Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
Doloress spune:
La multi ani! Ariana si Iasmina precum si celorlati copilasi nascuti pe 5!
Esme tare frumoase sarbatori ati mai avut voi! Si eu ma temeam ca n-o sa ma descurc si pana la urma m-am descurcat, sunt multumita cat de cat de mine![]()
Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Patrick e mai bine cu mucisorii, azi vad ca nu mai e fornait si nici nu mai tuseste.
Si eu m-am mai intremat, asta ca ne-am pus pe pastile amandoi, desi eu nu prea sunt de acord cu medicamentele, cand am vazut ca nu ne mai trece, am luat tylenol fiecare si a trecut.
Aseara a avut un episod tare ciudat, l-am culcat pe la 8, s-a trezit la 10 si a stat huhurez pana la 3 noaptea. Pe la 2 noaptea a inceput sa urle efectiv ca se daramau peretii. Nu voia in brate, nu voia plimbat, nimic, numai urla, ii curgeau lacrimile siroaie pe obraji, m-am speriat, voiam sa merg la spital cu el. Eu cred ca era prea obosit. Pana la urma a adormit plimbat, pe umarul meu, suspinand.
De cand a fost racit l-am readus in pat cu noi si a dormit ca un ingeras doua zile, sambata spre duminica de la 10.30 la 10! Deci acum sunt intr-o mare dilema, continui sa-l invat in patutul lui riscand sa ma trezesc iar de n-spe mii de ori pe noapte, el sa fie nervos toata ziua si marait sau il culc cu noi in pat in continuare unde doarme bine si e vesel si fericit toata ziua? Asta sa-mi fie invatatura de minte la urmatorul, sa-l pun din prima in patutul lui. Am zis ca daca pana pe la 6 luni doarme cu mine si apoi il transfer la el in patut, o sa fie OK, dar iata ca s-a invatat prea tare cu noi.
Ieri i-am luat jumper, tarc si scaun de masa, e incantat de fiecare vreo 10 minute asa, apoi se plictiseste
MissParker spune:
Una din cele mai proaste nopti ever. Am repetat ritualul, rezultatul a fost altul. Poate din cauza ca a fost putin mai cald in camera (nu voiam sa risc frigul din noaptea precedenta), cine stie...
Am stat mai mult sau mai putin treaza pana la ora 3, cu mici pauze de respiro, el trezindu-se plangand din ora in ora si apoi stand si treaz cate 30’ in care fie se juca la patura si "vorbea" tare, fie se jelea, fie isi sugea amarnic pumnisorii (si nu de foame, ca ii dadeam san), iar ceea ce a fost permanent a fost frichineala cu picioarele in sacul de dormit.
Are in continuare eczeme nasoale in spatele genunchilor, cand ii schimb pampersul se scarpina cu unghiutele sau cu picioarele, i-am dat cu Bepanthen pe la 3 si abia dupa o ora s-a mai potolit putin, pe la 5 am adormit si noi unul langa celalalt, iar la 7:15 (nu la 8 ca de obicei) javra de fost socru a ridicat jaluzelele tare si ne-a trezit,
dupa ce aseara tusise pe la ora 22:30 de credeam ca-si expectoreaza plamanii, uf, unde n-avem noi norocul ala...
De 3 zile David doarme tot mai prost si la pranz (1 ora in loc de 2), copilul asta are ceva si NU STIU CE, de 10 zile e ca si schimbat (din rau in mai rau!!). Plange fff mult si ziua mai nou, tresare, se sperie din orice si zbiara ca un motan castrat, este total marait si vrea numai in brate, sunt franta-franta-franta. In ritmul asta ajung la balamuc. Si ma mai cert si cu Bogdan ca ieri am stat numai pe forum, pe subiectul anti-vaccinare, desi mi-am jurat ca nu intru in polemici 
LA MULTI ANI pentru bebeii sarbatoriti azi, felicitari pentru dintzoc lui Mirci, SANATATE multa celor bolnaviori, un
special pe ochisori Marei, complimente pentru cadina si al ei baietel scumpisor!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
Doloress spune:
Magdone,Simonacip pot sa ma inscriu si eu cu al meu sot in clubul vostru? Si al meu trebuie sa-l scot cu arcanul din casa, nu vrea sa iasa pe nicaieri. SI cum vine, imediat la calculator. Acuma si-a mai luat si playstation. 
MIss off, tare greu cu Daviducul tau! Poate ar trebui sa-l duci la un dermatolog, sa-ti dea ceva pentru exeme, mai elimini o cauza. Si al meu doarme putin, te inetelg, azi noapte a adormit la 3 si la 9 era alive and kicking. Acuma l-am pus iar la somn, sa vedem cat il tine, dar mai mult de jumate de ora nu doarme.
Eu mai am o problema, cred ca aseara de aceea urla. Ma musca de imi dau lacrimile! Cand e nervos si vrea sa adoarma si nu poate nu mai suge frumos, musca. Si urlu de durere, ii zic NU! hotarat si ii iau tzazta, el tot o cauta si se enerveaza. Mi-e si frica sa i-o mai dau, ma gandesc ca o sa ramana odata cu sfarcul in gura. Cand e mai linistit, suge cum trebuie, insa seara cand e in stare de agitatie maxima si obosit musca tot ce prinde.
cleo78 spune:
doloress, asha mushca fiica mea cand dadeau dintii. De durere, de nervi, molfaia orice, inclusiv suzeta atat de scuipata in primele luni.
am zis ca o intsarc. de unde. au ieshit dintsoshii si am si uitat.
o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Doloress spune:
Cleo daca i-ar da, as mai zice si eu, dar el deja are 4 mari in fata, cu ei ma musca! Deci nu cred ca il mai dor in fata, doar cei din spate, daca ii mai ies. Dar cei din fata sunt aproape gata
Deci de ce ma musca cu ei, nu inteleg. De nervi.
YLARI spune:
Buna fetelor.
Netul merge superprost, incerc sa scriu repede.
Miss, am apucat sa citesc postarea ta ptr ca e pe pagina asta. Imi pare rau sa citesc ca mergeti din ce in ce in mai rau. Poate ar fii bine sa mergeti la medic sa va dea ceva impotriva eczemelor, mai ales daca zici ca se scarpina cand il schimbi, poate are mancarimi saracutzul.
Eu am venit de la servici pe la ora 18... A fost ok, mi-era tare dor de colegi, chiar de munca mea, am si lucrat ceva pe acolo, dar momentan trebuie sa inchida fetele anul si luna decembrie ca sa iau si eu taurul de coarne ca asa ma uit ca o curca in lemne. In fine, a fost ok, m-am uitat bineinteles la poze cu Eva, la 2 filmuletze ca mi se facuse tare dor de ea. Dimineatza am uitat sa bag cablul de retzea dar tzipam in gura mare ca nu imi merge retzeaua... 

Tipa de la personal a vrut sa ma fraiereasca cu programul de 6 ore, cica am dreptul pana la 9 luni ale copilului. Cand a vazut ca ma interesasem si ca o sa mai intreb o data la DGSPC (sau cum s-o numi) a zis ca vezi doamne conform Contractului de Munca al firmei noastre as avea dreptul la acest program pana la un an al fetei. Hmmmm. Mi-a lasat un gust amar. Mai am o colega care a avut program de 6 ore pana la 9 luni (bebe al ei are deja un an si o luna, ea s-a intors la munca atunci cand avea bebe 3 luni). Nu ii intzeleg pe oamenii astia de ce fac lucruri dintr-astea.
Ma duc sa o pup pe bebeluna (am albit-o pana acum) Mi-e dor de voi dar azi n-am putut intra pe forum ca mi-am hakerit laptopul, am refacut toate setarile, erau zone din retea in care nu mai aveam acces, etc etc...
Voi sper ca sunteti bine si bebelacii la fel. La multi ani daca avem sarbatoriti!!!!!
Eva nu mai e asa de maraita, parca a stiut ca e mama singura cu ea si a fost cuminte. Mai are ceva muci dar nu cine stie ce. Suferim in schimb de constipatie si nu inteleg de ce, i-am scos morcovul fiert, cerealele, branzica din alimentatie si tot degeaba. Dar tot am lasat marul fiert si se pare ca si asta constipa. Saraca plange cand face kk... 

Sper sa o rezolvam si pe astea. Dintzii se pare ca ne-au dat pace (momentan)
Va pup pe toate!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
PRAG spune:
Dragi mamici de Madite si Mugurasi,
Va urmaresc de cind eram burtici, dar abia acum indraznesc sa va scriu si sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi.
Mladita mea se numste Roxana, s-a nascut pe 20 mai. Are un fratior, Alex, de 5 ani si jumatate, pe care il iubeste tare mult.
Suntem si noi raciti, am vazut ca sunt mai multi bebei asa. Mi-e tare mila de ea, respira greu, nu prea maninca, dar saracuta e vesela si are chef de joaca. Nu a facut febra si sper sa nici nu faca.
In rest, suntem la fel ca voi, mincam binisor, ne rostogolim, ne ridicam in 4 labute dar raminem asa si nu mai stim ce sa facem, am dormit bine pina la 6 luni si apoi asa si-asa...
Va invitam sa vedeti niste poze cu noi, in seara de Craciun.
Va salut cu drag pe toate, toate, si in special pe clujencele mele dragi.
Gabriela.
Daria_Ioana spune:
Azi am am avut o zi de la agonie la extaz si apoi am revenit la sentimente normale.
Oricum o zi interesanta
, am mai realizat inca o data ca nimeni nu ma iubeste mai mult decat sotul meu, si ca pentru a fi impreuna merita sa fac orice sacrificiu.
Maine e ziua Casandrei...Face 2 anishori!!!
Nu va mai zic cate sentimente ciudate ma incearca,nu cred ca le pot explica.
Am si emotii si melancolie, nu imi vine sa cred ca au trecut deja 2 anishori....parca ieri era atatica de micahttp://picasaweb.google.com/Alinacasandra/Casandra?authkey=1m_KE-wdPHk#5227744516092908674
Sunt emotionata...imi vine si sa plang si sa zambesc,sa o pup , sa o iubesc ....cum am mai zis ca am o gramada se sentimente amestecate, imi aduc aminte ca acu 2 ani eram atat de speriata de nastere ,eram deja internata la spital.
Pe 7 e iar ziua ei , dar de data asta e ziua onomastica , caci o cheama si Ioana.
Micaela06 spune:
Multumim celor care ne-au urat sanatate
. Dariuta e bine, nu i-a crescut febra, doar e suparata pe mama ei ca o chinuie cu termometru si cu aspiratoru'de muci.
I-am luat tarc
Adica tati de Daria l-a cumparat la indicatiile mele
.E din ala de plasa, de la brevi, dar.... poate nu stiati dar in tarc se sta asa. ![]()
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Doloress spune:
PRAG bine ai venit! Inca o canadianca,
si chiar din capitala
Ai niste copii superbi, mi se pare ca seamana bine intre ei! Multa sanatate Roxanei, sa treaca odata iarna asta, sa nu mai aud de raceli, virusi si mucisori.
Ylari imi pare bine ca a fost cumintica Eva in prima ei zi departe de mami. La inceput e mai greu, mai apoi va obisnuiti. LA noi pentru constipatie merge pruna de minune.
Eu am invitat o colega la mine sambata si am mai discutat despre servici, nu prea imi mai vine sa ma intorc. Atmosfera e naspa cu criza economica, se anunta concedieri, toata lumea e stressata, nu se mai face nici o activitate mai amuzanta, numai munca si iar munca, presiune maxima din partea sefilor... Deci, nu prea ma incanta perspectiva sa ma intorc la stress, insa nu avem ce face, bine ca am un servici unde sa ma intorc pana la urma.