Puiuti de randunici 2008! (177)
Raspunsuri - Pagina 14
tuchita spune:
Aoleo, iar am uitat ceva! stela, sa-ti traiasca finutzul falcos!
Olga, aveam limba legata ca nu intrase cofeina in sange!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:

Vladut
!
Sa cresti mare, voios si sanatos!!!
Sa iti traiasca voinicul, Bubule!!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
natynic spune:
AAAAA, am uitat
: LA MULTI ANI VLADUT FRUMOS! Sa cresti mare, sanatos si sa-ti bucuri parintii si fratiorul mai mic!
Si am mai uitat sa-i raspund lui Mihatp. Ma tem numai sa nu fi inteles gresit. Deci si Iulia inainte de a adormi profund are uneori o respiratie grea, ciudata, care insa apoi dispare iar cand doarme adnac nu se mai aude deloc, uneori ma duc sa o si verific
. Dar tu spui ca e "respiratie de astmatic"
...ai auzit cum e respiratia de astmatic, mai ales la copil?? Crede-ma, nu e o chestie sa te lase in dubii, daca auzi asa ceva te duci in secunda 2 la urgenta, deci nu prea cred ca e ceva, sincer. Vezi insa ce-ti spune si medicul 
Cu nasterea naturala...eu, independent de ceea ce mi s-a intamplat si de 3 ori de-ar fi sa mai nasc, tot cezariana as face

Simo 
-stii ca finutul meu care are 1 an si 9 luni are APROAPE 15 kg?! (si vorbesc de un copil care si el a fost intotdeauna mare)...Iar fi-mea de cand misuna vad ca slabeste
Trebuie insa sa o mai si masor, ca dupa cum sta ridicata in picioare mi se pare clar ca s-a lungit iar; cu cine o fi semanand lunga? 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Vaccinul, din cate am citit, nu ar oferi protectie totala, cica ar face insa forme fff usoare. Pe de alta parte, cu cat o face mai devreme, cu atat mai usoara ii e forma, deci...dar eu prea traumatizata am ramas, deci sunt hotarata sa o vaccinez! Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |
olga eu am citit ca nu ofera o protectie pe durata intregii vieti ci numai 20 de ani...deci riscul sa faci asa ceva dupa ce ca femeie ai un bb in burtica ii prea mare...
nu sunt covinsa sa o vaccinez..nu inca...sper doar sa le faca pe toate
eu am aflat, insarcinata fiind ca nu am facur rubeola cand eram mica..m-am ferit de copii primele 6 luni de zile..
naty lamureste-ma merita au ba vaccinul pt bolile copilariei? eu is pt imunizarea naturala...
anu asta o sa ii fac pneumococicul..ca pneumonie chiar nu vreau sa faca...
LA MULTI ANI, VLADUT! sa cresti mare si frumos
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Olgutzika spune:
Naty, cu vecinul
? Sa stii ca de cand s-a ridicat in picioare, nici fii-mea nu a mai pus mare lucru pe ea. Tin minte ca la intalneala avea aproape 9 kg ( a luat-o Stelutz in brate si i s-a parut grea..) Acum are 9, deci a luat maxim 200g intr-o luna si jumatate, cred...asta in conditiile in care mananca!
Cata, Doamne Ajuta!!! Ce ai mai facut cu serviciul? Cum ramane? Sau nu discutam, ca te inervezi
?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
Olga, vai sarmana colega! nici nu vreau sa-mi imaginez ce-o fi in sufletul ei!
Ionel a facut varicela la 30 ani, luata de la nepoata mea cea mare
de care am avut noi grija ca sister era gravida in 7 luni!
A fost destul de nasol, a facut febra mare, am crezut ca face pneumonie!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihatp spune:
buna dimineata randunime
la toate pentru raspunsuri
tuchi, merci de faza cu expirarea, am respirat mai linistita![]()
naty
, n-am nici un termen de comparatie la sunetele ce le scoate, decat imaginatia
chestia e ca din cand in cand cred ca ma programez sa ma alertez, lucreaza subconstientul, cred ca ma simt "vinovata" de relaxarea cu care il tratez in mod general.
dupa socul din prima saptamana acasa cu el, m-am relaxat...si uneori cred ca prea mult
, si cred ca zace undeva in mine un sentiment de culpabilitatea care ar interpreta situatia asta de relaxare ca un comportament de "mama rea". cumva trebuie sa lucre toate ideile cu care societatea te bombardeaza de mica. si cum am "ales" ca o data ce am devenit mama sa nu renunt la mine, ca femeie si profesionist, uneori am de furca cu vinovatia- cred. acum fac inferente... incerc sa-mi explic ce si cum.
asa ca, periodic, cred ca-mi "spun" ca ar fi cazul sa ma ingrijorez pentru ceva.![]()
oricum luni vorbesc cu pediatra ca un control nu strica nimanui.
na, ca mi-am facut o sedinta de terapie cu voi, iar de onorariu dau 

pe alese
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
Olgutzika spune:
Claudia, despre asta vorbeam acum cu Radu: el nu vrea sa o vaccinez, ma intreba ce o sa fac atunci cand, fereasca Dumnezeu, va pati precum Cristina, colega noastra?! Uite ca si tu gandesti la fel...Ioana, mami de copii cu varicela adusa de Mos Craciun
, zicea ca daca nu ar fi facut pana la adolescenta Katja varicela, atunci de abia ar fi vaccinat-o. Ea nefiind impotriva vaccinarii in general, dimpotriva, insa tocmai protectia asta partiala o retinea...
Olga
mamica de
tuchita spune:
Olga, cu serviciul n-am facut nik si nici nu vad mari oferte la orizont!
Am ajuns la concluzia ca si eu vreau sa muncesc foarte putin si sa castig bani foarte multi, ceea ce e practic imposibil!( cel putin in meseria mea!)
Momentan intru in CIc( sa vezi cat alerg pentru dosar!- sper sa iau totusi 85% ca in loc de 600 lei vor fi 800!), marti ma duc in Caragiale, joi in Aviatiei si in restul timpului nu stiu...as vrea sa ma mai apuc de studiu, sper sa ma organizez nitel!
deci primesc bucuroasa pacienti daca aveti nevoie, in aviatiei cabinetul e absolut superb, doar ca e departe!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
TEMA restanta
(am muncit nu gluma)
Cris ce cozonaci frumosi ptiu-ptiu si bradul parca-i singur in sufrageria aia mare ![]()
Lunyce cozonaci face Liv mai
, merita o masina de paine sa nu se mai speteasca
Bafta anul acesta cu schimbul de apartament 
Am vazut Ursulet cu catelus vorbitor 
Am vazut Thea de Alice si latura buna a bradului
, si ce de carti a primit ea
, nu le mananca [] ca Vladutz a facut varza niste carticele cu legume si animale
Am vazut frumoasa Iris
si french kiss ...si ce mare-i bradul pe langa ea ...si ea are craciunel ca al nostru , o sa ne faca Ariel uniforme pana la urma 
Am vazut Antonia de Nicol in costumas de baie
, o minune...hai Antonia cu dintzucii 
Am vazut Tudor Mozart
de Maria Underqueen
Am vazut Mihutza tristuta care se muta 
Simo musafiri care darama casa am avut si noi
si culmea parintii pareau oameni normali
,l-am vazut si pe Sam infofolit venit de la biserica
si in uniforma de mos
si pe David cu pasaroiul vorbitor
iar zapezile alea la chei mau dat gata 
Miha ,ce petrecere de Craciun mai
si ce calcau baietii tai acolo? F frumos brad si ce cadou frumos a primit Lucaciu frumos 
Kya
pana pe 5 mai ai voie sa gatesti ca pe urma incepe dieta
dieta mea desigur
si nu "te mai citesc"
Si ce planuri de vacanta frumoase pentru 2009, sa dea Dumnezeu sa le realizati punct cu punct 
Am vazut Spiridus Bianca de Puca
F frumusica si originala 
Blankar abia astept povesti si poze din Austria 
Bubu masina de paine face dulceata???Iti doresc din tot sufletul ca in 2009 sa te muti in casa de vis!
Am vazut Bubu ren, Bubu bucataras ,Bubu Mini, Bubu si tequila, Stef tigrisor,brad frumos si Stef somnoros in costum de tigrisor
la multi ani Vladut 

Naty si voua va tin pumnii sa va mutati mai repede in casa de vis!
Si am vazut o Iulia care brusc parca seamana mai mult (cel mai mult
) cu tati !Asa-i?
Am vazut Tea de Stelutz-matusik-si nasik motorizata! 
Zoze, Miha, Sovi,Clodute ,Simonette sa va ajute Dumnezeu anul acesta sa aveti inca un bebe, asa cum va doriti!
Cleme hai cu casa in Berceni
Am vazut Bogdanel de Claudia 99 pe fond roz 
Claudia si Daciana mergareata
, f frumusele sunteti...acum am inteles si eu cine-i Claudia si cine-i Daciana ![]()
Ariel si Ursu sa aveti succes in afaceri in 2009
…Ariel linux sucks
(am vazut ca v-a placut asta si d-aia nu ma mai pot opri din vulgaritati
)
Am vazut pozele cu Tuchitii de la munte
, ce frumos pe zapada...ofof
Cateva comentarii intarziate:
Nici eu nu-l scot pe Vladutz afara prea des, mai mult mergem de colo-colo cu masina si atat
Despre mult visatele vacante in doi
De 15 ani n-am mai avut si nu ca n-am fi putut dar mie nu mi-a priit niciodata
Acum cand ma gandesc sa mergem la schi fara Vladutz si deja am un nod in gat
Dar tare bine si frumos trebuie sa fie
Pentru cine poate 
Am citit la sfarsit ca Sam are 13 kg
...sa fie sanatos, ca frumos este ![]()
Si am mai citit ca e epidemie de varicela , tu-i mama ei de varicela ...parca era eradicata 
Gata , azi sunt cu constiinta impacata...cu tema facuta...sigur am ratat pe cineva...cred ca n-am vazut pozele lui Clau (clau pls, mai pune o data link ), cred ca Gudinde nu ni s-a aratat niciodata RU-SI-NI-CA
si cam atat
Va pup
Editez sa zic si de Te(r)o de Liana cum scoate ea capsorul din valiza
si am vazut ca v-ati plimbat printr-un parc cu mos Craciun cu umbrela...unde erati ma, la Londra? ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze