Bobocei de septembrie-octombrie (28)
Raspunsuri - Pagina 20
denisa.g spune:
Tzitziri - am vazut ca si David face la 2 zile de o saptamana. Acelasi lucru s-a inatmplat si cu noi. Inainte facea de cel putin 4 ori pe zi si apoi deodata a inceput sa faca fix la 48 de ore (la ora 13 - o zi da, o zi nu). Il alaptez exclusiv, deci nu e vorba de o diversificare sau altceva. La doctor ajungem abia peste 2 saptamani pt vaccin .. asa ca te intreb pe tine daca stii din ce cauza asa deodata??
Anca - imi pare rau pt pozele tale.. dar super faza cu nepotica
. Carla e o scumpa asa amozolita toata...
Nikolici - pupici multi pt voi. 

de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
claudinna spune:
putin cate putin, nu se intampla nimic...
nu ca vreau sa te conving, dar greu va fi la inceput oricand e acest inceput...
deu am citit in cateva carti ca pun semnul egal intre diversificare si mancare solida....deci sucurile nu sunt incluse la divers...
alea cica le poti da mai de timpuriu...
daca ea nu a avut nicio reactie aiurea, ci doar tehnica e de vina, pai tr umblat la cauza
oricum, mult succes!!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
anca81 spune:
Eu stiam ca orice aliment introdus pe langa lapte, fie matern fie formula, reprezinta diversificarea alimentatiei. Oricum ar fi e taaaare greu. Claudinna multi pupici si multumesc pentru sfaturi.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
babytza spune:
Anca eu imi aduc aminte ca Valentinei i-am dat o vreme buna supa si sucurile de morcov la biberon. Si cu lingurita ii dadeam piureul de fructe si mai tarziu piureul de legume. Aveam tetina speciala (a se citi gaurita de mami) si curgea super bine. Acum se gasesc la mai multe firme cu gaurica speciala pentru lichide mai groase si pentru cereale. Iar seara ii puneam cereale de la Milumil care erau de la 4 luni. Am vazut ca se mai fac si acum. Mai sunt si de la Nesttle.
Nu ti-am raspuns mai devreme ca mi-au cazut ochii pe ceas si era timpul sa fug sa iau fata de la scoala
E tare dulce Carla manjita toata....
Asa se facea si Tina ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom babytza imi pare rau ca ti s-a spulberat si ultima sansa, dar sunt sigura ca vei gasi tu ceva frumos pt botezul lui Davidutza. |
Pupici
Trebuie sa gasim noi ceva....nu ne lasam Andy bafta la examene

Claudina moaaama ce baiat mare....cate papa el

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
_giulianna_ spune:
Salutare si de la noi!
Ce face Edi? Bineinteles doarmeeeeeeee
Si eu? Bineinteles pe forummmmmmmm ![]()
Gata, au trecut si sarbatorile, revenim la program normal.
Tati la servici, mami acasa cu bebe
Diversificare Noi bem suc de mar + suc de morcov nu in cantitati egale, mai mult mar. Nu s-a constipat. Il bem cu biberonul, am incercat si cu lingurita dar pe langa faptul ca jumate era in gura, jumate pe afara...am mai stat si vreo 15 min pentru 10 mil asa ca am renuntat. Folosesc aceeasi tetita ca si pentru lapte, am incercat-o si pe aceea cu gaura mai mare dar se ineca.
Seara, la penultima sau ultima masa ii pun in lapte si doua masuri de cereale Nestle-Burtica sanatoasa (nu contin gluten si sunt singurele recomandate incepand cu 4 luni). Deocamdata doar 2. Peste vreo saptamana trecem la 3 masuri si tot asa pana ajungem la 4 cantitatea recomandata (tot atunci o sa trecem la lingurita)
Scaun de masa am fost in Cora ieri sa luam vestitul Chicco Polly, nu l-am luat pentru ca nu i-a placut sotului (deh...mare cunoscator ce e el, l-am lasat in pace si la sfarsitul zilei s-a convins singur ca ar fi fost bine daca-l luam). Am plecat si ne-am dus la Miniblu sa vedem mai multe. Acolo...numai doua. Am plecat si de la Miniblu, am fost in Real. Acolo l-am gasit pe Peg Perego Prima Pappa care arata demential, mi-a ramas gandul la el, era 6 milioane. Aventura scaunului de masa continua ![]()
Va pup pe toate si va doresc un an mai bun decat toti cei care au trecut pana acum, sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri!
Edit ca mi-am mai adus aminte ceva
Roxana maine sau poimaine se prezinta Ionut cu razatoarea.
Am gasit 
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
kid2003 spune:
Mimihoo f frumoase pozele de la botez! Si tu esti o dragutza, de Sofia ce sa mai zic, e o fetita tare frumoasa!
Asa-i ca a fost super slujba de la Biserica Alba? Si noi tot cu preotii aceia am botezat-o pe Maria si mi s-a parut excelent ca nu au scufundat-o in apa, nici macar nu s-a speriat, a pus-o incet - incet in cristelnita si i-a turnat doar putina apa in cap, ce mai radea toata, nu a plans o secunda! Costumul iti vine foarte bine si nu prea te cred cu fundul mare ![]()
Anca cerealele de orez sunt f f bune pentru inceperea diversificarii! Nu au gluten, sunt bine tolerate, exista Orez simplu de la Nestle si Bio-Reis (orez bio) de la Milupa. Amandoua se pot pune in biberon, doua masuri la un bibe de 180 ml si satura bine fata. Eu asa ii dadeam de la 4 luni Alexandrei seara, orez simplu in bibe si dormea fata de nu aveam treaba, cu burta plina. Ah, sunt de la 4 luni! Poti incerca cu incredere! E o scumpa Carla, nu te speria, asa fac toti la inceput, pana invata sa impinga cu limbuta mancarea in spatele gurii...sa perseverezi cu piureul la lingurita si da-i sucul cu biberonul. Incet-incet va invata ea, ca doar e fata desteapta
Gaia cum e? Ai inceput regimul? Eu da! De azi dimineata! Adica nu am mancat pana acum ca ar fi tb sa beau o cafea cu zahar si nu pot asa pe stomacul gol, asa ca astept masa de pranz care e
Dar asta e...am si eu ambitie sa dau macar 6 kg jos pana pe 28 cand plec la schi, ca balena pe schiuri mai rar...ma apuc si de exercitii fizice usurel asa, macar genunchii sa ma tina!
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 Anca cerealele de orez sunt f f bune pentru inceperea diversificarii! Nu au gluten, sunt bine tolerate, exista Orez simplu de la Nestle si Bio-Reis (orez bio) de la Milupa. Amandoua se pot pune in biberon, doua masuri la un bibe de 180 ml si satura bine fata. Eu asa ii dadeam de la 4 luni Alexandrei seara, orez simplu in bibe si dormea fata de nu aveam treaba, cu burta plina. Ah, sunt de la 4 luni! Poti incerca cu incredere! E o scumpa Carla, nu te speria, asa fac toti la inceput, pana invata sa impinga cu limbuta mancarea in spatele gurii...sa perseverezi cu piureul la lingurita si da-i sucul cu biberonul. Incet-incet va invata ea, ca doar e fata desteapta ![]() |

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face marePovestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla