Bobocei de septembrie-octombrie (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Kid, chiar ca boierie curata, 12 ore, ce vis frumos! Nici eu nu ma vaiet. Vlad se trezeste numai sa manance, de fapt nici nu deschide ochii, papa repede, si se culcaceste la loc! Dar, se trezeste!

Musette, ! Asa-i la noi, in Oltenia! Mosica e un personaj foarte important in viata unui copil, il scoate din spital, il poarta in brate pana la biserica, la botez, si il da la grinda de Anul Nou! Traiasca Mosica!!!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Andreea am zis de 4 luni ca la 4 luni am inceput, de bine de rau, sa dorm doua-trei ore legate. Adica pana la 4 luni se trezea cam din ora sau maxim la doua ore noaptea, ziua era horror, noaptea era cam la fel. La 4 luni, cand am inceput sa ii dau completare si apoi exclusiv lapte praf nu s-a mai sculat atat de des, se scula de 2-3 ori maxim pe noapte (adica 22- 3 si 7 cam asa), papa si adormea la loc. Nu a mai fost asa de greu, presupun ca se satura mai bine si ca nu mai avea colici. Sper sa fie la fel si la voi, dupa 4 luni, cel putin cu noaptea, ca ziua e alta mancare de peste...Vor din ce in ce mai mult sa stea cu cineva, sa se joace, nu mai dorm asa mult peste zi. Avantajul e ca se mai joaca si singuri mai ales cu jucariile astea pe care am vazut ca le cam au toti bebelacii.

Babytza o sa revin cu poze cu Maria in Chicco Polly. Am pus-o deja de la 4 luni pentru ca are un nivel f pe spate si sta ca o boieroaica acolo. Ti-l recomand cu caldura, 3 ani de folosire ultra intensiva si arata ca nou, nimic nu s-a stricat.

Mda, se pare ca la voi a fost ceva mai rau decat e la noi. De bine de rau, Slava Domnului, Eva doarme noaptea fara sa se trezesca, insa dupa leganari intense...de la 1 ora in sus. Asta e talentul lui tati, am zis ca-i patentez miscarile pe care le face
Ziua si la noi e horror, mai ales ca are doar o singura repriza de somn...restul in principiu chitait, pt. ca nu pot sta numai cu ea in brate cantand, dansand, facand ca toate animalele, etc. deocamdata vad ca in bouncer sta 20-30 min (ceea ce e un record), poate mareste si ea timpul nostru "liber".

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Salutare, din nou!
Kid, multumesc de raspuns, o sa vad maine ce fac, in functie de cum reusesc sa prind o programare la dermatolog. Problema la noi e complexa, de fapt par sa fie 3 probleme:
- gatutul iritat si purulent intr-un loc
- piele ca o julitura fina pe gat, in spatele urechii, si in fata urechii (si am vazut si pe umar o mica portiune noua
- bubite pe frunte
Cred ca toate sunt pe fondul atopiei, insa presupun ca se trateaza diferit ..
Pediatra mi-a zis, acum 2 saptamani, ca are legatura cu ce mananc si mi-a zis sa renunt la laptele de vaca, alune, rosii, citrice, vinete, cioco. E drept ca n-am facut-o (adica nu am renuntat la lapte si uneori mai mananc si putina ciocolata, mai ales acum, de sarbatori, ca am avut o gramada in casa). O sa vad ce zice si dermatologul, cand ajung.

In ce priveste intoarcerea la servici, eu acum zic minim 6 luni, maxim 2 ani, desi pierd ceva la bani cu plafonarea asta, insa nu atat cat sa conteze semnificativ .. prefer sa stau cu puiul meu. La fel, ma gandesc ca as pierde insa ceva oportunitati de dezvoltare profesionala la job, insa cu criza asta financiara s-ar putea sa nu mai fie atat de multe. Eu lucrez in IT, pe proiect, iar daca se subtiaza portofoliul de proiecte, sa stau in firma e cam aiurea, nu e nici o valoare adaugata. Deci ma voi orienta din mers.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

razvan e ok ziua, adica mancam, ne jucam putin si somn, cam la 2 ore baga somn. are o repriza mai lunga, de vreo 2-3 ore, dupa pranz, pana pe la 16-17. apoi mancam si da-i cu joaca si cantari, el sta in pat, asha cu picioarele la margine si eu in fata lui, cant si ma scalambai in toate felurile. el pedaleaza si da in picioarele mele cu picioarele lui si rade, ma ingana...se uita uimit la mainile mele, de pupam, il rostogolesc...adica-l obosesc nitel...uneori mai doarme juma de ora pana la baita, alteori nu.
la 20.30 incepem baita, apoi masaj, imbracat si papa imediat, ca altfel e scandal.
il asez pe locul de dormit si asha ii dau sa manance, la orizontala. sting lumina si aprind veioza, la cea mai mica intensitate
mananca destul de bine seara si adoarme mancand. uneori cu peripetii, adica mai si maraie, vrea ceai, nu mai vrea lapte...dar pe la 22 am incheiat capitolul masa, ca incepem pe la 21.00 sa mancam.
mai cere de mancare pe la `1-2, fara sa se trezeasca si apoi o poate tine asha, din 2 in doua ore, daca mananca mai putin. deci efortul meu tot exista, ca tr sa ma trezesc.
a avut o perioada f buna acum cateva saptamani, cand se culca pe la 23.00 si se trezea la 4-5, apoi dimineata pe la 8..reuseam si eu sa dorm cateva ore bune legate. dar de cand i-am mutat baia la 20.30, adoarme mai devreme si se trezeste mai devreme...e bine ca nu face scandal, ca doar mananca si doarme noaptea...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Noi astazi implinim un an de la prima celula de Gruiutz si ne-am sarbatorit un rasete in hohot!!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

In sfarsit a ras si Alexia in hohote

Nerantula felicitari ptr ras...imi pare rau ca aveti probleme,sper sa le rezolvati cat mai repede

Noi dormim de la 12 la 4-5 si apoi pana la 7-8..a fost si la noi o perioada mai buna cand dormea de la 11.30 pana la 6 dimineata

Hainutzele le spal cu persil sensitive cu aloe si pana acum n-am avut nici o problema.

iriss sa folositi sanatosi hainutzele

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna si de la noi,

LA MULTI ANIpt noul an, fie ca dorintzele voastre sa va fie indeplinite si din tot sufletul va doresc aceleasi lucruri ce mi le doresc mie si intregii mele familii.

In alta ordine de idei, ne pregatim si noi de botez pe 17 Ianuarie.Sunt in mari focuri, caut un cameraman bun insa nu foarte scump.De data asta nu as vrea sa ma intind cum am facut o la nunta...am aruncat banii pe fereastra, nu ne am uitat la bani deloc, iar calitatea unor servicii destul de scumpe nu-si aveau valoarea in banii ceruti.Help cu vreun sfat ceva..pls pls.Daca ma puteti ajuta astept pe pm ceva sugestii.

Legat de munca...eu una sincer nu ma intorc mai devreme de 2 ani.Consider ca mai bine ca mine nu mi poate creste nimeni copilul, plus ca sunt maniaca daca sta prea mult la cineva in bratze, simt ca imi fura din timpul nostru...ciudat nu?
Insa fetelor eu visez ca ma duc la munca....imi e dor ce pot spune, imi lipseste agitatia de la munca, sutele de oameni cu care interactionam ...insa ma gandesc si la neplacerile serviciului, pe care din pacate va trebui sa l schimb, caci nu mi mai permite viata sa mai muncesc de dimineata pana seara si cu copil, voi vedea unde si cum si ce.

Mami de Karina iubita mult mult de tot

Christmas shooting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani dragi mamici!

Eu am cam disparut de pe forum si am pierdut ce ati mai scris.
Am fost bolnavioara, am reusit sa fac pneumonie inainte de Craciun si am tot tras cu medicatie doctori si tot tacamul. Acum sunt bine dar am ramas cu urechiile cam infundate si ma ingrijoreaza ca dureaza de ceva vreme.

Bianca este bine creste, gangureste e o cuminte si dulcica foc, este copilul perfect si o iubesc la nebunie

Mi a fost tare dor de voi si va pup pe toate

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Musette mi-a zis dr ultima data ca nu o intereseaza subiectul kk la alimentatia naturala 100% cat timp creste ok decat daca face mai rar de o data la 3 zile si se chinuie cupilu' sau 2-3 scaune ft apoase sau/si cu sange intre mese. Eu una nu m-as ingrijora de numarul lor doar daca ti se pare ca se asociaza cu altceva sau ca i se schimba consistenta/ mirosul. Ce sa-ti spun ca si Serban la 3 ani juma' mai are 4 scaune pe zi cand mananca mult si citrice multe. Iar Mara nu face 2-3 zile deloc si a a4a face de 3-4 ori.

Babytza si eu votez pentru polly pe care si Mara l-a experimentat de la 3 luni in ultima pozitie dar numai cand nu e Serban acasa ca altfel se supara, cica de ce sa-i ia scaunul lui ce, el i-a luat ei caruciorul sau leaganul . Al meu e indragostit de scaunul lui, tot in el mananca si acum.

Kid uau ce tare e Maria, sa se intoarca ea deja de pe spate pe burtica asta da realizare ce merita un chiot Si ce mult doarme, Mara mea s-a cam stricat, nu mai dorme mai mult de 7 ore legate iar azi noapte chiar s-a trezit din 3 in 3 ore, sper insa sa se reobisnuiasca in patutul ei parasit de vreo 2 saptamani si sa-si revina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

felicitari, Gruia si Alexia!!
sa vedeti de acum distractie!

laureta, imi pare rau! bine ca a trecut!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput