Puiuti de randunici 2008! (177)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cata, mi-e rau!!!! La 30 de ani?!!? Si eu ziceam ca mie la 16 mi-a fost groaznic! Da, si eu am facut febra mare la inceput, am avut noroc ca mi-a rasarit o buba drept in frunte, de s-a prins imediat asistenta de la liceu ca e varicela si nu altceva. Culmea e ca nimeni din jur nu a luat de la mine...Ioana avusese varicela, asa ca avea liber la vizite, noroc cu ea ce imi mai trecea jalea! Si fix de la buba din frunte am ramas cu singurul semn Da, e terminata biata fata...eu nici nu indraznesc sa vorbesc cu ea despre cum se simte

Miha, bine ca ti-ai facut singura terapie, ca urma sa ti-o fac eu cu

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Olga, cred ca-mi prinde bine una de-a ta, , din cand in cad.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am uitat sa va povestesc faza tare din noaptea de Rev!
Pleaca musafirii, strangem noi ce-aveam de strans, ilinca misuna si iese Tuchitul sa duca gunoiul...eu deschid geamul la bucatarie sa scutur fata de masa si se face curent si se-nchide tac-pac usa la intrare, fara ca eu sa bag de seama! continui eu cu stransul si tot aud un batut insistent la usa, Ilinca ma intreaba cine bate, eu zic ca or fi cu uratul dar la ora asta nu primim....bataile se intetesc, ma uit pe vizor, vad un domn cu capul in jos si ma gandesc ca o fi vreun vecin ...ma duc sa il caut pe Ionel sa dea el drumul la usa ca mie mi-e frica...si cand colo, ia-l pe Ionel de unde nu-i ca nu-l gasesc prin casa...era la usa sarmanul !
noroc ca e baiat bun ca altfel ma strangea de gat!
acum 3 ani l-am inchis in balcon in noaptea de rev si dupa juma' de ora m-am dus sa-l cert ca nu se mai satura de artificii, de ce nu vine in casa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Mi-a venit o idee...vorba unui personaj de pe Minimax...ce-ar fi sa ne vedem maine, ca fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Multumim pentru urari! Sa-mi traiasca baiatul, sa se faca mare, cuminte si sanatos!

Ne pregatim sa mergem la Mc si cand vin pun si eu poze de la Revelion si cu tortulez de Vladut

Mimo, ma bucur ca ti-a placut de noi, Olgutza, Stef n-a mai avut nimic...doar 2 zile de febra si atat...nu stiu ce-a fost...

Va pupic si revin dupa-masa

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Am uitat sa va povestesc faza tare din noaptea de Rev!
Pleaca musafirii, strangem noi ce-aveam de strans, ilinca misuna si iese Tuchitul sa duca gunoiul...eu deschid geamul la bucatarie sa scutur fata de masa si se face curent si se-nchide tac-pac usa la intrare, fara ca eu sa bag de seama! continui eu cu stransul si tot aud un batut insistent la usa, Ilinca ma intreaba cine bate, eu zic ca or fi cu uratul dar la ora asta nu primim....bataile se intetesc, ma uit pe vizor, vad un domn cu capul in jos si ma gandesc ca o fi vreun vecin ...ma duc sa il caut pe Ionel sa dea el drumul la usa ca mie mi-e frica...si cand colo, ia-l pe Ionel de unde nu-i ca nu-l gasesc prin casa...era la usa sarmanul !
noroc ca e baiat bun ca altfel ma strangea de gat!
acum 3 ani l-am inchis in balcon in noaptea de rev si dupa juma' de ora m-am dus sa-l cert ca nu se mai satura de artificii, de ce nu vine in casa!

Esti cevaaaaa!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Terminati cu varicela asta ca deja ma mananca pielea , brrr ...
Tuchi repeta dupa mine : EXISTA medici care au program scurt si sunt bine platiti ! Inca o data, hai
Si da, buna idee sa ne intalnim maine SUBSCRIU!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, VLADUTZ FRUMOS!!!

Neata!
Bubul meu tot mucios si tusitor este...m-am saturat

Olgutz, eu am vaccinat-o pe Alex impotriva varicelei si in anul urmator a facut o forma fff usoara. Deci, protectia nu este 100%, din pacate
Tuchi m-am distrat copios dar sunt sigura ca bietul tau randunoi nu prea radea cand i-ai deschis usa
Miha, eu zic sa-l duci pe Luca la dr, sa te linistesti

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Mimo, or exista dar cu siguranta n-au doar 30 de ani!

cand ne intalnim? astept propuneri! ma duc sa-l vrajesc pe randunoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi:
1. -saracul domn cu capul plecat...
2. Daaa, eu vin maine, ziceti numai unde! In Plaza?...
3. Da-mi te rog detalii despre cabinetul din Aviatiei-mai ales ma intereseaza daca are contract cu Casa, ca stii bine ca pe diabetici asta-i intereseaza mult
Mimo: parerile sunt in continuare impartite cu cine seamana Iulia. Multi zic ca cica are ochii mei. Dar si eu o vad leita randunoiului. Intrebare (ca poate mi-a scapat explicatia): de ce incepi dieta pe 5 mai?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput