Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

adina ce copil ai...m-a innebunit, e frumos frumos, si cum rade el la tine. si tu esti o dulceata. cum sa renunti mai la asa ceva?...offff....gasiti voi pe cineva sa va merite

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Eu va admir pe voi si voi pe noi. Sarumana mult de tot pentru incurajari. Tot sper sa-l mangai o data pe Tudorica pe obrajori... n-o sa ma pot abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani puiutilor nascuti in zi de 4:
EVA DENISA, ALEXANDRU, VICTOR STFAN
sa fiti sanatosi, voiosi si a cresteti mari !!!!

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dragele mele

Iaca revin si eu pe baricade, nu sunt in stare de conspect desi va citesc pe toate, ma bucur cand sunteti bucuroase si ma intristez cand este cazul ... totsui nu reusesc sa raspund fiecareia asa cum as dori. Sa ii dau un totusi lui Nicole care imi citeste posturile kilometrice hihi

Abia ce am terminat de facut "ghiozdanelul" lui Robert :) Primul lui ghiozdanel ever - maine mergem la cresa. Am hotarat sa stau si eu cu el in prima saptamana - sa vedeti de ce, luati aminte de la patzaniile unei mame denaturate ca mine Vineri stabilisem cu doamna respectiva sa il las pe Robert la ea timp de o ora, sa vedem cum se acomodeaza. Buuun, ne ducem noi acolo, piticania era super incantata de doamna, se juca la ea in brate fericit, ne trata pe noi ... cu fundu' literalmente - nici nu se uita la noi. Buuun... Buricrosi nevoie mare ca e copchill sociabil, plecam sa ne face o ora de cap prin cartier. Noroc ca am cam inghetztat si ne-am intors dupa vreo 45 de minute ... si l-am gasit pe Robert vai de el, plans tot, era mititelul in brate la doamna si urla si suspina - nu l-am vazut niciodata in halul ala. Tipa ne-a zis ca a fost el bucuros cam vreo 5 minute dupa ce am plecat noi, dupa care si-a dat seama ca e singur cu cineva necunoscut ... si a plans non stop - cica se uita numai la usa, daca il punea pe jos se ducea fix la usa... nu a reusit deloc sa il calmeze, ii curgeau lacrimile siroaie... va spun, l-am luat in brate si plangea mititelul, nu l-am vazut niciodata suspinand asa, nu avea aer... S-a calmat cam in 10 minute, la noi in brate, dar suspinul nu i-a trecut timp de 20 de minute. La un moment dat a inceput sa rada si sa faca mutritzele lui, s-a jucat iar cu doamna, era super vesel... dar tot suspina, am crezut ca o sa ramana cu suspinul asta

Ce sa zic... m-am speriat si imi venea sa imi dau pumni in cap ca l-am lasat asa acolo... l-am supraestimat, cand el de fapt e un bebemic care are nevoie de NOI, de mine si de Bobo... E prima oara cand am certitudinea ca ne cunoaste , ca stie ca suntem parintii lui, ca ii lipsim cand nu suntem acolo. Nu vreau sa ma gandesc ce a fost in inimioara lui sa se trezeasca abandonat intr-un loc strain, cu o necunoscuta... nimic familiar groaznic...

Doamna mi-a zis ca e normal este la varsta cand intelege ideea de separare, este varsta angoaselor, a fricii. De aceea imi plange noaptea, se sperie cand se trezeste singurel. Copiii pana in 6 luni nu au probleme de adaptare la crese etc, nu isi cauta mama. In fine... am hotarat sa avem o saptamana de tranzitie, sa o luam treptat: o sa merg cu el si din cand in cand o sa dispar din camera, si uite asa... usor usor. In functie de cum reactioneaza, o sa am zile scurte, nu il las tot programul si plecam pe la pranz. Din pacate este ultima sa[ptamana la vechiul job, aveam o groaza pe cap ... in fine, bebe e mai important.

Asa ca de maine ma duc la cresa Ha !

in alta oridine de idei azi am fost la shopping Moooaaama ce imi plac soldurile astea - am luat o gramada de haine de firma la niste preturi mai muuuult decat rezonabile Tati a stat cu bebe si eu am shoppingat toata ziua ... desi sunt racita cobza M-am intors capiata acasa, dar fericita

Am vazut stridii pe undeva Mda... nu mai papasem, demult !

In legatura cu supitza, de fapt piureul de legume : am remarcat ca piticului meu ii place dat prin blender. Cand e cu bucatzele, nu prea e dornic sa il pape. Incearca sa schimbi consistenta. Fetele au dat o groaza de sfaturi utile. Oh... inca o chestie: piticului meu nu ii place daca se raceste piureul. Si eu tot la Baby cook il fac, si am grija sa fie cald.

No bene... pai ma duc sa fac nani :) Toate sunt pregatite pt ziua de maine :) O sa dau raportul maine seara sper, daca ma lasa teroristu' meu mic :) Pupici la M&M

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

HAllo si La multi ani pe noul an, sa fim sanatosi si la punga grosi...sa avem parte numai de sanatate ca-i mai buna decat toate.

Sper ca va mai aduceti aminte de noi, am reusit sa mai citesc si eu cate ceva...si ma minunez ce putin mananca ai vostrii copilasi. Adica cred ca eu si cu bb avem o problema....
De fapt si Stefan manca mult si vad ca si Tudor la fel basculeaza.
Idei pt supa....intreba cineva...pai ce ar fi daca ai incerca putin Bors de casa?
Noi deja avem masa de pranz foarte diversificata. Mancam supe cu pui,vuta legume, ciorbe de toate natiile cu bors sau fara, piureuri de div legume cu ficatel, ousorul saptamanal...si o sa incerc week. viitor sa ii bag mamaligutza....
La masa de fructe avem minim 2 fructe sau chiar 3. De obicei o banana, cu o piersica, sau o piersica cu o para...sau mango cu banana, sau....diverse. Mai adaugam biscuit la fructe, branzica calcica sau iaurt dar nu in fiecare zi. Si in rest laptic cu sau fara cereale.
Dar la noi laptic inseamna min 300 ml chior dimineata iar cu 3 masuri de cereale seara.

Cam asa papam noi...si imi pare rau sa aud de copii care nu papa. Stiu ce nasol e sa te chnui sa manance bbul dar Slava Domnului ca ai mei au fost amandoi 2 mancaciosi.

In rest suntem sanatosi, voinici si daca vreti sa ne vedeti...avem poze la semnatura...la albumul "Nazdravanii mei"

va poop si mai intru sper zilnic macar sa va pup.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Nici Darius nu mananca.De fapt la el 95 % lapte de la san si restul ce ii mai indes eu fortat cate un piure de fructe , de legume , un iaurt ...
Inainte parca manca un picut mai bine, dar de vreo 2 saptamani mai deloc si nici nu pare sa ii fie foame.
Ma mir ca ii ajunge doar lapticul de la san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Cadina ,un lui Cosmin.
Noi doua suntem nascute in aceasi zi , pe 12 MAi.

Bafta maine la cresa lui Robert , dar si mamicutei

Monalac, am citit ca esti obosita si stresata..te inteleg perfect.Cred ca avem nevoie de o mini vacanta.
Ce as mai pleca si eu la munte, sau oriunde numai sa mai schimb decorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cadina

Da, asa este, si eu tot la lapte fara lactoza ma gandeam Alysh si momentan scoate iaurtelul sau ce lactate ii mai dai (inclusiv branzica facuta in casa). Daca este de vina lactoza isi va reveni imediat.

Dragelor, stiti cumva cum stam cu actele pentru cei 85%? Ce anume trebuie sa depunem? Ca timpul trece si mi-e sa nu raman complet pe dianfara la cat timp am eu sa ma informez...

Va pup, fara exceptie - ma duc sa il adorm pe Cosmin ca e nitel cam frichinit... Ii iese al patrulea dintisor de sus.

Am pus si eu poze noi: http://good-times.webshots.com/album/569459949UZoSQm

e taskul meu de miine dim. raportez tot ce imi iese.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Da, asa este Daria si mai este Mirunica lui GD nascuta in aceeasi zi cu noi.

Mergi la inceput

{Cleo iti tin pumnii si sper sa fii prima care rezolva situatia.

Mergi la inceput