Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
cleo78 spune:
ralu, in hambarului.
ca vb de cei cu salarii f mari, io am o ruda cu salariu de 100 mil. nici nu s-a agitat sa depuna dosaru de aia 6 mil, pur si simplu si-a luat bona si lucreaza de acasa, cu program redus.
dar nu mi se pare ca e corect, pt cat impozit a platit si CAS cot la cot cu femeia de serviciu. Si servicii - la fel. Asta e - sist. medical de stat. Banui ca o sa treaca pe pfa in curand. Din cauza de magarii.
Asta e, decat 6 mil, mai bine 40 mil. Desi daca sunt 1000 mamici in ro cu plafon de 40 mil.... e mult.
Asta e, magarul de ministru de acu, e acelasi care acu 6 ani a scos aia 85% si a inventat 6 mil.
deci nu am depus acte inca. am fo doar sa ma interesez in hambarului.
si am inteles ca numai in hambarului se poate, pt pers. deja bagate in CIC. Tanti mi-a zis sa ma intorc cu actele acolo. Acolo la ea, banui.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Andrada79 spune:
Cleo in primul rand cum e Mara acum cu ochisorul? I-a trecut? Uf saracuta!
Acum vreau sa te intreb si eu legat de adeverinta data de angajator pe ultimelele12 luni este tipizat? Sau se face direct de angajator asa cum vrea sa o completeze? Se pot depune deja hartiile pt 85%? Ai idee daca depun sa zic cu data de 15 ianuarie banii se vor da incepand cu data de 1 ianuarie sau cu data la care ai facut cerere?
Mercic!
Lilly79 spune:
pediatra mi-a zis ca Julia are pojarel
e o forma usoara si sa stam in casa, si cam atat
problema e ca urla de numa, nu vrea sa manance si se scarpina pe cap ![]()
Edit: a adormit
. Ma duc sa mananc si eu ceva si sper sa revin si sa citesc, nu doar sa scriu despre noi ![]()
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
bratafel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 pediatra mi-a zis ca Julia are pojarel e o forma usoara si sa stam in casa, si cam atat problema e ca urla de numa, nu vrea sa manance si se scarpina pe cap Edit: a adormit . Ma duc sa mananc si eu ceva si sper sa revin si sa citesc, nu doar sa scriu despre noi Poze Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
insanatosire grabnica!! saracuta

POZE NOI !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
aldaesme spune:
Ziua buna tuturor si AN NOU FERICIT, sanatate noroc si fericire maxima pe tot parcursul anului voua, familiilor, prietenilor si tuturor oamenilor!
2008 a fost pe plan personal un an exceptional, profesional a fost mai degraba un an al stagnarii iar in rest a fost anul in care tot ce am facut am facut in utlimul moment. Nu am excelat in a imi face noi prieteni, doar cativa dar buni, buni de tot si am consolidat ce am construit pana atunci. Faptul ca i-am cunoscut pe Simona, Bogdan si Robert mai intai in burtica si apoi afara face parte din realizarile majore ale anuluiprobabil imediat dupa imensa realizare de a avea un copil si de a fi in stare sa il cresc...Da, eu in timpul sarcinii si inainet nu am fost convinsa ca voi fi o mama buna, defapt eram sigura ca nu voi fi, ca nu ma voi descurca, ca nu vine de la sine, ca ma voi deprima, ca voi fi obosita...Nimic din toate astea nu a fost sa fie. Ma descurc - defapt ne descurcam ca parinti, in general vine de la sine, nu ma-m deprimat nici 2 minute si nu sunt deloc obosita si am fost grozav de putin...am si am avut mai multa energie decat am crezut ca pot acumula vreodata chiar daca am rama grasa cat un porc numa bun de taiat...chestie care trece pe lsita de 2009...sa transform H-urile in D-uri....dupa ce termina fata cu laptele de la sursa si 46-le in 38 ca ma rade naibii lumea
.
Avem o fata care desi mai mica decat media (insa s-a tabilizat si isi urmeaza frumos curba de crestere) e mancacioasa (200-250g piure de legume cu carne, 180-250g piure de fructe cu biscuiti, vreo doi biscuiti, o felie de paine cu unt si niste coji de paine plus 3 mese la san), sanatoasa si mai ales razacioasa...foarte precoce din anumite puncte de vedere, cum zicea si Simona cu dormit la Robert in pat schimbat de lichide (a se citii lins acelesi lucruri) in rest mai lenesa...adica se rostogoleste non stop, se ridica in 4 labe da nu se taraste decat pe spate cu spatele...un fel de inot pe uscat stilul spate. Mai nou, cam de la Craciun, doarme de la 9-10 pana la 6-7, baga niste lapte si mai lua 2 ore de somn. Cum de maine reincepem cresa asta se va schimba putin.
Craciunul l-am facut acasa noi trei si nasul fetei. In ziua de Craciun l-am trimis pe al meu cu fata la vecini la "colindat" cu cadourile de la noi, respectiv cutia cu biscuiti, prajituri si cozonac care este cadoul nostru anual pentru toti vecinii.
In ajunul anului nou au venit o multime de copii la urat, le-am dat bomboane, fructe si prajituri...au fost nemaipomeniti iar apoi au venit Simona si ai ei. Ei cu intarziere (si cat ne mai rugam sa mai intarzie putin
). Cum al meu a lucrat in 31 si voia musai sala de boeuf, pe care sa o faca el, cand au sosit musafirii, sarmalele erau in cuptor, al meu taia de zor chestii pentru salata de boeuf, bucataria arata ca dupa razboi. Eu doar ce terminasem de decorat tortul insa mai aveam de facut desertul cu mascarpone si zmeura...ce mai...noroc ca ei sunt foarte de treaba si intelegatori, mai mult chiar, sunt prieteni...si prietenii inteleg chestii de genul asta. Bogdan a facut la cerere niste tarte(gen quiche?) cu spanac o senzatie nu alta cu care io m-am indopat la greu. Copii au cedat destul de repede, a mea cred ca pe la 10.30 dormea si dupa vreo juma deceas sau asa ceva a cedat si Robert. Cred ca nu s-a facut nici o poza fix de revelion...dealtfel atat am fost de cufundati in conversatie ca era sa pierdem 12-le cu desavarsire, noroc ca incepusera sms-urile din romania sa vina, si ne-au deschis ochii
Dupa aia am fost trimisi la somn ca cica ni se trezesc copii...mare dreptate...insa unora le-a fost mai greu sa adoarma.
Sambata ne-am vazut cu nasii fetei si fetita lor de iulie, o scumpete dulce foc si razacioasa si ea iar ieri am avut prima intalnire a anului cu ceilalti copii din gasca...cica vrem sa facem lunara intalnirea....sa vedem ce o iesi, ca ieri noi adultii bagam tarte si muffinsi pe rand...iar copii evident biscuiti facuti de moi, fara gust dar au o trecere ceva de speriat. Tura pentru ieri a fost cu "gust" de visine.
In rest totul e bine, azi ar fi trebuit sa fie prima zi de lucur din noul an, eu zic totdeauna pas deoarece e foarte frig in birou, ca abia au dat drumul la caldura...si cred ca similar e si in cresa. Anul asta mi-am ales bine ziua de stat acasa. Azi noapte a nins...muult...azi a nins...asa ca am iesit afara cu Lorelei eu am facut om de zapada si am mai aruncat cate un bulgar, ea s-a ras de mine si apoi a cazut lata de somn. O zi splendida, ce mai..in casuta de la marginea padurii ![]()
Va doresc inca o data un AN NOU MINUNAT, impliniri pe toate planurile, sanatate si fericire maxima!!!
cu drag,
Esme
socrate spune:
Ce ma pot enerva astia, dar ma rog asta e.Important e ca Cleo deja s-a interesat, o sa cer si eu adeverinta si ma duc inarmata cu multa rabdare pe acolo sa vad ce si cum.
Eu pentru 2009 nu am facut inca mari planuri, sunt prea multe necunoscute. De obicei facem o lista cu ce vom face si pana acum ne-am si tinut de ele.
In principiu ce vreau sa fac e sa slabesc, sa ajung la 60 de kg cel putin si sa il aduc pe tati la 110. In rest vreau sa plecam in Germania la vara in concediu si sa il duc pe Sebastian sa imi cunoasca bunicii. Ei isi asteapta stranepotul dupa cele 3 nepoate.
Anul trecut a fost unul minunat. Ne-am implinit, a venit Sebastian in viata noastra si ne-a facut si mai fericiti. Sa fim sanatosi ca asta conteaza cel mai mult.
Restul mai tarziu ca unii dintre noi s-au frustrat. E greu sa stai cu fundul ridicat ce sa mai.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Cleo in primul rand cum e Mara acum cu ochisorul? I-a trecut? Uf saracuta! ![]() Acum vreau sa te intreb si eu legat de adeverinta data de angajator pe ultimelele12 luni este tipizat? Sau se face direct de angajator asa cum vrea sa o completeze? Se pot depune deja hartiile pt 85%? Ai idee daca depun sa zic cu data de 15 ianuarie banii se vor da incepand cu data de 1 ianuarie sau cu data la care ai facut cerere? Mercic! |
ia trecut marei, dar io is moral la pamant, ca si dr de la urgenta a zis ca e f. posibil sa fie de la igiena, sa fiu f. atenta cu spalatul meu pe miini. de felul meu, sunt f. scrupuloasa cand ma apropii de ochii ei, dar is suparata si pe faptul ca toata lumea de craciun dadea sa ii curete, cu mana, unghii lungi, m-am si certat cu socrul pe tema asta (nu are cea mai scurta manichiura si daca imi mai arunca in ochi ca s-a spalat pe miini in fiecare zi cand a venit de la serviciu, adica acu 2 ore cand a ajuns acasa la el si apoi sa vina la noi...). Asta e. O sa fiu fiara - mai bine a dracului decat bleaga.
despre adev. - cred ca se da de la 1, din urma. Ideea mea e sa primesc cat mai repede.... ca am nevoie de bani , ca am cheltuit in avans
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Magdone spune:
Scriu si eu din amintiri ca sunt pe fuga, acusi trebuie sa plec sa il iau pe Razvan de la scoala.
Apropo de frig, eu nu am incotro trebuie s-o scot pe Olivia cand mergem dupa Razvan, chiar daca e frig afara, acumd e ex sunt -4 gr (deci cald
) sper sa nu ii faca mai rau.
Cleo, bine ca i-a trecut Marei, nu mai lasa si tu pe nimeni sa puna mana pe ea si gata, trebuie sa inteleaga lumea.
Simonacip, sa stii ca si sotul meu e asa si tare ma mai supar pe el, nu vrea mai frate sa mearga nicaieri, ca sa mergem intr-un cocnediu ceva trebuie sa trag de el sa fac planul eu si sa-l conving. Toata ziua cu nasul in laptop ca ma scoate din sarite, cand vine de la sv hop top la calc, pai mai frate nu de acolo vii?
Referitor la supa de pranz, nici eu nu mai stiu ce fac sa-i mai placa, tare bine era cand alaptam exlcusiv, n-aveam dureri de cap, mai incercati cu ardei capia rosu ii mai da un alt gust parca.
Felicitari tuturor pentru dintisori! Noi nu avem inca si nici nu astept prea curand. Lui Razvan i-a aparut primul la 10 luni.
Pana acum am observat ceva diferente intre copii, Razvan la varsta de 7 luni cate nu facea
mergea in patru labe, se intorcea de pe o parte pe alta, tragea de toate alea, plus ca la 8 luni a inceput sa mearga in picioare, de trebuia sa ne tinem dupa el mereu, Olivia e mult mai rezervata, sta sa se uite mai mult la lume sa o inteleaga, parca sta sa ma asculte cand vorbesc cu ea...
tre sa fug, revin mai incolo.
Doloress, sunteti bine?
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Andrada79 spune:
Cleo sincer chiar imi pare rau. Te inteleg si eu ma injur pe mine uneori ca nu am tupeul sa le zic celor din jur sa il lase in pace. Tot asa ii pupa manutele si doar vad si ei ca le baga in gurita dar ....ce le pasa lor ca nu se chinuie ei pe urma ci noi si binenteles puiutii nostri. De acum insa voi fi mai atenta pt ca ai perfecta dreptate mai bine fiara decat bleaga!

pt toti bebelusii bonaviori
Lorich 
Danicris spune:
Servus, fetele.
Simonix, parca il si vedeam pe Robert bietul de el suspinand printre straini. Of. Mie mi-e groaza de momentul in care va trebui sa-l las pe Rasfatzel cu altcineva, cred ca in prima zi de serviciu o sa plang pana o sa-l revad. Acum am senzatia ca nimeni nu e in stare sa aiba grija lui, nu l-am lasat decat de 3 ori (cate 1 ora) cu sotul meu. Of, trebuie sa scap de chestia asta. Cum a fost azi la cresa ?
Dordia2000, sa-ti traiasca voinicii ca tare sunt frumusei. Moama, ce mancaciosi sunt !
DanaH, bafta azi ... cresa, scoala, serviciu ...
Simonacip, povestea cu scaunul ma sperie, asta ma asteapta si pe mine ??? Macar cand papa sta ? Eu il mai tin in carucior, isi mai face de lucru cate 15 minute.
Mi_bebelina, sanatate multa. Eu ies cu Rasfatzel in jurul pranzului cam o juma' de ora, in carucior. Pana acum nu am avut probleme.
Nicole, felicitari pentru David, super daca doarme atat doar cu o trezire scurta. Da Doamne si noua.
Reallaura, credeam ca numai eu am probleme cu mainile.
Lilly, sa-ti traiasca mladitza, ce scumpa e ! Of, ce-i cu petele alea ? Sa ne povestesti cand vii de la medic.
Socrate, felicitari pentru vorbaret.
Cleo, sper ca Marutza e bine acum, of, tocmai la ochisorii aia frumosi ...
Micaela06, sanatate multa Dariei.
Noi am avut o zi foarte frumoasa. Desi am facut treaba toata ziulica, Rasfatzel a fost asa cuminte incat parca nu sunt la fel de obosita ca atunci cand el este maraici. Il pupa mami.
Va pup si pe voi si mai vorbim.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008