Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

...nu prea reusesc sa citesc ca plange fata Ii maraita de nesomn. Cine-a pus-o sa adoarma asa tarziu si sa se trezeasca asa repede?

Trimit cu ce-am scris pana acum.

La multi ani! copilasilor care au implinit zilele astea lunite

Multumesc mult fetelor care ne-au facut urari anul trecut de ziua mea si cand a implinit Julia 7 luni Nu nominalizez acum sa nu uit pe cineva.

simonacip la scaunul de masa avem centuri care se leaga si peste umeri. Eu le folosesc doar atunci cand mi se baga fata pe sub masa si nu-i mai prind gurita Evit sa o leg asa, ca nu-i place imobilizata. De ridicat in picioare nu se ridica inca, dar cred ca centurile astea nu ar permite sa se ridice in picioare.

DanaH bafta la cresa si la scoala

Simonix saracul Robertzel. S-a speriat si de-aia plangea asa.Ceva de genul asta a plans si Julia si eram cu ea in casa, dar mancam si-o lasasem cu bunica care nu stia ce sa-i mai faca si plangea saracuta in hohote.Am lasat mancarea si am luat-o in brate.Asa s-a lipit de mine si a mai plans ea dar mult mai slab, dar am simtit ca asta era motivul pt care a plans, ca nu era cu mami a ei.Bafta si voua la cresa

MissParker ce rau imi pare ca ai tot nopti albe.Si cand te-ar lasa David sa dormi ai insomnii.In ultima vreme si Julia imi face probleme cu somnul: in ultima vreme se culca la 1:30-1:40 si se trezeste de 2-3 ori.Se trezeste de obicei la 10-10:30. Astazi s-a trezit la 8:30, deci ar fi 7 ore de somn. Nici nu stiu cum poate rezista doar cu atat somn, ca eu is rupta de oboseala.A, si ziua a dormit 4 ore fara sa se trezeasca (de la 13 la 17), dar de obicei doarme 3 reprize scurte de cate-o jumate de ora, o ora...la mine in brate sau in bouncer leganata de mine.Eu nu prea pot face mare lucru cand suntem doar noi doua acasa.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laurita, bravo pentru Mirci dintzosul

Raducu meu isi trage parleala cu somnul acum, ca de doua saptamani nu prea a dormit bine, cat a fost Andrei acasa. S-a trezit dimineata cand au plecat baietii mari, pe urma a papat tzitzi si l-am culcat la loc. Doarme de 3 ore, si eu il astept cu masa de fructe.

Am vorbit cu Lori, s-au intors dar era suparata, Robert tuseste tare-tare si avea o stare febrila. Nu are inca un calculator sa intre pe net.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza fetele! revin la vechiel obiceiuri, adica sa beau cafeaua de dimineatza impreuna cu voi. ati ghicit, sunt la munca, deci linistita (sss, sa nu auda sefu').

ma rog, nu imi perimit o pauza prea lunga, dar orice zi de succes incepe cu o cafea buna citind ziarele si ce au maif acut fetele si bebeii lor peste noapte.

vroima sa spun neaparat ca am vazut pozele cu bebe de cadina. este asa un dulce... de m-am topit toata.

mihaser, pai sa aveti vacantza placuta in continuare. sau defapt ce continaure, daca zici ca tati a lucrat de sarbatori. la voi abia acum incepe vacantza.

simonacip, cu sotzul... nu stii ce iti doresti. eu as vrea sa fie mai linistit, el tot timpul trebuie sa faca ceva, sa avem musafiri sau sa emrgem in vizite. action! dar pe de alta parte imi place si mie, ce sa zic. cat despre cununat.... ne facem nasi de meserie. unchiul sotzului meu, care a fost tot timpul un examplu pt sotz, a avut noua perechi de fini. sa vedem noi la cat ajungem.

despre statul in scaunel, eu zic ca ar ajuta curelele acelea care sunt si peste umar. teodora nu se ridica inca asa de mult, doar se apleaca intr-o aprte, dar tot nu as avea curaj sa o las fara acele curele peste umar.

iulia, mi_bebelina si eu sunt moarta de somn. in vacantza asta m-am culcat numai dupa ora 1. aseara m-am bagat in pat pe la 12:30, dar cred ca am adormit dupa ora 2. m-am invartit ca pestele pe uscat. iar dimineatza cand a sunat ceasul la 6:45 imi venea sa plang. noroc ca a fost sotzul acasa si a facut el pachetzelul, cafelutza, iar eu am mai lenevit in pat putzin. maine sper sa fie mai bine.

Lilly, este foarte posibil ca febra asta sa fie de la dintzishori. nu este foarte mare, mai ales daca nu are alte semne. oricum, nici mult timp nu ar trebui sa dureze, ca asa a fost si la noi, am tot zis ca e de la dintzi, cand defapt era infectie urinara. stai cu ochii pe ea si vezi cum evolueaza.

cleo, ce patzanii ati avut si voi in ziua de Craciun? de asta ai fost tu asa tacuta vacantza asta? sper ca totule ste bine acum.

Miss, in fiecare zi astept cu amre nerabdare povestea ta despre cum ati dormit si sper in fiecare zi ca ca ne dai o veste buna.

voriam sa urez cu intarziere La MUlti Ani! pt Deeapui, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi. chiar daca nu am mai vazut-o de multicel (greshesc?), sper sa ne citeasca totushi.

La Multi Ani! si pt puii Iasmina, Ariana si celorlati puiutzi nascutzi pe 5 ale lunii.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Sa fac si un conspectel:

Andreap, mai stau putin si te sun sa-mi spui ce a zis tanti dr….e bine Sara? Apropo de depresii, sa stii ca si eu am trecut printr-o stare asemanatoare acum vreo 2 saptamani si acum stand si dand filele inapoi a contribuit si faptul ca nu aveam cu cine sa mai schimb o vorba ziua……ce bine era cand ne intalneam in parc…..soare, cald, frumos, barfe…..

Inais, asteptam sa ne spui ce sfaturi ai luat in calcul pentru azi pentru supica si daca rezultatul a fost bun.

Ylari, asteptam si de la tine impresii din prima zi de lucru…

Cleo, voi ce-ati patit ma in ziua de Craciun?

Nicole, felicitari pentru dintisor si pentru maraton…..noi suntem lenese, lenese…nu de-a busilea, nu vrem sa ne ridicam….nimic nimic.

Danicris, branzica am inceput pe la 6 luni. La sfatul dr.

Miss, cum o fo noaptea asta? Mai buna? Sper ca da.

Daria Ioana, o fi fost luna plina noaptea trecuta ca si eu m-am culcat destul de tarziu….nu aveam somn. Noaptea asta cum a fost?

Alysh…..incearca cereale de orez sau orez fiert, banana… Nu stiu daca o fi bine piure cu spanac….ca fierul stiu ca ar constipa, deci ar fi bun asa….zau ca nu stiu…..

Simonix, asteptam sa ne pove cum a fost prima zi la cresa….imi inchipui ce-o fi fost in sufletul tau cand l-ai gasit pe Robert plangand…..of, of…….

Dordia, esti o fericita cu asa pui papaciosi….noua, celorlalte mamici cred ca si stresul asta ne erodeaza nervii….of, of……..

Monalac….greu cu 2 copii…..dar o sa creasca ei si n-o sa mai fie asa dependenti de mami…..

Iulia, de-abia astept sa ne spui ce cadou special ai cumparat la mufitza….

Lilly79…….asa e ma, greu cu puii bolnaviori. Din experienta iti spun ca e mai greu la inceput, apoi a doua oara iti propui sa te inarmezi cu rabdare sa faci fata bolii sis a il faci bine repede pe pui. Vai ce speriata eram eu acum 2 luni cand Delia avea doar nasucul infundat……acum cand am ajuns la urgenta cu ea, mi-am zis ca nu rezolva nimic strea mea de panica si mai bine caut remedii sa fac fata bine mai repede…..

Reallaura……ce bine ca va distrat, uneori e bines a mai fii si fara bebe, asta daca se poate evident….Felicitari pentru dintzoc.

DanaH, bine-ai venit in grupul somnoroaselor!

Fug ca a inceput broscuta sa chitzaie…..

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ah, si am si eu 2 intrebari:
1. Voi ati dat bebeilor Immuno Baby? Mie mi-a zis dr sa ii dau deliei cate 2,5 ml de 2 ori pe zi ca din cauza antibioticului i-a scazut sistemul imunitar bla-bla........dar am uitat sa o intreb cat timp sa ii dau. La fel mi-a zis sa continui si cu Humex.....dar pana cand ii dau?

2. Voi mai iesiti cu bebeii afara? Noi de cand cu pneumonia, n-am mai avut curaj....Daca da, cand iesiti, cat timp, in carut, in brate?

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna fetelor,

Imi pare rau sa aud de bebei bolnaviori,sper sa va faceti repede bine. Un pupic special pentru Iasminuta de la Sebastian.

Ei bine, eu m-am facut bine cat de cat, darrrr a luat si copilul raceala.Asa ca acuma suntem cu muci. fir ar sa fie.
Subscriu la ce a zis Inais, nu conteaza nimic, copilul sa fie sanatos. In plus, colac peste pupaza ne iese si al doilea dintisor. Deci ati ghicit, maraiala la maxim, urlete, plansete si tot asa.
Nu a dormit doua zile in timpul zilei mai nimic.Ieri l-am bagat intre mine si tati, a adormit pe pieptul meu si l-am pus jos.A dormit nemiscat 2 ore. A sforait la unison cu tati. Eu evident ma uitam la ei, intepenita pe o parte pe cele 20 de cm ce imi ramasesera din latimea de 160 al patului. Dar dupa aia era schimbat complet, vesel si voios. Al meu este foarte comunicativ de cateva zile, a invatat un fel de "da-i, da-i" asa ca tipa la orice vrea el sa i-l dam, urmat de dadada, dedede, bababa, bebebe etc. E haios foc,radem de el intr-una, face niste fete si zice oooo. E dragut. Daca il intrebi unde e tati sau mami, are un ras din ala ironic si incurcat ca si cum ar fi pus in dificultate si nu stie raspunsul.
Inais nu stiu ce sa te sfatuiesc cu mancarea, incearca ce ti-au zis si fetele, eu am incercat mai multe amestecuri. Teoria zice ca tb sa folosesti alimentul care ii place drept carlig. Adica sa amesteci orice cu ce ii place si asa sa il obisnuiesti. Acuma nu stiu ce sa zic.
Fetelor io voi trece la regim. Nu stiu inca de cand.As fi vrut de azi dar mai am din mancare. Om vedea. O sa printez o poza cu Laura, ca sa ma stimuleze cand dau inapoi la vederea ciocolatilor si a prajiturilor ramase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Miss Parker sper sa iti doarma mai bine David, aplica cu incredere tot ce crezi tu ca ajuta. Eu ii pun Mozart For Babies, CD-ul Controlling Energy. El reactioneaza f bine la muzica. Se vede ca a dat roade ascultatul de cand era bb in burtica.

Fi-miu a intrat in ciclul de 2 luni, deci de cand a facut 8 luni nu mai vrea sa suga...din nou Nu stiu ce sa mai zic/fac. E clar ca o sa se duca lapticul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

cred ca totusi are Julia ceva
I-au iesit pete rosii pe cap, pe burtica si spate (sunt f pale, dar exista). Se scarpina in cap acum 10 minute. Am vazut aseara ceva, dar am crezut ca de la baie era mai rosie.Acum am pus-o la tzitzi sa doarma, apoi ma voi duce la pediatra.
De mancat nu a mancat nimic nou, suspectez ceva gen rubeola/rujeola. O sa vad ce va zice pediatra. Of, si sperasem sa fie dintisori.

mi_bebelina noi am iesit afara si ieri ca parea ca nu mai are nimic E tare greu cu puiul bolnav.Sanatate broscutei

Reallaura felicitari pt dintzoc.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

IASMINA ANA MARIA, ADRIANA ELENA, ILINCA, ANDREI, EVA MARIA

scuze ca nu fac conspect dar nu am timp sa citesc decat pe sarite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

cred ca totusi are Julia ceva
I-au iesit pete rosii pe cap, pe burtica si spate (sunt f pale, dar exista). Se scarpina in cap acum 10 minute. Am vazut aseara ceva, dar am crezut ca de la baie era mai rosie.Acum am pus-o la tzitzi sa doarma, apoi ma voi duce la pediatra.
De mancat nu a mancat nimic nou, suspectez ceva gen rubeola/rujeola. O sa vad ce va zice pediatra. Of, si sperasem sa fie dintisori.

mi_bebelina noi am iesit afara si ieri ca parea ca nu mai are nimic E tare greu cu puiul bolnav.Sanatate broscutei

Reallaura felicitari pt dintzoc.

Poze

Lilly, noua ne-a zis aici ca dupa "febra de trei zile", care nu are alte simptome decat febra usoara, ies pete rosii pe corp. cica nu are nimic, nu ai ce sa ii faci, trece de la sine.
eu ti-am zis numai sa te linistesti cat de cat, macar pana ajungi la medic.

Poze

Mergi la inceput