Bobocei de septembrie-octombrie (28)
Raspunsuri - Pagina 17
josefine spune:
[quote]citat din mesajul lui musettepink
babytza copacei din aia am vazut si aici
Codruta
ce de obiceiuri am vazut in poze, f interesant
Oana
sincer ma rog pt Luca sa nu ma mosteneasca si sa fie constipat ca e tare greu![]()
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
[/quote
Imi pare rau ca dau buzna aici, dar am vazut ca ati facut o recomandare. Nu stiu cine este firma aceasta si nu are legatura cu noi (in speta, accesoriidenunta). Au furat cu nesimtire pozele de pe site de la noi - puteti sa verificati usor acest lucru. Noi am scris deja un mail amiabil, iar daca nu se va rezolva curand, vom lua legatura prin avocati.
Pentru persoana care se interesa de copacei, imi pare rau ca nu am putut sa va ajut la timp. E nevoie de aproximativ 10 zile de la plasarea comenzii ca sa ajunga in timp util.
Cu stima,
Matilda
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Choryzalia e pentru rinite/sinuzite Homeogene si Homeovox specific pt gat Paragripe si Oscillococcinum e antigripal. La mine a mers perfect de fiecare data homeogene pentru gat... mai putin acum cand am facut toti o pacatoasa de nu-stiu-ce care nu ne-a lasat fara augumentin, si de fapt nu ne-a lasat inca ![]() Ceai muguri pin si coji ceapa, cu miere, zahar candel (se suge) si zeama de la ridichi negre sunt iar foarte bune ca emoliente pt gat si tuse. Ref. la dureri de spate... spunea cineva ca a incercat Kosmodisc... Cum e? merge? Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! |
eu am kosmodisk...dar e nevoie de 3 sapt minim ca sa aiba efect.
va tin la curent...am inceput pe 25 dec
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
citat din mesajul lui gaia.nevia![]() M-am hotarat sa incep de azi regimul, cu ce am in frigider (peste, legume congelate, branzeturi, apa plata). Adica, un Montigniac de antrenament... Dupa ce fac aprovizionarea, poate incerc un 3-3-3... sa vad cum merge pana golesc congelatorul de toate pungile cu legume... Tineti-mi pumnii sa nu ma apuce la paine si cartofi, ca in rest... ma descurc.Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! |
am intrat si eu in lupta cu kg-mele!!
sa vedem ce iese
poze noi cu bebelushull
claudinna spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Sabinel, multe floricele si pupicuri pretioase si Amaliutei cea vesela si cumintica, e o copila deosebita, intr-adevar! Va dorim un an plin de performante incantatoare! Claudinna, multumim frumos ! Imi pare rau pentru programul tau de noapte, dar lasa, bine ca mananca bimbocelul si creste mare si frumos, o sa uiti tu noptile nedormite! Eu uneori imi doresc masa de noapte a lui Gruia, ca poate asa ia si el mai bine in greutate.Laura, multumim si felicitari si voua asemenea! ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
el sa fie sanatos, ca in rest, le ducem pe toate!
bafta multa la dr!
poze noi cu bebelushull
Mimihoo spune:
citat din mesajul lui andy.p Si la noi functioneaza ff bine suzeta si mangaiatul pe cap si pe frune,cand e agiatat si ff obosita ..in rest adormim singurele pe saltelutza sau in balansoar. ![]() Sofia de Mimihoo![]() ![]() ![]() Onutzu![]() multa sanatae si fericire alaturi de cei dragi!!!![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
Multumim de urari! va pupam!

si la noi tot cu suzeta si mangaiat. CAnd e mai agitata ii punem "cucii" - avem un aparat (de la Brevi) care se pune pe patut cu 3 melodii .."zen", 1. cu marea,2. cu pasarele si 3. cu fosnit de frunze (parca) si cuci. Daca nici asta nu merge, atunci dam drumul la foen - uscatorul de par. La toate se aplica suzeta Nuk - cele de la Avent nu-i plac ...
Sa aveti o zi minunanta!
Mihaela
jurnalulsofiei.wordpress.com
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
Mimihoo spune:
am uitat sa zic ca o "obosesc" dupa ce mananca. Stau cu picioarele pe un scaun si o pun pe genunchii mei ridicati. Cu ea in fata "vorbim", ne scalambaim, dam din maini, picioare ... mai mult ea. pana isi duce manutele la ochi. dup'aia o mangai si in patut cu suzeta :-)
Mihaela
jurnalulsofiei.wordpress.com
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
claudinna spune:
| citat din mesajul lui Mimihoo am uitat sa zic ca o "obosesc" dupa ce mananca. Stau cu picioarele pe un scaun si o pun pe genunchii mei ridicati. Cu ea in fata "vorbim", ne scalambaim, dam din maini, picioare ... mai mult ea. pana isi duce manutele la ochi. dup'aia o mangai si in patut cu suzeta :-) Mihaela jurnalulsofiei.wordpress.com http://picasaweb.google.com/mimihoo www.flickr.com/photos/mipepitoida |
am vazut poze frumoase de la botez! ce mananci de arati asha de bine?:)
e pt prima data cand vad brad in biserica...adevarul este ca nici nu prea am fost la biserica de Craciun...
poze noi cu bebelushull
gaia.nevia spune:
Dragi mamici cu bebelusii proaspat botezati.
In primul rand, sa va traiasca micii crestini!
In al doilea, poate ma lamuriti si pe mine cu cate ceva, ca avem si noi botezul pe 31 si tare ma mai stresez.
1) cam cat de frig era in biserica? Ca il tine pe micut gol ceva timp...
2) apa in cristelnita... calda?
3) cu ce il imbracati repede dupa ce-l uda, ca nu-mi inchipui cum o sa fie, cu parul ud (ditai claia) si sa iesim in frig la minus grade... etc. (hai ca deja m-am panicat!)
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
sabinel spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Dragi mamici cu bebelusii proaspat botezati. In primul rand, sa va traiasca micii crestini! In al doilea, poate ma lamuriti si pe mine cu cate ceva, ca avem si noi botezul pe 31 si tare ma mai stresez. 1) cam cat de frig era in biserica? Ca il tine pe micut gol ceva timp... 2) apa in cristelnita... calda? 3) cu ce il imbracati repede dupa ce-l uda, ca nu-mi inchipui cum o sa fie, cu parul ud (ditai claia) si sa iesim in frig la minus grade... etc. (hai ca deja m-am panicat!) Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog Topic: mama... de mai multe ori! |
neata! 1.depinde de biserica, dar in general sunt incalzite. cupilul sta dezbracat dupa ce-l baga in cristelnita, la miruit, in total as aproxima cam 3 minute cumulat.
2. apa in cristelnita e musai sa fie calda, pui moasa s-o testeze. noi asa am facut si-a fost perfecta.
3. dupa ce se uda se pune cupilul in brate la nasi in crasma, adica panza de mir si dedesubt prosop plus paturica groasa. n-are timp sa se raceasca
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
claudinna spune:
la intrebarile 1 si 2 poti raspunde cu un drum la biserica...vezi daca au incalzire centrala...daca au apa calda, ca daca nu...aduci de acasa, ca doar nu vrei sa raceasca copilul! noi am adus in bidoane din alea de apa plata.
dupa ce-l scoate din apa, nasha il prinde intr-o panza alba, netivita (asha zice traditia) si pe masa tr sa fie pregatite: prosop, paturica, orice, ca sa-l stergeti repede si sa-l inveliti, ca daca e frig si el e ud, nu prea aveti timp de imbracat rapid. caiulita sa fie la indemana...plus ca dupa ce-l scoate, tr sa mai stea un pic dezbracat sa-i dea cu mir...ceva de genul asta...deci ff utila o patruica groasa si moale
apoi da-i si imbraca-l cat poti de repede!
poze noi cu bebelushull

la paine si cartofi, ca in rest... ma descurc.
Va dorim un an plin de performante incantatoare! Claudinna, multumim frumos