Bobocei de septembrie-octombrie (28)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andreutac,poate te mai lamuresc/conving raspunsurile fetelor.Cred ca depinde destul de mult si in ce domeniu de activitate lucreaza fiecare.
Dar asa gandindu-ma putin imi dau seama ca m-as intoarce cat mai devreme de teama ca 'ruginesc'....si vorbind eu asa cu Zambetmic mi-am dat seama (de fapt m-a facut ea sa imi dau seama) ca si de acasa se pot face diverse pentru profesie ca de exemplu invatat pentru un examen....asa ca am gasit un mod sa imi pun bine mintea la incercare si o sa dea bine in CV trecerea cu brio a examenului respectiv...

Denisa, si noi tot Dermalin folosim.

Cand va aud de kilograme in plus zic mersi ca macar am ramas cum eram dupa ce am venit acasa de la maternitate

Musette, daca facea la 2 zile ca Davidut in ultima saptamana era mai bine?....glumesc, stiu ca ati avut problemute, dar cred ca daca e buna consistenta sunteti pe drumul cel bun!

Babytza, scaunel de care vroiai tu a luat Zambetmic de la bimbomarket.Am comandat fiecare cate unul (noi am luat Peg Perego) si a fost pentru doua scaune transportul 30 de euro...cu inca niste jucarii pentru Davidut a fost 40 transportul.Deci vezi daca iti convine pretul....si aveau modele la alegere
Am vrut si eu sa iti spun ca arati intr-un mare fel...nu te intreb daca tu ai nascut ca altfel nu ai mai fi printre noi

LE:Hm...stai ca am verificat si nu mai sunt decat de adus in 25 de zile lucratoare....dar daca nu te grabesti merge sa dai comanda acum....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Tzitziri le-am vazut, ajung cam intr-o luna....o sa ma uit si pe la noi prin magazine si daca nu gasesc intr-o zi , doua , dau comanda. Imi place si cel de la neonato si cel de la peg perego. Si cand zic imi place , ma refer si la ce stie sa faca...adica reglarea pe inaltime, scaunelul pe 4 pozitii si roti la picioare cu sistem de frana. Cel de la neonato e recomandat de la 4 luni tocmai pentru pozitia 4 care e foarte pe spate, sta cam ca in scoica. Si pot sa spun ca imi place mult si cum arata ca design.

Nocom Uite ce gasisem noi dar nu o sa mai ajunga la timp

Fetele , vreti sa scriu numele puilor la fiecare poza ?

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Codruta,multumim
Frumoase pozele,vad ca ati pastrat si din traditii,interesant
La capitolul dermatita atopica,ne-am confruntat si noi cu ea la Alex,dar am scapat pe la 1 an.La inceput i-am dat si putin cortizon,dar am aflat ca nu e indicat,stiti si voi de ce,asa ca l-am folosit extrem de rar .Pe la 6 luni,un pediatru ne-a recomandat ketof(sirop)si i-a priit de minune.Intre timp mai auzisem si variante ca laptele meu ar fi gras si din cauza asta i-ar iesi pe fatza(pana la un an i-am dat doar lapte de la san,pe langa celelalte alimente specifice varstei ).In acel an a fost si la mare si i-a facut bine,de asemenea.Dupa un an n-a mai avut nimic si acum il dau doar cu Trixera pe fatza(a ramas un obicei).Imi amintesc ca il mai clateam dupa baie cu ceai de trei frati patati.Ioana nu are nimic,sper nici sa nu aiba,zic asta pentru mamicile care se gandesc ca urmatorul bebe ar putea avea si el D.A.
O duminica placuta,cat a mai ramas...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Multumim pentru aprecieri, stimate doamne!Ne faceti sa rosim!

Babytza, noi din Carrefour Militari am luat jucaria. Imi pare rau ca nu ati mai gasit-o!

Fatelor, eu in fiecare zi dupa masaj, ma rog, aproape, ii dau lui Vladut cu o crema de fata speciala pentru bebelusi, Face Cream, de la Dr. Fischer (v-am zis ca sunt fan), am folosit-o chiar si cand a avut asa numita acnee a bebelusilor si a fost de mare ajutor.

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

LA noi e buna teoria...bb2 nu e sigur ca bb 1. La Bb 1 m-am chinuit primele 4 luni, nu adormea decat in brate, tipa tot timpul, ta-su dansa cu ea prin casa, era nervoasa, fomista, nu avea rabdare sa suga, ne punea nervii pe moatze non stop. Nu stiu cum am avut curaj de bb 2, pentru ca in ultimii 3 ani de cand s-a nascut Alexandra nu am dormit o noapte cap coada (si acum se trezeste). Mi-am zis doar "mai rau de-atat nu poate fi" si am mers inainte. BB 2 e un inger de copil, ca la carte, papa - doarme- se joaca- rade. Atat. Nu tu urlete, nu tu sculat. Azi noapte a dormit de la 22 la 10 dimineata. Daca e papata, schimbata si nu-i e somn, se joaca si gangureste, apoi adoarme singura.
In fine, de cateva zile mai greu in patut, a descoperit intoarcerea de pe spate pe burta si, desi acum o luna reusea, nu se mai intoarce invers (de pe burta pe spate) si plange cam dupa 2 minute sa o intorc eu, dar asta e tot. Oricum e mega incatata de descoperirea noua si acum s-a perfectionat, isi scoate bine manuta de sub burta cand se intoarce, ridica capul sus si da-i chiote!

12 ore de somn Super !!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

hello mamici!

Irina de Clau_geo
Andrei de Dyanira

denisa.g: eu spal cu teo bebe si este bun ,,,am spalat cu dalin si s-a umplut de bubite pe picioruse,,noroc ca am scapat rapid de ele
nocom: eu eram cu lucrul in banca si lucrez in contabilitate,tu?
tzitziri:in ce domeniu lucrezi, de tie frica de re-adaptare?,,,
iar asa cum spune si Zambetmic poti sa inveti si acasa sa faci un curs sa citesti mult sa nu ramai in urma
babytza-scaunelul chicco polly in careffour cat este?eu zic ca este interesanta cu ideea cu numele la fiecare bebic sa nu mai dam cu presupusul

CODRUTA -sunteti niste frumosi

vorbiti de bb3,,,eu nu prea am curaj nici la bb2,,,andu de vreo 2 sapt e mare smecher,,plange cand nu-i convine ceva si la baita mai plange parca protesteaza,,,any ideea pt asta?
kid-:12 ore de somn e superrrrrrr,,,boierie curata ,,piticul meu zici ca are o luna ieri s-a culcat la 11 s-a trezit la 4 la 7 si tot asa sunt fff obosita
acum 2 ore am venit si noi din oras am fost in mall si am cuparat hainute fff frumoase de la next erau reduceri,,,ca doar tr sa spargem banutii de la sorcova

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

babytza copacei din aia am vazut si www.bestevents.ro/catalog/produs/Copacei/632/" target="_blank">aici

Codrutace de obiceiuri am vazut in poze, f interesant

Oana sincer ma rog pt Luca sa nu ma mosteneasca si sa fie constipat ca e tare greu

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:

LA noi e buna teoria...bb2 nu e sigur ca bb 1. La Bb 1 m-am chinuit primele 4 luni, nu adormea decat in brate, tipa tot timpul, ta-su dansa cu ea prin casa, era nervoasa, fomista, nu avea rabdare sa suga, ne punea nervii pe moatze non stop. Nu stiu cum am avut curaj de bb 2, pentru ca in ultimii 3 ani de cand s-a nascut Alexandra nu am dormit o noapte cap coada (si acum se trezeste). Mi-am zis doar "mai rau de-atat nu poate fi" si am mers inainte. BB 2 e un inger de copil, ca la carte, papa - doarme- se joaca- rade. Atat. Nu tu urlete, nu tu sculat. Azi noapte a dormit de la 22 la 10 dimineata. Daca e papata, schimbata si nu-i e somn, se joaca si gangureste, apoi adoarme singura.
In fine, de cateva zile mai greu in patut, a descoperit intoarcerea de pe spate pe burta si, desi acum o luna reusea, nu se mai intoarce invers (de pe burta pe spate) si plange cam dupa 2 minute sa o intorc eu, dar asta e tot. Oricum e mega incatata de descoperirea noua si acum s-a perfectionat, isi scoate bine manuta de sub burta cand se intoarce, ridica capul sus si da-i chiote!

Kid, ai descris-o pe Alexandra mai sus de parca as fi descris-o eu pe Eva mea, caracterizare la care mai adaug faptul ca nu vrea deloc sa stea singurica.
Cum s-a intamplat totusi minunea la 4 luni? Ai facut ceva special sau s-a trezit intr-o buna dimineata altfel de cum era?
Eu deja simt ca am ajuns la capatul puterilor, in principiu in mare parte din zi sunt doar eu cu ea si ma gandesc cu groaza ca de pe 20 incepe tati serviciul. Mai mult ca sigur imi trebuie o bona. Daca aveti vreo sugestie v-as fi recunoscatoare.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreutac

Citat:

Kid, ai descris-o pe Alexandra mai sus de parca as fi descris-o eu pe Eva mea, caracterizare la care mai adaug faptul ca nu vrea deloc sa stea singurica.
Cum s-a intamplat totusi minunea la 4 luni? Ai facut ceva special sau s-a trezit intr-o buna dimineata altfel de cum era?
Eu deja simt ca am ajuns la capatul puterilor, in principiu in mare parte din zi sunt doar eu cu ea si ma gandesc cu groaza ca de pe 20 incepe tati serviciul. Mai mult ca sigur imi trebuie o bona. Daca aveti vreo sugestie v-as fi recunoscatoare.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

si noi de 2 sapt suntem asa,,,si tati maine incepe munca,,,chiar ca imi vine sa plang

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Andreea am zis de 4 luni ca la 4 luni am inceput, de bine de rau, sa dorm doua-trei ore legate. Adica pana la 4 luni se trezea cam din ora sau maxim la doua ore noaptea, ziua era horror, noaptea era cam la fel. La 4 luni, cand am inceput sa ii dau completare si apoi exclusiv lapte praf nu s-a mai sculat atat de des, se scula de 2-3 ori maxim pe noapte (adica 22- 3 si 7 cam asa), papa si adormea la loc. Nu a mai fost asa de greu, presupun ca se satura mai bine si ca nu mai avea colici. Sper sa fie la fel si la voi, dupa 4 luni, cel putin cu noaptea, ca ziua e alta mancare de peste...Vor din ce in ce mai mult sa stea cu cineva, sa se joace, nu mai dorm asa mult peste zi. Avantajul e ca se mai joaca si singuri mai ales cu jucariile astea pe care am vazut ca le cam au toti bebelacii.

Babytza o sa revin cu poze cu Maria in Chicco Polly. Am pus-o deja de la 4 luni pentru ca are un nivel f pe spate si sta ca o boieroaica acolo. Ti-l recomand cu caldura, 3 ani de folosire ultra intensiva si arata ca nou, nimic nu s-a stricat.

Mergi la inceput