Pepenasi de iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
moni_or spune:
Inca cateva cuvinte sa mai scriu.
DANA, am vazut pozele cu CLARA, e o scumpete mica iar comentariile sunt totale, mai ales cel in care ea il adoarme pe tati ![]()
GABRIELA, foarte frumos ai scris de anul care a trecut, iar pozele sunt super, ai imbracat-o foarte elegant pe Irina cu ocazia celor 6 lunite. Iar de paine ce sa mai zic? Te scuteste fata de facut legume la abur, de pisat cu blenderul, n-ai treaba 
TRULI, VICTOR e o scumpete de copil, dar cred ca seamana cu tati, cu tine mi se pare ca seamana Ana. Cred ca am mai intrebat, totusi tu cati ani ai? Ca arati indecent de tanara, poti sa te iei de mana cu Bujo si sigur va accepta in clasa a 9-a la cum aratati 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
M&M spune:
Bine v-am gasit in noul an!!!
Noi am petrecut acasa revelionul, in 3 ( de fapt in 2 , fiindca puiutul nu a stat treaz decat pana la 9 seara, apoi a dormit dus pana la 8 a doua zi). LA 12 noaptea am mers la el in camera si l-am pupicit si i-am urat toate cele bune in noul an , apoi am iesit sa vedem artificilr. LA 1.oo eram deja in pat ...
Dar, a fost cel mai minunat revelion de pana acum...
Camy, ma bucur ca ati petrecut frumos trecea dintre ani !!
Sun,
dulce , mai ales pe micuta luptatoare...Tiramisu, gogosi???!!!
Serbanica,
sa iasa dintisorii ami repede si sa treaca durerea...
Vio, Mihaita de vreo 2 saptamani incoace e disperat ,nu ne mai intelegem cu el deloc daca nu il punem in fundulet...si reuseste singur sa stea1-2 min. dar nu vreau sa il fortez ,a sa ca incerc pe cat posibilul sa il intr-o poziite intermediara, desi e escroc si se ridica singurel...Si apoi fiecare copil are ritmul sau...
O sa iti dea Alexandra semne cand va vrea sa stea in fundulet..
LA MULTE LUNITE TUTUROR SARBATORITILOR DE PE 1 ian pana azi!!!!
Xena, si Mihaita are pe obrajori un fel de eczema, eu sper s anu fie DA. Mergem sapt viitoare la dermatolog...Poate fi si de la frig ...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
ElizaClara spune:
Buna dimineata si bine v-am gasit in noul an!
La multi ani sarbatoritilor de astazi RALU DE TECKY, AMIRA DE MADA, NANCY DE BOTI, MENA DE MARIANA, NICHOLAS DE MORCOVEATA, VICTOR DE TRULI, ALEXANDRU DE FIQUELLE SI IOANA DE BUFI!
Noi am avut musafiri de revelion si pe 1 ianuarie, ceea ce s-a dovedit foarte obositor pt mine, in sensul ca ei care nu au copii sa ii trezeasca dimineata pot sta pana la ora 4 si apoi dorm pana la pranz.In afara de oboseala, a fost un revelion reusit, Filip a fost extraordinar de cuminte in noapte respectiva, nu s-a trezit decat la 6 dimineata. Cum o minune nu tine prea mult, la noi a tinut doar o noapte si copilul meu a revenit la programul lui de trezit si papat din 2 in 2 ore.
Astazi este ultima mea zi de concediu, de maine trebuie sa merg la job, ceea ce ma cam deprima si ma face sa ma simt vinovata...
Daca va plac scutecele de la Huggies, au la M e t r o oferta 3 pachete la pret de 2. Eu am folosit scutece de la cam toate firmele disponibile la noi si chiar in Ungaria si Huggies mi-au placut cel mai mult.
O duminica frumoasa!
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
SunSmile spune:
Neata,
La multe lunite pt sarbatoritii zilei: Raluca, Nancy, Mena, Nicholas, Victor, Alexandru, Ioana si un pupic ultra-mega-super special pt nepotica mea draga Ami! Sa cresteti mari si sanatosi, puiutilor!
Vio nu te mai supara pt toti pareristii, ei atata stiu sa faca...sa emita pareri, evident, cele mai bune, nu?
Pune bebelina draga in leagan sau carut cu o treapta mai inclinata asa, sa nu stea la orizontala complet! Si va fi perfect! Noua dna dr ne-a zis de la 6 luni s-o incurajam pt ca urmarile statului foarte devreme, premergatorului, mersului (desi noi o mai tinem sa mearga) se vad peste niste ani si nu-s de neglijat deloc. Asa ca fa cum simti tu ca-i mai bine si...stai linistita, nu ramane ea neridicata in fundulet, ba chiar o sa-ti fie dor de vremurile cand, de bune de nebune, puteai merge la baie fara grija ca se arunca in cap:). Pupam sa treaca puseul, da, sunteti la cel de 4 luni!
Moni ce frumos sa citesc despre Luca cel linistit! Cred ca daca nu faci rotarix nu are de ce sa redevina agitat/marait! Poate 2-3 zile sa aiba un mic discomfort dar nu cred ca mai mult! Tinem pumnii sa ramana la fel, puiutul drag!
Ana, Cris nu cred ca e DA, cred ca e de la frig. Eu stiu ce inseamna atopia, din pacate. Si mai nou dupa ce venim de afara si Thea are obrajii rosii si un pic scortosi, desi ii aplic crema din belsug inainte. Insa e normal, si mie imi usuca gerul fata. Si mai fac si bujoreii care, impreuna cu alte simptome, anunta coltisorii! Dar da, pt linistea voastra, e bine sa va vada un medic!
Cris saru'mana, o sa punem! Felicitari pt revelion...asa ni s-a parut si noua, cel mai frumos, chiar daca a fost ca de mosneguti asa:)
Camy sa va ajute Dumnezeu sa fie asa reusit anul, ca prima lui zi!
O sa pun poze, da. Ca de cand tot zic, parca sunt o moara stricata. Dupa ce venim de la biserica!
Pupam gasca! O zi frumoasa!(vedeti ca-i un frig afara de mi-a inghetat mana pe usa de la masina)
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
maitreyi spune:
neata 
noi azi-noapte am revenit din bucuresti. bai frate, ce era ieri in ikea...juma de bucuresti cumpara mobila
calcarea pe capete...am ametit instant de cum am intrat dar ne-am concentrat si am reusit in 5 ore sa ne facem treaba si sa revenim acasa cu masina plina de mobila de bucatarie
abia astept sa ne mutam...
incerc sa recuperez azi ce ati scris zilele astea. pana atunci la multi ani bebelusilor sarbatoriti astazi 

-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankuta_1982 spune:
La Multi Ani fetelor si pepenasilor!
Am pus si eu poze noi de la craciun pe picasa de la rev mai dureaza ca nu sunt la mine!
ankuta
serbanica spune:
aseara a fost prima seara in 4 luni si 2 saptamini cind copilul meu a dormit pina la 4 fara sa se trezeasca.De adormit a adormit greu pe la 9 40 in brate si cintat de nici la opera nu se cinta asa
.
Dar azi am luat-o de la cap cu minuta in gura tipete asa ca cred ca iar o sa fiu in picioare.
De miine ma apuc de slabit sper sa reusesc si sa incerc sa ma duc si la aerobic daca oi putea.
Camy tu ce cura ti?
http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community
truli-luli spune:
Buna dimineata!
Multumim mult pt aprecieri. Sun, Moni_or dau o bere pt complimente. Ce pisicolog nene, va cer voua niste vizionari la poze si ma scoateti imediat din butoi
si
. Ma rog, si eu sunt smechera, pun in album doar pozele cu mutra de clasa a 9-a (acu 15 ani eram in clasa a 9-a
) si pe cele cu suncile de 30 de ani le pastrez pentru mine
, ca tot ma intreba Moni de varsta. De semanat Victor seamana cu socrul meu, de la el sunt ochii albastri si parul mai dechis la culoare. Cea care e bucatica rupta din tati e Ana. Dar sotul m-a asigurat ca al cincilea copil sigur va semana cu mine![]()
Multumim mult si pt urarile pt Victor. Au trecut deja 5 luni? parca au zburat. desi daca ma gandesc la momentul nasterii mi se pare ca a fost demult tare. Piticul nostru scump e in continuare un copilas vesel care ne lumineaza sufletele. Chiar vorbeam cu sotul meu ca la Ana am fost mult mai stresati si mai incordati. Acum cu Victor luam fiecare zi pe rand, nu vrem sa grabim lucrurile si ne bucuram de fiecare moment minunat alaturi de ei.
Noi de Craciun am zis ca petrecem doar in familie ceea ce s-a dovedit a fi ubn lung sir de vizite si plimbari ca deh, e mare familionul. Dar pt copii a fost minunat, mai obositi am fost noi, cei mari.
De revelion am stat doar in 4 acasa. Eu recunosc ca pe la 11 m-a lovit somnul
nu de alta dar programul meu de noapte seamana cu cel al Caprioarei si cum in timpul zilei eu nu dorm am capitulat. M-a trezit sotul la 12 si m-a pupacit, am mers si ne-am sarutat copilasii adormiti in patuturile lor si mi s-a parut cel mai frumos revelion de pana acum.
Alt eveniment de cand nu am mai scris a fost serbarea Anei de la gradi. Fiind grupa mica m-am gandit ca s-ar putea sa fie mai rusinoasa dar n-a avut nici o problema. Dupa ce a aparut mosul nu mai avea rabdare sa-i vorbeasca, sa se bage in seama si sa isi spuna repede poezia ca sa primeasca si ea daruri. Singura problema a fost ora tarzie la care a fost programata serbarea, la 7 seara, asa ca printre poezii si cantecele se auzeau si cascaturi zgomotoase de prichindei
A fost o faza superba la serbare. Ana a fost ingeras si cand am ajuns la gradi pt serbare i-au pus educatoarele o pereche de aripioare in spate. Nu am bagat-o prea mult in seama ca era vanzoleala mare pe acolo, maimci care imbracau copiii, copilasi care plangeau ca ei nu merg.... nebunie. Si la un moment dat ma trage Ana de maneca si, miscandu-si dezamagita bratele imi spune cu nedumerire in glas : "Mami, nu pot sa zbor" M-a topit instantaneu,
draga de ea credea ca daca are aripi poate si sa zboare.
Gata, fug ca imi cere desenele cu Donald care taie "pocacul" (aka copacul) asa ca trebuie sa cedez locul la calculator.
poze Ana si Victor
varsta Anei
ankuta_1982 spune:
Fetele nu mai pot!
Sunt la a treia noapte nedormita, i-a iesit primul dintisor de jos si cred ca urmeaza si celelalt, mai e si mucoasa in stil mare help!
Ce mai exista in afara de gelurile de dintisori pt durere de gingie ca o iau razna? plange intruna si noapte se trezeste din cinci in cinci minute dupa suzi ca s-o roada, un sfat ceva? Astept!
ankuta
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankuta_1982 Fetele nu mai pot! Ce mai exista in afara de gelurile de dintisori pt durere de gingie ca o iau razna? plange intruna si noapte se trezeste din cinci in cinci minute dupa suzi ca s-o roada, un sfat ceva? Astept! ankuta |
"colegele" mele de la strumfi de 1 an au folosit cu succes granulele homeopate chamomilla ch9 (3-4 granule/doza)
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)