Bobocei de septembrie-octombrie (28)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata!

Iriss,lucrez in IT ca analist acum.Domeniul e foarte schimbator si firma in plina expansiune....adica sunt proiecte mari si toate noi..de aia imi era teama.Dar pana la urma o sa aleg ce e mai bine pentru Davidut si pentru mine(in ordinea asta)

Musette, apropo de constipatie.De cand mi-ai zis cu Activia m-am tinut si eu de baut unul zilnic si e mult mai bine!Iar Davidut cred ca ma mosteneste....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

cu un calduros LA MULTI ANI dupa o absenta (motivata ) de cateva zile.

A fost o vacanta minunata, ne-am simtit excelent, am fost la ski zilele acestea, bineinteles cu Carla in scoica - am stat langa ea cu schimbul. Revelionul l-am petrecut in 3, Carla a dormit tun, nu s-a trezit nici cand am tzocait-o de La multi ani si nici la zgomotul petardelor si artificiilor.

Poze ... n-avem ... ieri cand sa descarc aparatul am gasit doar o singura poza - 2 ochi albastri mari si mirati - nepoata-mea de 4 ani care a mesterit la el si a reusit sa-mi goleasca cardul si sa-si traga un blitz in ochi

Am citit ce ati scris, am vazut poze superbe cu baietii lui Muuh si runda de cumparaturi a lui Luca de Eva. Apropos, Eva arati superb in rochia neagra

De intors la lucru, eu sincer nu am nici o tragere de inima, as lucra insa de acasa daca sefii mei ar fi de acord. Sunt buyer asa ca in mare parte munca mea se rezolva de pe calculator si telefon.

Dyanira, Lass Baby la noi a functionat, numai ca era tare greu sa-l indes in gurita Carlei, scuipa tot afara. Mai nou insa i-am dat suc de morcovi - 20 ml - si face kk mult, moale si portocaliu

Nerantula, pentru Gruia incearca Atoderm de la Bioderma, este si gel pentru baita si crema de corp.

Musette, ma bucur mult ca Luca e mai bine

Acum pentru mamicile care au inceput diversificarea - va rog sa-mi spuneti si mie cum reusiti sa le dati picilor suc cu lingurita, la noi e dezastru, Carla nu inghite nimic, isi strange buzele si impinge tot cu limba afara, si-a patat deja o groaza de hainute . Pana la urma sucul de morcovi l-am dat cu bibe dar stiu ca nu e o solutie.

Si inca ceva, de cateva zile Carla nu mananca mai nimic, e circ mare cand trebuie sa pape. Plange - de fapt urla - cand ii dau biberonul, e mult mai rau decat data trecuta cand a mai trecut printr-o perioda similara. Sper sa-i treaca cat mai curand. Si azi noapte s-a trezit plangand de 5 ori in interval de 2 ore, ea care-mi dormea dusa de la 9 pana la 8 dimineata

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

am vazut poze frumoase de la botez! ce mananci de arati asha de bine?:)

e pt prima data cand vad brad in biserica...adevarul este ca nici nu prea am fost la biserica de Craciun...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
[/quote]

ce dragutza esti! eu ...bine? am un cur cat o zi de post, ca la mine se pune pe dumnealui si pe picioare, bine am si burta de dupa nastere, dar cel mai tare ma doare ca am partea dorsala mare. acolo sunt intr-un costum de la Yokko (sunt mare fan) care oricum ai avea corpul, ti-l imbraca frumos :-)
Nu stiu ce sa zic despre regim ca n-as vrea sa influentez lactatia, pentru care am cam muncit. Mai bine nu mai mananc alune, paine prajita cu unt ...., ciocolata alba si alte bunatati, desi tare mi-e greu. nu ma mai incap pantalonii decat aia de sarcina ....

Mihaela

jurnalulsofiei.wordpress.com
http://picasaweb.google.com/mimihoo

www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Botezul a fost la Biserica Alba si desi au zis ca va fi cald, nu a fost. Doar apa a fost calda si o mai verificam din cand in cand pana au venit preotii (si la nunta si la botez au intarziat). Desi eram ingrozita de faptul ca o s-o bage cu capul in apa, a fost leger (am vazut in poze, ca acolo stateam ascunsa dupa sotz) a bagat-o cu picioarele in apa si a udat-o pe par. Si a stat putin dezbracata, ca a pus-o repede in bratele nasei care avea panza. A tinut-o strans pana a incalzit-o. Eu ma bucur ca nu a racit

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu nu alaptez...

oricum arati bine:)

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

am uitat sa a spun ca ma inscriu la scoala de soferi si cred ca de saptamana asta incep cursurile. feriti-vaaaa!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!

Simodina ,merci de lamurire.Acu stau linistita si nu-i mai analizez kk,gata mi-a trecut!

Tzitziri ma bucur ca activia da roade,la mine de cand am nascut nu mai da roade asa bune,acum iau un sirop,duphalac se numeste,se poate lua si in timpul alaptarii si e f bun,iti zic daca vreodata ai nevoie sa iei cu incredere,nu-ti spun ce am cautata pana am gasit ceva care sa meraga in timpul alaptarii si sa nu-l afecteze pe Luca.

Anca bine ati revenit.Cred ca a fost super!

gaia nevia,noi am avut botezul pe 1 noiembrie si era ff frig in biserica,imi era mie frig asa imbracata dar copilului despuiat....acum ma gandesc ca totusi la cateva grade minus afara vor face si ei caldura nu??????.Oricum sa luati la voi o paturica cu care sa-l inveliti cat trebuie sa stea despuiat si apoi imbracat ca afara.Noi l-am imbracat pe Luca cu costumas de fas ca tremuram toti si nu era atata de frig afara,ba chiar a fost o zi calduroasa atunci.Apa era calda.Oricum eu zic sa merga cineva la biserica si sa vorbeasca sa se faca caldura,eventual platiti pt chestia asta in plus ca asa e pe la noi dar macar stai linistita.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'neata si de la noi doua...ca tre sa stea si d-nsoara la calc,altfel iese cu scandal...si se mai si ridica in fund sa vada ce tot bat acolo

gaia in biserica normal ar trebui sa fie cald..la noi n-a fost asa cald...apa tre sa fie neaparat calda ,iar de imbracat il iimbraci doar dupa ce il da cu mir si asta la noi a cam durat,a stat invelita in prosop mare si gros si cu caciulita in cap.

anca tre sa-i pui cate putintel in lingt ca altfel da pe ea si sa incerci sa-i bagi mai in spate...si musai babaetica din aceea dubla si,prin care nu trece...ma bucur ca ati avut vacanta...cat despre mancat nush ce sa zic ca si Alexia a intrat iar in faza cu mofturi

mimihoo succes!!!

oana,musette,simodina,claudinna

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari si de la noi!!!! Va doresc un an bun din toate punctele de vedere si sa fiti cat mai fericite alaturi de familiile voastre, sa va creasca boboceii mari si sa fiti mandre de ei!!!!

Am reusit si eu sa ma relaxez si am avut sarbatori frumoase alaturi de familie si prieteni dar mai ales alaturi de baietii mei(sotul si bobocelul nostru Andrei), cu cadouri multe si zile linistite, exact asa cum imi trebuia.

Eu incep sesiunea de saptamana viitoare asa ca nu stiu cat timp voi avea ca sa va mai citesc sau sa scriu dar promit ca mai intru sa va mai salut....asta e ultimul an si e destul de grea materia dupa cum se vede...plus ca nu prea am fost pe la facultate semestrul asta...in fine, sper sa ma descurc...o sa-mi pun sotul sa stea cu bebe ca eu sa pot invata......abia astept sa termin odata....voi fi economist

Hai ca m-am lungit cam mult...va pup pe toate si va doresc o saptamana buna si un an excelent.

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Musette

Andy_galro, bafta multa in sesiune!

Andy, asa am facut, putin pe lingurita si impins in gurita cat mai departe. Ia uitati-va ce-a iesit aici. Asa ca i-am dat cu bibe si a baut. Acum imi pare rau pentru ca simt eu ca din cauza asta refuza laptele. De maine tai oricum morcovul, kk face acum normal si mai asteptam putin cu diversificarea. Intre timp incerc sa-i dau lingurita sa se joace cu ea si eventual sa-i dau putin laptic asa.

Sincer, pe mine ma inspaimanta diversificarea, mai mult chiar decat colicii si noptile nedormite din primele luni.

Stiti cumva ceva cereale fara gluten care pot fi puse in bibe? Eventual ceva marci. As incerca sa-i dau seara inainte de culcare.

Si in alta ordine de idei - ne-am intors la foehn pentru a dormi seara, cu tot cu suzeta

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput