Bobocei de septembrie-octombrie (28)
Raspunsuri - Pagina 13
babytza spune:
Irina de Clau_geo 
Andrei de Dyanira 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
musettepink spune:
Bbrrrr e un frig afara....mai mult de 20 de minute nu am rezistat!
Babytza,chiar la tine ma gandeam,ce ai facut cu marturiile?
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Codruta27 spune:
Ziua buna si de la noi, bobocei si mamici,
Cam slabuta activitatea pe forum, se vede treaba ca e vacanta!
Babytza, frumoase poze, frumoasa familie, sexy mamica!
Avem si noi jucarie ca cea a lui Edi (Giulianna),am luat-o din Carrefour, si e super. Vladut e prea micut pentru ea, dar verisorul lui mai mare e ffff incantat!
Felicitari pentru botez, Alina! Sa traiasca micul crestin!
Dyanira, nici sucul de portocala nu are efect pentru constipatie? Stiu ca e usor laxativ!
Julax, bine ai revenit!
Delphinas, un mare pupic pentru tine!
Bravo Vladut de Felicic
!
Un pupic pentru Musette si Luca! Bine ca s-a rezolvat problema!
Va pupam pe toti!
Cea mai fericita
din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
Codruta27 spune:
Daca vreti sa ne vedeti, am incarcat ceva poze noi, de la Revelion si de la grinda, aici: http://good-times.webshots.com/photo/2649037790102823736deVogt
Cea mai fericita
din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
_irina_ spune:
Pupici si de la noi.
Am vazut un subiect despre detergent de bebei si mi-am amintit de problema mea. Eu foloseam detergent de bebe si balsam, faza e ca nu curata atat de bine si cum noi suntem maestri in pete de kaki am renuntat la el. Am trecut la detergentul nostru obisnuit si acum hainele sunt albe si curate, numai balsam ii pun de bebe.
Voi ati patit cumva asa ceva?
fericita de
Andreea-Maria
kid2003 spune:
LA noi e buna teoria...bb2 nu e sigur ca bb 1. La Bb 1 m-am chinuit primele 4 luni, nu adormea decat in brate, tipa tot timpul, ta-su dansa cu ea prin casa, era nervoasa, fomista, nu avea rabdare sa suga, ne punea nervii pe moatze non stop. Nu stiu cum am avut curaj de bb 2, pentru ca in ultimii 3 ani de cand s-a nascut Alexandra nu am dormit o noapte cap coada (si acum se trezeste). Mi-am zis doar "mai rau de-atat nu poate fi" si am mers inainte. BB 2 e un inger de copil, ca la carte, papa - doarme- se joaca- rade. Atat. Nu tu urlete, nu tu sculat. Azi noapte a dormit de la 22 la 10 dimineata. Daca e papata, schimbata si nu-i e somn, se joaca si gangureste, apoi adoarme singura.
In fine, de cateva zile mai greu in patut, a descoperit intoarcerea de pe spate pe burta si, desi acum o luna reusea, nu se mai intoarce invers (de pe burta pe spate) si plange cam dupa 2 minute sa o intorc eu, dar asta e tot. Oricum e mega incatata de descoperirea noua si acum s-a perfectionat, isi scoate bine manuta de sub burta cand se intoarce, ridica capul sus si da-i chiote!
babytza spune:
Musette am gasit ceva frumos si pe site-ul de la tine, dar maine vreau mai intai sa vorbesc cu unii de la o firma ca am mai gasit copacei. Si ii prefer daca mai e timp. ![]()
Irina asta ziceam si eu ca nu sunt f incantata de cum spala dermalinul. Dar daca ii dispar bubitele si daca observ ca ariel-ul nu ii facea bine , o sa raman pe el o perioada. Mai nasol o sa fie cand incepem cu mancarea, ca daca ii cade pe langa babetica sunt multe alimente care ies tare greu de pe hainute.... Mai vedem cum o sa facem...
Codruta
Am fost si eu ieri la carefour in militari ca aveau reducere si la scaunelul chicco polly si nu am gasit jucaria
O vreau si eu daca mai e in alt carrefour. Nu am luat nici scaunel pentru ca mai era doar cel expus si era foarte zgariat si avea centurile de siguranta taiate....ce lume rea...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
andy.p spune:
fetelor..noi am azi musafiri,socri,asa ca n-am apucat sa intru sa va cetesc decat acum![]()
Si la noi functioneaza teoria cu bb2..Andy a fost tare cumintel cand era mic,manca ,dormea si tot asa..Alexia e invers mananca cand vrea ea si cat vrea ea,la fel si cu somnul.
Babytza
si altceva nu mai zic![]()
Felicic super ca mananca Asa bine puiul
Musette eu zic ca se va regla el singurel,atata timp cat nu e diaree n-ai de ce sa te ingrijorezi
Legat de bb3 la noi nu se mai poate...si nici curaj sa mai fac unul n-as mai avea![]()

Irina si Andrei

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Alina ff frumoase pozele..ni i-a placut lu Cipri la baita lu nenea preotu'
....nici Alexiei![]()
Codruta ce linistit e puiul tau
...si chiar ca ati avut un rev inedit.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Nocom spune:
CODRUTA sunteti o familie minunata!!! 
babytza cum arata copaceii?
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA