Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

LMA Iasmina si Ariana!!!
Cadina, scump foc Cosminel..Ce flacau mare ai!
Iulia ai curaj sa scoti Mufitza?? EU nu am curaj, pina nu vad grade cu plus nu-l scot (intreba si Mi_bebelina)...deci eu nu-l scot ca mi- frriiiiiica rau de tot sa nu raceasca iar. Pana a acum a avut si ceva mucisori, mai are dar foarte putini. Si sunt in mare dilema si cu Prevenarul dara sa i-l fac acum sau dupa 1 an sau dupa 2...oricum cit are mucisori chiar si putini amin luarea deciziei..
Gabitzam, Lily,Dana, SIs, merci de info ref la scaun..
Gabitzam,viata pe tine baietii mari plecati si Raducu care doarme 3 ore .Pup-o pe Lorich din partea noastra, imi pare raud e Robertzel..
Lilly, se pare ca febra a fost de la dintzoci...Mai bine asa si ati scapat ieftin ca sa zic asa
Sis, pupa matusica dintisorul lui Mirci..Bravo! SI pt ca m-ati ambitionat m-am uitat si eu la Mati, ii da si lui un dinte jos!!! Ca ma si intrebam cind cind cind...dar mai are cred un pic pina rupe gingia..
Dana, te inteleg, dar nici ca la noi...De 13 ani de cind suntem impreuna, numar vreo 3-4 concedii impreuna (exceptie 3 veri cind am fost la mare pt ca lucram acolo)..Asa ca inchipuie-ti..iar la sora-mea care e la casa noua de vreo 2-3 ani am ajuns abia cu ocazia nasitului, acum in septembrie...iti dai seama...E adevarat ca trage tare ca sa ne facem casa, dar chiar nici o zi de concediu de sarbatori(decit cele legale), chiar toate simbetele lucrate...Anul asta mergem si noi in Grecia, abia astept..sper sa nu fim ca acum 2 ani la mare cind a facut vinzari de masini pe banda rulanta prin telefonAsta e!De la anu imi iau baietii si plec fara el daca nu vrea sa vina..ca deja snt maricei si ma descurc..sper
Mi_bebelina eu am reinceput sa-i dau lui mati Imunobaby. Pediatra mea mi-a spus 3 luni zilnic, o luna pauza..deci asa ii dau 3 ml dimineata si 3 seara.
Socrate, imi pare rau ca Edvin a luat de la tine raceala....cit despre laptik, e clar ca acum nu vei mai avea la fel regrete ca data trecuta cind era mai mic...Are totusi 8 luni de tzitzi. Si dc te apuci d eregim sa vezi tu c eproductie mica vei avea...ca eu am vazut imediat diferenta cind am fost pe regim impus din cauza enterovirozei..
Lilly, poate nu e vreo boala a copilariei ci doar o iritatie d ela transpiratie...SI Matei face, el transpira destul de mult.Un pediatru iti spune imediat ce si cum.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

cred ca ne dau dintii din fata. are gingia foarte umflata. cand rade se vede umflat acolo...nasol. aseara mi-a dormit linistita ca i-am dat 8 ml eferalgan pediatric si n-au mai durut-o gingiutele. pana ii dau coltii, ii dau in fiecare seara cate putin eferalgan sau nurofen. la indicatiile dr. biensur.

maaama abia astept sa ies ma infig direct intr-un big mac de la mec

celor care azi implinesc lunite

ma duc sa dau ciorbita fetii.;pupu

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am fo in hambarului.
deci se intra direct la et 2, la camera 8, jos m-ai rau m-au naucit.

deci, tre adev. de venit, de la angajator, cu venitul net pe ultimile 12 luni INAINTE sa nasc.
plus copie la buletin
plus o cerere, care se poa face pe loc. Si de mana cred ca o fac, prin care cer sa imi inlocuiasca aia CIC u vechi, de 600 roni cu 85% din venit, cf legii xxx/xxx care nu o stiu.

a, pt cine e cu dreopturi de autor, tre adeverintsa de la administratia financiara? aminteles io bine? sau ceva de genu asta se numeshte institutia unde e inregistrat. Nu stiu exact, ca is si senila, si injinera, si nu le stiu.

de craciun a facut fiica mea conjunctivita purulenta. Urat de tot. Din pacate oftalmolog de garda nu e la Budimex, ci doar la spitalu de urgenta. La Budimex erau multi cupii virusati, dar am apreciat ca s-au mishcat destul de repede - la inceput a fo o sincopa - cica un caz f. grav, dar apoi a mers repede.

edit: pup la cupiii bolnaviori. In mod expres la puii: iasmina si Edvin Sebastian. Socrate, poa reusim si noi sa vb

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

iasmina ana maria si ariana elena

inais referitor la piureul de legume - daca vad ca nu mai vrea ii pun picatura de lamaie pe lingurita cu piure si papa foarte bine. la fiecare portie eu pun si o masura de lapte.

ralu_t saracul Tudorel. ce chinuit a fost! mititelul. insanatosire grabnica. nici Bianca nu sta la scos mucii. e un chin.

nicole1980 felicitari pentru dintisor. noi nu avem inca nici unul dar cred ca sosesc... felicitari si pentru circuit... este foarte harnic..

miss bafta multa cu somnul tau si al lui David!! ai sa vezi ca se va regla.. si eu sunt turbata cand nu dorm noaptea. tun si fulger, ma cert cu toata lumea. las' ca vor creste ei mari..

melly mango este fructul preferat al Biancai dar sa fie copt. nu s-a iritat niciodata de la el. depinde probabil de copil.

cadina foarte dragutz Cosmin.

simonacip ce copilas ager ai. ma gandesc cum va face si Bianca cand va incepe sa mearga caci acum e ca spirtul.

Bianca a dormit tare rau azi noapte. abia am reusit sa o culc la 12.30 si s-a frichinit toata noaptea. dimineata la 7 era in picioare dar a mai dormit totusi juma de ora si a papat pe la 8 dupa care am mai dormit o ora. eu sunt franta. cred ca ii ies dintii pt e un pic unflat si nici de mancat nu mai mananca prea bine.

POZE NOI !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Am sunat si eu la Administratia Financiara de pe la noi. M-au nelamurit. Cica, nu au aparut normele metodologice. Io zic ba da, la care ea cica neoficial au vazut si ele monitorul, dar oficial nu a venit de la juridic. Darrr totusi nu sunt alea bune ca au modificat prin ordonanta si tb sa apara si normele la ordonanta.
Si tot neoficial s-ar putea sa se depuna numai in Hambarului,dar nu se stie. Si sa mai sun peste o saptamana doua. Deci nu stiu ce sa zic. Cleo tu cand te duci sa depui dosarul?
Si unde e Hambarului asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna mamicilor,
Noi am cam racit, fata mea are muci si a facut si nitica febra (37.8-stiu ca nu e febra) dar eu sunt mai panicoasa asa de felu meu si acu terorizez copilu cu termometru cu aparatul de scos muci. Noi avem abonament la medlife si ei ofera consultatii si prin telefon, va da-ti seama ca i-am cretinizat pe aia? Cica daca face 38 atunci sa ma duc de urgenta sau sa sun sa imi trimita salvarea. Mai am 2 colege cu copilasi de 2 ani, tot raciti si ei, cica e o viroza, sper sa nu fie cazul si la noi.
Fata mea transpira foarte tare la caput si aseara taica-su se vantura cu ea prin casa si cred ca de aici i se trage ca la noi in sufragerie e foarte frig.
Bine ca macar e vioaie sper sa scapam usor si de data asta.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

dragele mele
am obtinut in fromat pdf monitorul oficial in care e publicata legea si normele de aplicare( deci actele necesare)
o trimit pe mailul comn, aveti la pagina 12-13 normele
pupici

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Buna mamicilor,
Noi am cam racit, fata mea are muci si a facut si nitica febra (37.8-stiu ca nu e febra) dar eu sunt mai panicoasa asa de felu meu si acu terorizez copilu cu termometru cu aparatul de scos muci. Noi avem abonament la medlife si ei ofera consultatii si prin telefon, va da-ti seama ca i-am cretinizat pe aia? Cica daca face 38 atunci sa ma duc de urgenta sau sa sun sa imi trimita salvarea. Mai am 2 colege cu copilasi de 2 ani, tot raciti si ei, cica e o viroza, sper sa nu fie cazul si la noi.
Fata mea transpira foarte tare la caput si aseara taica-su se vantura cu ea prin casa si cred ca de aici i se trage ca la noi in sufragerie e foarte frig.
Bine ca macar e vioaie sper sa scapam usor si de data asta.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

insanatosire grabnica Daria Maria!! si noi am avut muci multi si nitel rosu in gat. nu i-am dat medicamente ci doar i-am pus Sterimar in nas la nevoie si scos mucii cu pompita iar pt gat i-am dat multa lamaie.

POZE NOI !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Am sunat si eu la Administratia Financiara de pe la noi. M-au nelamurit. Cica, nu au aparut normele metodologice. Io zic ba da, la care ea cica neoficial au vazut si ele monitorul, dar oficial nu a venit de la juridic. Darrr totusi nu sunt alea bune ca au modificat prin ordonanta si tb sa apara si normele la ordonanta.
Si tot neoficial s-ar putea sa se depuna numai in Hambarului,dar nu se stie. Si sa mai sun peste o saptamana doua. Deci nu stiu ce sa zic. Cleo tu cand te duci sa depui dosarul?
Si unde e Hambarului asta?

mami de Edvin Sebastian

e la Electroaparataj, in cpat la vatra Luminoasa cu Piere de Cobertin, o intr. mica

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

socrate sa-i ia nabia de nesimtiti ca nu stiu ce sa mai inventeze sa taraganeze problema. sa vedeti voi cand vom vedea banii...prin vara
ce modificare? aia cu palfonul lor de kko? pai ce are sula cu prefectura? actele sunt aceleasi
in fine, nu mai zic nimic. oricum, nu mai pot, au facut tamtam ca suspenda legea si dupa aia cand au zis ca se aplica dar se aplica cu plafon, a fost dpdv psihologic o strategie f buna pentru ei, ca intre nimic sau 40 de mil, evident lumea a rasuflat usurata ca e bine orice cata vreme e mai mult de 6mil. dar e normal? ce, cate notarie erau care castigau miliarde? in schimb ce se intampla cu o diferenta de impozit intre cineva care castiga 100mil si altcineva care castiga 45? nici una??? nu ca as castiga eu 100 mil, desi mi-as dori, dar principial e de toata jena
cleo spune-mi si mie tu unde ai fost sa te interesezi? unde ai depus la inc actele sau pe hambarului?

revenind la lucruri mai frumoase
LA MULTI ANI FETELOR FRUMOASE IASMI SI ARIANA!!!
sa cresteti mari si sanatoase

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput