Bobocei de septembrie-octombrie (28)
Raspunsuri - Pagina 16
sabinel spune:
aaa si amalia da sa hohoteasca, deocamdata timid. trage un hi se opreste, il trage pe-al doilea etc. in schimb e toooata ziua cu gura pana la urechi si mie-mi vine s-o mananc. copilul meu n-a mai scartait de aproape o saptamana, nici macar la foame. ne-am schimbat si noi ora de somn, uff, am reusit! adoarme la 10-10.30 si se trezeste la 6, asta in conditiile in care pana acum adormea la 12 chiar 1 uneori. ma gandesc cu groaza ca urmeaza vaccinul de 4 luni si peste 2 luni si-un pic diversificarea. nu stiu de ce mi-e atat de groaza de momentul asta, probabil ma gandesc ca nu voi sti cum s-o fac, habar n-am.
nerantula pupici lui gruia si bravo pentru primele hohote! pretios piciul, de acum tine-te bine ca vin in cascada
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
Nerantula spune:
Sabinel, multe floricele si pupicuri pretioase si Amaliutei cea vesela si cumintica, e o copila deosebita, intr-adevar!
Va dorim un an plin de performante incantatoare! Claudinna, multumim frumos
! Imi pare rau pentru programul tau de noapte, dar lasa, bine ca mananca bimbocelul si creste mare si frumos, o sa uiti tu noptile nedormite! Eu uneori imi doresc masa de noapte a lui Gruia, ca poate asa ia si el mai bine in greutate.
Laura, multumim si felicitari si voua asemenea! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
kid2003 spune:
Codruta ti-am admirat pozele...a parut destul de romantic Revelionul la lumina blitzului...si ce scump e bobocel in bratze la mosica. Am auzit si eu de obiceiul asta, e dragut. Inseamna ca bebe mai are pe cineva aproape de el, care sa il cadoriseasca si sa il iubeasca, in afara de nasa.
Nikolici bafta la botez! Sa fie totul cum va doriti voi! Sa stii ca noi am avut un prieten caruia i-am dat camera video a noastra, nimic profesionist si a filmat totul. Asa ca nu e musai nevoie de cameraman! A iesit super! Si oricum e amintirea noastra (avem ceva zeci de casete video din vacante si paranghelii pe care le vom vedea la batranetze!
Nerantula la multi ani pentru aniversarea lui Gruia!!! Pupam baiatul si sa ii treaca bubitzele! Noi am serbat prima celula pe 19 decembrie ![]()
Cuscra dar chiar e realizare? Iote ca eu nu imi dadeam seama, ia sa o filmez atunci! O fi vreo precoce draga mamii si eu nu stiu sa o apreciez. Mi s-a parut normal ce face, ba chiar m-am enervat ca vreo 10 zile se intorcea si nu putea sa isi scoata mana de sub burtzoi si urla dupa mine sa o ajut. Acum reuseste, dar urla sa o pun la loc pe spate cand se plictiseste/oboseste! Mara o fi in vreun puseu de crestere de se scoala noaptea...Maria doarme atat de mult ca papa san + completare seara la 22.00. Ia in total cam 200-240 de g si normal ca nu se mai scoala sa pape. Ba chiar la 10 cand se trezeste intai chiuie si rade, nu plange deloc de foame...Cu scaunul, si Alex a avut o perioada de refuz...nu a vrut sa i-l dea, dar am montat aparatoarea de bebe si masuta si gata... nu a vrut sa il foloseasca in aceasta forma (eu il lasasem pe faza "cheala" de acum 1 an, cam asa, fara pernutza si masutza).
gaia.nevia spune:
Kid, si eu zic ca e realizare. Teo nu reusea sa isi scoata mana de sub el si se enerva rau.
Se intorcea de pe spate pe burta de parca il ardea spatele, de foarte devreme (3 luni), in schimb de pe burta pe spate nu s-a intors niciodata. Statea pe burta la infinit (dupa ce a rezolvat si misterul cu mana sub el statea chiar in liniste), dormea asa, iar cand a avut destula putere s-a ridicat pe brate si statea asa, pe coate si se juca, apoi pe brate si genunchi si gata tararea prin pat si mersul de-a busilea.
Radu a inceput sa se impinga cu un picior si se intoarce pe o parte de pe spate. Intai pune capul pe partea dreapta, si il da pe spate rau de tot. Apoi vine cu mana stanga peste cap, ca si cum s-ar scarpina in crestet. Si incearca sa urce piciorul stang peste cel drept, nu-i iese (inca si se oftica ingrozitor). Ne spargem de ras. Daca il ajutam nu poate inca sta, se balanseaza inapoi si se oftica si mai rau.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
_irina_ spune:
Kid eu zic ca e realizare asta cu intorsul.
Piticania mea inca nu s-a intors pe nici o parte, pe moment singura realizare e ca nu mai urla cand aluneaca de pe perna pe o parte sau pe alta. Si ca sta pe burtica fara sa urle.
Noi ne laudam cu alta realizare, a reusit azi sa isi tina biberonul. La capitolul tinut jucarele, prins, pocnit, etc stam bine. Bineinteles numai cand e si mami langa noi, singura nu se joaca.
fericita de
Andreea-Maria
gaia.nevia spune:

M-am hotarat sa incep de azi regimul, cu ce am in frigider (peste, legume congelate, branzeturi, apa plata). Adica, un Montigniac de antrenament...
Dupa ce fac aprovizionarea, poate incerc un 3-3-3... sa vad cum merge pana golesc congelatorul de toate pungile cu legume...
Tineti-mi pumnii sa nu ma apuce
la paine si cartofi, ca in rest... ma descurc.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
preety spune:
Fetelor de vreo cateva zile simt ca o iau razna 
. M-am pricopsit cu o raceala care, ca niciodata, mi s-a localizat in gat... Tusesc intr-una, mai ales noaptea, nu pot dormi ca ma trezesc inecandu-ma de tuse si nu stiu ce sa mai fac
. Am luat oscilococcinum, iau stodal, vitamina C cu propolis, acum am luat si paracetamol, beau o tona de ceai cu lamaie... dar nimic. 
Maine ma duc la dr ca nu se mai poate. Mi-e frica sa nu ia si asta mica si o feresc cat pot.
Nush ce sa mai fac 

Plus durerile mele obisnuite de spate care ma cocoseaza. Dimineata sunt anchilozata efectiv. Abia ma mai dau jos din pat 

Mamica fericita de Sorina Gabriela
simodina spune:
Cuscra lasa mishto-ul si pune mana pe camera ca si la carte zice ca dupa 6 luni se rostogolesc pe burta nu e numai ca ai mei copchii au fost lenesi de cum le-au crescut burtile. Ma rog, Mara e mai sprintara dar si ea a uitat rostogolitul de pe burta pe spate vad, acum se indeletniceste cu lovitul atarnatorilor care fac zgomot (descoperirea cauza/ efect care tot cu chiuieli se lasa) si prinsul obiectelor sa le haleasca. Si chiar daca n-ar fi fost precoce tot realizare se numeste pentru mine orice noua descoperire a piticilor, inainte sau dupa "termen"
...De Mara nu stiu ce sa mai zic ca de vreo luna tot e in puseu de crestere, cre' ca e cam mult totusi. Tare mi-e sa nu fie nerabdarea de a mai manca pe saturate, are treaba fata sa stea drepti si in inspectie nu prea mai pierde vremea la tzatza asa ca si-a marit nr de mese.
Preety vezi ca pentru gat sunt alte homeopate, imi scapa acum numele dar daca te duci la farmacie stiu sa-ti spuna. Si lamaia vezi ca irita gatul desi tusea asta nu prea pare a fi de la gat...
Irina felicitari Andreei, acum e fata mare si papa singura 
Felicitam si bb Gruia si Alexia si fugim ca aud matza, au trecut fix 3 ore si 10 min de la ultima masa 
Nerantula spune:
Preety, eu intotdeauna scap usor de tuse cu ceai de ceapa si nuci, e infailibil atunci cand toate celelalte homeopate sau alopate sunt fara succes!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
gaia.nevia spune:
Choryzalia e pentru rinite/sinuzite
Homeogene si Homeovox specific pt gat
Paragripe si Oscillococcinum e antigripal.
La mine a mers perfect de fiecare data homeogene pentru gat... mai putin acum cand am facut toti o pacatoasa de nu-stiu-ce care nu ne-a lasat fara augumentin, si de fapt nu ne-a lasat inca 
Ceai muguri pin si coji ceapa, cu miere, zahar candel (se suge) si zeama de la ridichi negre sunt iar foarte bune ca emoliente pt gat si tuse.
Ref. la dureri de spate... spunea cineva ca a incercat Kosmodisc...
Cum e? merge?
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog