Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

salutare, fetele! si noi pe aici, pregatind gheozdanelul, vorba lui Simonix. am si eu niste emotii... am mai lasat-o o zi, pe 24, dar erau numai doi copii, asa ca a avut regim preferentizl. acum o sa fie toata grupa, adica 10, cine stie daca mai au timp educatoarele sa o ia in bratze si sa o rasfetze. sper sa nu o gasesc plansa toata.

alexa ndru se pare ca a avut si el emotii cind i-am zis ca maine merge la scoala, ca s-a terminat vacantza. i-a laut doua ore sa adoarma in seara asta, de la 20:30 pana la 22:30, ne-a treigat de vreo 7-8 ori, cand pe mine cand pe tati, pt diverse, printre care sa imi povesteasca cum construieste el castele cu prietenul lui mohamed si cum cauta steguletze sa puna pe castel. "deci am avut multa treaba, mamai, nu?". apoi l-a chemat pe tati sa ii spuna ca el nu poate sa doarma daca nu ii face mai-mai de 60 de ori. din fericire asta a fost ultima strigare, se apre ca cele 60 de mai-mai au functionat. nu imi dau seama ce a fost, pt ca a avut o zi linistita, cu plimbare, nimic sa il agite. cred ca numai gandul la scoala.

iar eu acum imi vine sa plang cand ma gandesc ca maine incepe iar serviciul. si ce ma asteapta...nu vreau sa ma gandesc. dar sa fim noi sanatosi si mai ales copilasii, ca le scoatem noi cumva la capat.

despre printzesa teodora, face si ea mutritze la legume, dar numai la legumele facute de mine. la fel si la fructe. pe cele din borcan la mananca foarte bine, aproape un borcanel de 200g. chiar asa de prost sa gatesc? in fine, decat nimic, nu am decat sa ii dau si asa. dar maine am zis ca o pacalesc, fac eu piureul de legume cu carnitza si il pun in borcanel. paote totusi este castronelul de vina.
si asta dupa ce vreo cateva zile a mancat foarte bine bucati mai mari. adica i-am dat jumatate de banana in mana si a mancat-o pe toata. apoi la legume i-am pus cubuletzele de cartofi, de dovlecel, de morcov si a bagat singurica in gura. dar sa nu ma intrebati ce era pe ea si mai ales pe jos. asta este, toate au un pretz.
numai ca acum nici asa nu ii mai place. maine incerc faza cu borcanelul, poate o pacalesc.

fetelor, voriam sa va intreb ceva: cat dureaza la voi o masa? ca la noi dureaza de mama-mama. daca nu ii dau nimic in mana (o linguritza, o cheie, ceva de joaca) nu sta, se utia in stanga si in dreapta dupa ceva. daca ii dau, atunci este foarte preocupata de ce este acolo si deschide guritza cam la 5 minute. se raceste si mama mancarii pana ia ea trei linguritze. voi cum faceti sa tinetzi mancarea calda?

am vazut ca tot sunt bebei bolnaviori. sper sa treaca mai repede toate problemutzele si sa sa faca bine cu totzii. si eu ma gandesc cu groaza cand o sa fie prima racecala acum, cu mersul la gradinitza.

noi aseara am fost cerutzi de nasi de niste prieteni de aici. asta dupa ce deja stim ca o sa cununam alti prieteni pe 18 iulie. s-ar putea ca a doua nunta sa fie pe 25 iulie, asa ca o sa avem doua weekend-uri de foc. mai avem niste prieteni care au zis ca ne pun nasi, sper sa nu se hotarasca sa faca nunta tot vara asta, ca dam faliment clar. dar vedem noi cum ne descurcam, noua ne place sa cununam, avem deja doua perechi cununate, urmeaza inca doua si sigur nu o sa ne oprim aici.

eee, cam atat. ma duc la culcare, ca maine dimineatza intru in priza cu pachetzel, laptic, slapat, imbracat, plecat la timp.... noroc ca maine este si sotzul acasa, dar de poimaine....

o noapte cat mai buna, feleor!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata M&M

Mi-e draga denumirea ca si io cu husband tot asa suntem...de la Mihai si Mihaela

Dana bafta azi la cresa si la scoala! Si Cri tot asa face...papa daca vine nenea cu mancarea la usa...ce fac eu nu! Tati a propus sa platim un nene sa aduca mancarea mea la usa ca asa o papa.

Imi pare rau ca s-au terminat vacantele...noi saptamana asta suntem tot in vacanta ptr ca tati nu a avut concediu de sarbatori si a luat sapt asta.

Va pupam!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata la o
Danicris, ce scump Rasfatzel cu tzitzica, si al meu la fel face cind e agitat, se uita parca prin tricou acolo unde vrea el si cerseste cu priviri plinse...e nemapomenit..
Alysh, scumpa, imi pare rau de diaree. Neaparat scos laptele cu lactoza, e primul pas. Delactozat exista si de la Humana HN 25, si de la Nan si de la Milumil. e de preferat sa-i dai din aceeasi gama pe care o folosesti in prezent. Ii poti da mar copt si cereale de orez, morcov, orez, banana ca sa se mai stringa la stomac. Si-i poti cumpara hidrasec de 10 mg, un pliculet de 3x pe zi.
Monalac, asa si eu cu Matei, cum il las singur cum urla de nu se poate.
Cadina, pe forum la legislative se tot discuta, se pare ca trebuie adev de la angajator cu venitul net pe ultimele 12 luni, o cerere de renuntare la cele 6 mil si copie dupa Actul d eidentitate al mamei, cica ar tb depuse in strada Hambarului pt cele care sunt deja in CIC. Oricum deocamdata nu stiu nimic sigur. Tre sa il trimit pe tata sa se intereseze, dar vreau intii sa-mi iau adeverinta de la sv...Dar vad ca ajunge azi Cleo, poate ne spune ea exact.
Simonix, da nasol cu cresa, desprinderea e foarte grea si pt pui dar si pt mamica...EU deja ma gindesc la toamna care vine, ca-l voi da si eu pe Matei la cresa..desi in paralel voi sta acasa pana face 2 ani. Dar macar stiu ca la primul semn d eraceala il tin acasa cu mine si nu mai am grija zilelor libere,e tc...of, va urez succes si acomodare rapida. in 3 zile ar trebui sa se acomodeze cit de cit.
Dana, succes si voua la cresa si la scoala...wow, ce baiat mare ai,, normal ca a avut emotii, doar e o schimbare majora in viata lui. Dragul de el!Imi place de voi ca cununati(scuzati cacofonia). As vrea si eu uneori sa fie si barbate-miu mai sociabil, mai plimbaret, mai petrecaret..Nu mult, dar macar..macar un pic

Fetelor la mine e destul d enasoala treaba cu Matei ca nu mai sta deloc in scaun. Il pun, il leg si in secunda 2 e in picioare, tinindu-se fie de spatar fie de masuta..ma dispera..i-as lua alt scaun, din acela cu curele si peste umeri...Oare din ala imi iese? Care aveti dintr-alea ce-mi puteti spune??Ca nu mai pot face nimic, in patut sta foarte putin. Si macar scaunul care era salvarea mea sa mai fac una alta prin bucatarie...si el nu vrea sa mai steaSunt in dilema. Da-ti-mi sfaturi va rog

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Cleo, daca nu cer prea mult, ai putea sa te interesezi daca legea se refera doar la venitul net salarial sau intra aici si drepturile de autor....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. sunt cam cheauna de cap. mi-a luat 45 mi sa ma pot ridica din pat sa merg sa-mi fac o cafea ca simteam ca e singurul lucru care ma poate trezi. am o gramada de treaba azi si m-am culcat pe la 1 cu serialul ala tampit .. vedeam un episod, apoi hai ca e devreme, inca unul si tot asa, iar azi am dureri de cap nici nu prea stiu sa fac cafea si cred ca am facut-o cam tare ca imi cam tiuie urechile..ori nu-s eu obisnuita.
ma duc sa prepar masa fetii. azi facem 7 luni. ce re[ede au trecut. parca prea repede. azi ne rasfatam. o scot dupa supita pe afara si mergem prin magazine si apoi in parc. am de facut cumparaturi si vreau sa-i iau ceva special de 7 luni. doar am fata mare, nu?

va pupacim pe toate

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata.
Scriu repede inainte de-a mi se trezi fata. A adormit in bouncer si eu o leagan.

Febra pe care-a avut-o zilele trecute a tinut-o 2 zile (37.8-38.1 masurata sub brat). Nu are muci, nu tuseste, nu nimic.La un moment dat mi s-a parut ca vad un dinte sus, dar acum nu-l mai vad.Si s-a trezit mai des in ultimele nopti. Nu stiu ce-o fi avut. A fost prima febra a Juliei si tare mila mi-era de ea sa o simt asa calduta, sa o vad asa maraita si cu o mutrita si niste ochi care inspirau mila. Si nici nu stiam si nu stiu care-a fost problema.
Acum avem Nurofen in casa (mersi Alysh de sfat), dar nu am mai avut de ce sa-i dau .
Nu pot sa-mi inchipui ce voi face cand va fi bolnava de-a binelea.

Multa sanatate tuturor, ca restul se rezolva

M-apuc de citit, ca am vreo 2-3 capitole de recuperat. Sper sa revin cu un conspect

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineta si de la noi....si mie mi-e foarte somn.......m-am, culcat destul de tarziu, parca ma incearca o raceala si mi-a facut tati aseara frectie cu carmol, am luat o aspirina, un paracetamol si m-am trezit destul de des ca eram transpirata....si cand mi-era somnul mai dulce, pe la 7.30 s-a trezit si Deliutza.....asta e......cred ca imi fac si eu o cafea....

Ilinca Maria, Andrei, Eva Maria, Iasmina Ana-Maria si Ariana Elena, sa fiti sanatosi, cuminti si papaciosi!

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Neata si de la noi,
In noaptea asta am dormit super linistita. Bebe s-a culcat la 11.30 si s-a trezit la 8 dimi, a avut o usoara trezire la 2 dimi, insa fara sa ma ridic din pat, i-am dat printer gratiile patututului biberonul cu compot si a adormit la loc instantaneu.
Acum trebuie sa merg sa fac piata.
Va pup.

La multi ani pentru
Ilinca Maria, Andrei, Eva Maria, Iasmina Ana-Maria si Ariana Elena
Sa fiti santatosi si voiosi!

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

cAdina, ce copil frumos ai! Ma topeste ce zambet are

Simonix, ce emotii, primul ghiozdanel!! Saracutul obertel, ce mila mi-a fost cum ai povestit de prima lui zi, offf! Succes si tranzitie usoara, si pentru tine si pentru el.

Dordia, ce flacai frumosi, si ce ochi incredibili au!!

DanaH, succes si voua cu cresa si scoala!
Masa la noi dureaza in functie de prezenta lui Andrei. Daca suntem singurei papa repejos, daca e Andrei acasa raducu tot cu ochii la el, se agita, intoarce capul, ne facem porcusor.

Simonacip, pe Andrei il legam si peste umar si nu iesea din chingile alea de la scaun.

Si sa uram si puiutelor Ariana si Iasmina la multi ani fericiti si sanatate multa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ieri nu am reusit sa intru, am fost la prietenii nostri care au fetita, am trimis copiii la soacre si ne-am uitat la filme...am vazut Wanted, super efecte, misto filmul, un pic in genul lui Matrix.
Vestea mare insa este ca avem DINTZISHOR!!! pana la urma a iesit, yeeee!
Miss sigur, gasim o vaianta sa va dam Anonimul Venetian, poate il gasim si intr-o varaianta mai bine trasa. Mai, ce noapte ai avut iarasi! Sper oricum sa doarma puiul de acum inainte. Cat priveste ex socrul tau, e cu capul si gata! Vorba ta, nu trebuie sa-i faceti jocul, pentru tine somnul e mai pretios decat sa stai sa compui in gand mesaje...dar stiu cum e, si eu sunt la fel, imi place REPLICA bine formulata.... Iar cu Mirci, doarme in pat la el, ma duc si-l culc cand se scoala, iar cand ne culcam si noi pe la 12-1, il luam cu noi Deocamdata tot e bine..
Andreutza sanatate multa Sarei si pofta de mancare - cred ca merg mana in mana! Sa ne pui poze de la munte!
Inais si eu tot asa fac supita, iar in ceea ce priveste consistenta, pun mult cartof si multa carne, asta ii place mai tare. EU pun ceapa, dar nu o macin, patrunjel sau frunze de telina nu am pus niciodata. Pun dovlecel si spanac. Mirci papa cam 200 -250 uneori si mai mult, in 2 etape. pentru Iasminuta!!!
Ralu_t ooof bietul Tudor...sincer, nici eu nu as putea sa -i bag sonda aia pe gat...o sa-mi comand si eu cartea daca zici ca e asa misto, titlul suna f bine.
Ah, si eu voi folosi premergator, pe perioade scurte, mai mult ca sa se joace la joculetele alea...si sa invete ca se poate deplasa in spatiu...deja Mirci da ocolul patutului, deci eu cred ca in curand sarim in premergator!
Nicole felicitari pentru iepuras!!! inseamna ca ne-au iesit dintii cam in acelasi timp!! Ma bucur ca v-ati distrat la munte si sanatate multa...
Melly cum a pus mai fetitza in premergator la 4 luni??? pai nici in fundulet nu statea bine, ca sa nu mai zic ca nu se ridicase in picioare...bietul copil!
Danicris asa zic si eu, era parfum cu tzatza, oricat ma vaitam ca nu dorm si nu ajungea laptele si voiam diversificare. acum am mainile rugoase de atata spalat si nu apuc niciodata sa respir si io... Eu am inceput sa-i dau branzica de la 6 lunite, facuta de mine. Cat despre silueta, merci de complimente, la picioare nu m-am ingrasat in sarcina, dar am o burta...acolo trebuie sa lucrez...
Cadinutza cat e de frumos si binedispus dintosul tau!!
Simonix am vazut pe pielea lui Mircea cum incep ei sa experimenteze frica...la un moment dat i-am pus niste jucarioare de baie in cadita...Doamne cum a putut sa tipe, ingrozit, le apuca si le arunca urlind...si ii mai e frica de plante - trandafiri, ficusi, daca ii misti de la locul lor, urla.Robertzelul
Cleo sunt curioasa ce rezolvi, sa ne spui si noua! Bafta!
Dordia ce inseamna ciorbita daca nu pui bors???pui Rosie??? Cum faci borsul in casa??Felicitari pentru Todorica papacios!
danah si mie imi place sa nasim. deocamdata avem doar o pereche de fini, dar cred ca mai urmeaza...la noi masa dureaza cam 30 min, uneori insa ii dau in 2 etape..cu pauza de 1h cand nu are chef sau nu mai poate,.si nu mai reincalzesc..
Alysh imi pare tare rau de Vladi ca are diaree...din fericire nu am experimentat asa ceva, noi suntem mai degraba la cealalta extrema... Vladi si mami
Sis e ok ma scaunul asta, iti poti lua ca al meu. daca prinzi chingile bine nu cade. Dar plange si tot il iei in brate acum sunt mobili, draga.
Iulia pentru Mufi, daaa, ai fata mare si frumoasa! Sa-ti traiasca!
Lilly uuf, bine ca nu a fost nimic grav cu febra aia si bine ca e ok acu Julia!!!
mi-bebelina sper s anu racesti!! Eu in fiecare dimineata ma scol ca si cum as fi racita, dar cred ca e nasul, din pricina aerului uscat...ooof, cred ca tr sa luam umidificator. Care e cel mai buin, stiu ca s-a mai discutat, dar nu mai stiu care era concluzia?
Gabitzule
Pentru ieri, vreau sa urez si eu Deeapui si Eva de Ylari...ca ieri nu am reusit sa intru...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput