Bobocei de septembrie-octombrie (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Eva vad ca esti foarte hotarata pt bb 2 in urmtorii 2 anisori . Sa fie asa cum vrei tu si sa fiti sanatosi cu totii.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Pai ar fi ideal, sa nu fie diferenta mare intre copii si apoi nu as vrea de unul sa ma ocup cu lectii si altuia sa ii schimb scutece, barem sa fiu implicata in aceleasi probleme, nu?
Dar, de fapt, motivul e altul. Acum ca s-a rasturnat caruta cu bebei, e posibil sa vrem 3 (daca plecam, sigur 3, e mai usor cu 3 copii in Franta decat cu 2, daca ramanem ne oprim la 2 pt ca aici einvers, e mai greu cu 3) si ideea este ca daca cumva ne hotaram la bebe3 sa nu regret ca e prea tarziu, adica sa nu depasesc 35 de ani. Daca facem un copil la fiecare doi ani, pana la 35 de ani avem 3 copii. Al treilea copil nu e o hotarare clara, dar al doilea da si il poaate conditiona pe al treilea. M-am facut oare inteleasa?

Stii cum e? Cand primul copil e asa zambaret, cuminte, afectuos, mancacios, istet, adica are toate calitatile care sa te indemne sa il faci pe al doilea, te gandesti cu maaaaare drag la urmatorul bebe, ti se pare floare la ureche. Dar nu intotdeauna al doilea copil seamana cu primul, asa ca vedem cum va fi si cu bebe3

Legat de ce spuneai, eu alaptez si nu am luat cine stie ce kg, am pus doua fata de cele cu care am iesit din maternitate (in spital am lasat 13 kg) pe care le-am dat jos acum de cand ma simt sfarsita asa. Insa nu am de gand sa slabesc lent pana termin cu alaptatul, am de gand sa incep intensiv activitatea fizica acum ca au trecut sarbatorile pt ca muschii mei nu mai sunt deloc la fel de tari ca inainte, trebuie sa fac ceva abdomene si biciclete ca sa devin mai ferma in coapse si abdomen. Si imi voi supraveghea indeaproape si ce mananc, mai ales dulce si sarat as dori sa tai complet, pt a nu afecteaza cu nik lactatia. Altfel, in ritmul in care slabesc acum prin alaptat, revin la forma mea prin mai, mi se pare cam tarziu, as vrea cel tarziu la inceputul lui martie sa intru in jeansii mei marimea 26 Si in restul rochitelor in care nu mai intru de muuuuuult:(((

Pupici

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

"There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mamici. azi e ultima zi de vacanta, de miine totul intra in normal:( ce repede au trecut sarbatorile!!!
nerantula, si noi am tras citeva luni bune cu o dermatita la alexa am rezolvat-o cu crema atoderm si sapunul tot atoderm. avea atunci vreo 7-8 luni si de atunci am ramasa pe aceeasi gama, inclusiv pt cipri. in plus la micut folosesc dermalin pt spalat rufele. ai grija la hainutze. noi aveam interdictie la cele care nu-s 100%bumbac, la capsele metalice si alte prostioare care o iritau.
oana, scirbici nici nu vreau sa aud. cu alexa am stat vreo 2 ani jumate, ceea ce o sa fac si cu cipri. nu regret nici o clipa timpul petrecut cu ei. am fost linga alexa in orice moment important din viata ei, gingureli, primul pas, primul cuvint...chiar daca lumea ma considera exagerata eu sunt fericita si f multumita cum am educat-o:)
nocom, denisa, la mine e xact pe invers. maninc ca sparta, cel putin 5 mese pe zi, dar...slabesc. acum vreo 2 sapt aveam 57, acum am 55:) pe mine alaptatul ma avantajeaza.
eva, bravo pt curajul de a face 3 copii! sa dea DD sa fie asa cum vreti voi!
spuneti-mi si mie ce ma fac cu ccc copchilu' asta mic. daca il scot afara la prinz, adica in jur de 1, adoarme afara si continua si in casa, in total vreo 3-4 ore, daca stam in casa nema somn acum e ger, dar suportabil, ce ne facem cind o sa fie mai frig?

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Bravo Eva ca te gandesti la bb 3.Eu ma gandesc la bb 2 si atat , si pe acesta peste vreo 3 anisori asa... eu am 26 deci pe la 29-30 e numai bine pt bb 2.
As vrea 3 dar ma gandesc ca nu o sa le pot oferi tot ceea ce as putea oferi daca am doar 2 - d.p.d.v. financiar vorbesc, nu altceva. Daca intre timp o sa se schimbe ceva in situatia noastra financiara o sa fac trei sigur.
Nu stii ca este o vorba: intotdeauna cand bb 1 e cuminte(sau nu), bb 2 este exact opusul lui. Teoria asta o pot confirma sau nu mamicile cu 2, 3 bebelusi.
Daca este reala eu nu mai fac- la cat este de cuminte Edwinas ar insemna ca bb 2 sa-mi ia mintile..

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

SimodinaLuca este bine.Singura chestie care ma nelinisteste un pic este ca face in continuare kk de 4 ori pe zi.Nu are aspect de diaree si cam asa facea el mereu dar dr mereu zice ca face de cam multe ori.Tu ce parere ai?e mult de 4 ori pe zi?

Mai sunt bebei care fac kk de atatea ori pe zi?

La noi pielicica este putin atopica(zic eu ca la dr nu am fost),cel mai mult pe picioruse,cu trixera se vede o imbunatatire insa stelatopia a fost pt noi apa de ploaie.
Cuscra as vrea si eu sa iau emulsie din aceea de se pune in cadita dar face clabuc,mie asa imi place sa simt un pic de clabuc cand spal copilul?noi acum avem sapun de la trixera si este ok dar ma incanta mai mult cum ai tu mai ales ca merge si fara clatire nu?

Nerantula bafta la dr ,sa ne spui si noua ce ti-a zis dupa consult.eu sunt tare curioasa daca nu cumva pielicica asta a lor are legatura si cu ce mancam noi?!

Va pup, s-au trezit baietii mei si iesim la o plimbarica!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Kid, si merci mult.

ziua 7 cu apa chioara la pranz... va fi cea mai grea.
Ma apuc de treaba. De fapt cel mai greu o sa fie sa renunt la ciocolata_inghetata_painea_mea de toate zilele... ca de mancat nu mananc mult, doar numai tampenii.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Denisa la mine teoria asta pica. David este la fel de cuminte cum a fost si valentina. Cel putin pana acum. Mai tarziu voi vedea daca imi scoate peri albi Si eu ma asteptam sa fie exact pe dos adica sa nu doarma noaptea , sa nu pape si sa vrea doar in brate. Dar este un ingeras si sincer m-as baga si la bb3

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am pus citeva poze de la botez, pe bobocei, cine are placere sa le vada:)
denisa, ca si la roxana, teoria pica si la noi. cipri este exact cum a fost alexa, nici prea cuminte, dar nici prea rea.

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

fetelor, sunteti tare curajoase!!
as vrea si eu 2-3 copii, dar prin ce am trecut in sarcina asta, mai ales la sfarsit si ce puteam sa patzim...mai stau un pic pe ganduri...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

www.scribd.com/doc/101213/Ana-Savin-Totul-se-intampla-inainte-de-6-ani" target="_blank">o carte interesanta
asha am auzit...ma apuc de citit

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Musette ma bucur ca sunteti bine Pupicei pentru Luca si pentru mami

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput