Puiuti de randunici 2008! (177)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
Si io la cafea, multzam Olga si nu te mai egzplica atata cu cazutul Sophiei, nu-i copil sa nu cada; imi amintesc, cand am zis asta prima oara, cum au zambit mandre Simo si Ioana, ca ai lor NU si curand au patit-o si ele
. Noroc ca-s tare rezistenti puii astia.
Am aruncat din casa toate brichetele dar si...toate scrumierele
. Mai e o pipa frumos lucrata, din Africa de Sud, primita cadou de randunoi, pe aia nu ma indur sa o arunc, o ascund undeva si poate o atarn pe perete in noua casa
. Din experienta de data trecuta, urmeaza vreo 3 saptamani in care si daca o sa trec prin fata randunoiului o sa se lege de mine ca de ce trec pe acolo

Am ras si eu de sampania cu aur a lui Mimo. Randunoiul cica auzise la TV ca si Madonna a primit recent asa ceva, deci Mimo, esti in companie selecta ![]()
Mda, bantuie varicela se pare, a facut si baiatul randunoiului; si cum el nu stie daca a avut sau nu, nu s-a dus sa-l vada de teama sa nu-i aduca Iuliei si baiatul s-a suparat si...
Asa ca, in concluzie, nu duceti copiii in zone aglomerate. Dealtfel mai bate si gripa la usa.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
aoleo, ce-am uitat!
LA MULTI ANI VLADUT DE BUBU!
SA FII SANATOS, VOIOS VOINIC SI SA AI SUCCES LA GAGICI!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Simo27 spune:
Claudia cu ce dr ai nascut???
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
daciana.t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Claudia, am citit si eu povestea nasterii tale! Impresionanta, ca toate povestile de nastere normala din punctul meu de vedere! ![]() Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |

mi-a luat ceva curaj sa imi amintesc toate detaliile..."dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
tuchita spune:
Olga, nu stiu daca mai e Sebul subfebril sau nu ca m-am abtinut in a-i mai baga termometrul in fund!
Cert e ca a trecut o saptamana de la terminarea antibioticului si e bine, ceea ce nu s-a mai intamplat de 2 luni!
De dimineata e foarte marait, nu vrea sa manace, roade de zor la un biscuite foarte tare, cred ca ii mai iese ceva prin gura!
As pleca undeva cu copiii, la plimbare, la un patinoar....cand aud de varicela mi se face rau!
pe Ilinca n-am vaccinat-o...
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Olgutzika spune:
Cata, da' di ce ai limba legata
?
Claudia, pe tine te-am sarit de la strigarea de catalog
Si eu v-am citit povestea
Eu nu am experimentat nici macar o contractie dureroasa, asa ca ma infior de fiecare data cand citesc despre nasteri naturale...Felicitari pentru curaj si perseverenta!
Mi-am adus aminte de o discutie mai veche cu Ariel ( asta pentru si ea a avut la Teo o "nastere de vis" ): nu iti mai reprosa, pentru Dumnezeu, faptul ca nu ai l-ai alaptat decat patru luni pe Teo! Gandeste-te cat de grea i-a fost venirea pe lume, si cata forta a irosit el atunci! Si sa nu te aud ca mai bine nasteai in apa, nu aveai de unde sa stii ca te vei lovi de prostia oamenilor! E clar
?
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Claudia cu ce dr ai nascut??? Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
e un dr cunoscut si am obs destul de controversat...dar eu nu am avut probleme cu el: Gliga
abia la 10 luni dupa nastere dupa ce am urmarit un documentar mi-am dat seama ca a facut ce a putut sa nu foloseasca forcepsul pt extragerea galushtei..iar pt asta nu conteaza cat am suferit eu...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Simo27 spune:
Cuscra
,sa-ti traiasca Nepotelul-Finutz Stefan!!!tare mumusel e!!!ati avut o noapte pe cinste
Naty,inca zambesc mandra
ca David nu mi-a cazut niciodata bebelus fiind din pat
!mai mare ,a cazut
!
De dimineata l-am cantarit pe Sam si are 13020,la pielea goala!
desi misuna in picioare,nu sta locului cu mergatorul,se pune pe el
!asta-i soiul![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
daciana.t spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Cuscra ,sa-ti traiasca Nepotelul-Finutz Stefan!!!tare mumusel e!!!ati avut o noapte pe cinste![]() Naty,inca zambesc mandra De dimineata l-am cantarit pe Sam si are 13020,la pielea goala! Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
bravo....super, numai bun de mancat....imi plac copilasi un pic mai plinuti sa am de unde sa pap..ca la fi-mea ce sa fac? sa rod oase

nu am mai cantarit galushca mi-e si frica...parca vad:8kg si un pic...si iar o i-au razna mai bine nu o chinui cu cantaritul si stau si eu linisita...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Olgutzika spune:
Si la Ploiesti e epidemie de varicela. Pe langa ai Ioanei, a facut si o colega de a mea, insarcinta in 12 saptamani...a facut intrerupere, asta dupa ce in aprilie, a mai pierdut o sarcina la 10s...Eu o vaccinez MUSAI pe Sophie, am facut varicela cand aveam 16 ani si nu imi aduc aminte decat cum stateam in chiloti pe jos, plangand, cu cutia cu mixtura d-aia mentolata in mana si cum ma tamponam din buba in buba. Eram plina de pustule, care ma mancau INGROZITOR.
Vaccinul, din cate am citit, nu ar oferi protectie totala, cica ar face insa forme fff usoare. Pe de alta parte, cu cat o face mai devreme, cu atat mai usoara ii e forma, deci...dar eu prea traumatizata am ramas, deci sunt hotarata sa o vaccinez!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE