinuiti cu difersificarea....o sa mearga mai usor dupa ce se obisnuieste 
Mimihoo multumim pentru anunt !!! Bafta si o sa ne ferim 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
Nocom spune:
babytza super ideea cu copaceii. In poze arata f bine, dra ai vazut vreunul pe viu, ca sa zic asa, ca nu cumva sa ai surpriza sa fie chiciosi!!!! Multa bafta sa gasesti ce-ti place in timp util!!!
codruta si noua dr ne-a recomandat cu multa caldura produsele Dr Fisher, cica sunt fff bune. Noi am luat de la ei doar uleiul de masaj, dar cum am inceput sa folosesc leiul de masline, cel de la Dr Fisher sta nedesfacut in sertar... O fii bun, n-o fii....
iriss ups, eu am zis irina....hmmm pana acum aveam scuza cu gravidenia, acum.. nu stiu ce mai am.... SCUZE ca te-am botezat. Eu lucrez, cum spuneam, la marketing.
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
iriss_04 spune:
neatza mamici!
andy.p:
si felicitari pt progrese
ancutza:
si bine ai revenit,,,ce eram eu speriata cu diversificarea acum cand am vazut-o pe carla
cred ca mai astept,,,in fiecare zi zic sa-i dau cateva picat de suc dar nu am curaj
Andy_galro: bafta in sesiune!
Mimihoo: bafta la scola de soferi,,,este una dintre cele mai mari realizari carnetul in sensul ca esti independenta te duci unde vrei si cand vrei singura![]()
eu sunt rupta de somn andrei a reintrodus masa de noapte ca la 1 luna
:s-a trezit la 2la 6 si tot asa,,,si nu adoarme mai devreme de 12-1 noa[ptea
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
Didididi spune:
Si inca o intrebare. Ai vostri bb se foiesc noatea in timp ce dorm? Ca pe mine asta ma termina: nu numai ca se trezeste 1-2 dati pe nopate sa pape- mi se pare floare la ureche deja, dar se misca tot timpul in somn.
Didi
andy.p spune:
Vaaaaai Anca
toata s-a manjit saracutza...las ca tre sa se obisnuiasca si cu asta,incet si cu rabdare,de sapt viitoare cred ca intru si eu cu sucurile de mar si de morcov![]()
Sa stii ca la noi foehnul are efect zero acum...
Andy_g bafta la examene.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom iriss ups, eu am zis irina....hmmm pana acum aveam scuza cu gravidenia, acum.. nu stiu ce mai am.... SCUZE ca te-am botezat. Eu lucrez, cum spuneam, la marketing. mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
no problem
ici''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
Nocom spune:
babytza imi pare rau ca ti s-a spulberat si ultima sansa, dar sunt sigura ca vei gasi tu ceva frumos pt botezul lui Davidutza.
andy_galro bafta multa in sesiune. Nopti usoare iti doresc.
De vreo o saptamana si Daria este foarte aitata plange mult ziua si se trezeste des noaptea. Sper sa-i treaca curand ca sunt cam zombie.
Asta e.......
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
claudinna spune:
super tare poza cu Carla!
anca, nu te descuraja, nu abandona!
putin cate putin, se va obisnui.
mancarea solida merge mai bine cu lingurita, sucul e ok cu biberonul. asha i-am dat si eu la inceput, cu lingutita, dar stateam ani si ani pana manca. asha ca acum sucul il bem cu bibe, cu o tetina cu gaura mai mare, din aia pt cereale, iar piureul i-l dau cu lingurita.
azi sunt ff incantata, ca dupa cateva zile in care nu a vrut piure de mar, azi am mancat ca spartul:)
a invatat sa inghita fara sa se inece, ca uneori scotea afara...tushea, scuipa...
cereale noi avem Novalac, cu prune uscate si caise, nu au zahar, nu au gluten. se pot pune in biberon, dar se pot face si mai groase, pentru dat cu lingurita. sunt retetele pe pachet.
noi altceva decat mar, suc si piure, plus cereale, (dar nu zilnic) nu prea mai mancam, ca fructe de sezson...nu prea sunt sa ne convina, adica sa fie si autohtone...am mai mancat dovleac copt, si a fost ok, tr sa mai coacem...
morcov, ne constipa
banane, ne plac, dar ne constipa
portocale...acide, loterie sa gasesti dulci...
pere, inca n-am incercat...imi e un pic teama, ca am auzit ca dau diaree...
probabil ca la 5 luni vom incepe cu zarzavaturile...sa vedem ce zice si dr, dar oricum sunt hotarata sa incerc. mai avem o saptamana si ceva
o sa fac un drum la craiova zilel astea sa vad ce mai e prin kaufland...acolo au legume si fructe diverse...poate ma mai inspir un pic.
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anca81 spune:
Multumesc mult pentru raspuns Claudinna, pai Razvanel mananca multe chestii deja, e baiat mare. Sincer eu as lasa diversificarea dupa 6 luni dar mi-e teama ca si atunci ma voi lovi de aceleasi probleme si dat fiind ca nu facea kk cum trebuie i-am dat sucul asta de morcovi. M-a descurajat insa total 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla