Pepenasi de iulie-august 2008 (65)
Raspunsuri - Pagina 17
ankalaura spune:
Salutare! Iata ca uneori e bine sa nu ai de citit chiar capitole intregi... Nu de alta, dar inca lenevim, iar eu ma deprim complet daca ma gandesc ca de maine incepe gradinita, serviciul.... Iar eu raman pe baricade cu copila, de la 7 dimi....
TRULI _ ce scumpa Ana... Nu putea sa zboare
Si Eliza a fost ingeras la 3 ani. La 4 a fost Craiasa Zapezilor, la 5 a fost un Om de Zapada vorbitor ![]()
Si noi am iesit ieri vreo ora... Ca si la SUN, Erika a dormit imparateste, noi ne-am zgaltait de frig de numa'.
Cu roseata in obrajei,... tot cum zice SUN, stim ce e aia dermatita atopica... Totusi fata de acum cativa ani, exista remedii mai eficiente impotriva ei, deci acum sunt mult mai relaxata decat cand era Eliza mica si ii crapa pielea de ii sagera si alta nu!
Gata, ma duc la treburi... Am si de calcat cate ceva....
marimar spune:
Buna mamici,
multumim de urarile pt 5 lunite
Baby al nostru a facut varicela, a luat-o de la Romana dar a facut o forma mult mai usoara asa ca probabil o sa o mai faca o data mai tirziu.
Truli e foarte scumpic Victor al tau iar Ana este o minunatie de fetita. Imi place poza ta cu cei 2, parca sinteti 3 frati !!!La multe lunite si multi ani pt Victor!
-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Tecky spune:
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI!
Multumim pt urari,nu-mi vine sa cred ca Ralu are 6 luni.
Revin dupa ce vad pozele noi![]()
marimar spune:
Felicitari bebelusilor nascuti pe 4 iulie si 4 august !!!
-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Tecky spune:
Am revenit.Zilele astea am umblat de dimineta pana seara:am fost in vizie,am avut musafiri ,am iesit in oras si am umblat prin malluri pt ca de pe 2 ianuarie s-a dat drumul la reduceri.
I-am luat lui Ralu hainute pt primavara la jumatate de pret fata de cat erau inainte.![]()
Ralu pe langa faptul ca nu mai sta nici ea singura a inceput sa tipe de bucurie,mai dar ce tipa.![]()
Am vazut poze cu Maria (Anaxena) care este clar cea mai tare pepenasa,cate poate face la nici 7 luni.
Are niste parinti frumosi foc.
Gabriela foarte eleganta micuta Irina.
Acum astept sa vad poze si cu Thea.![]()
marimar sper sa scapati repede de varicela.
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta29 Si cum ziceam...puiul meu e tare agitat de doua zile, nu pot pleca nici o secunda de langa ea ca imediat tipa, nu mai vrea nici in patut, nici in carut, nici in leagan, nici in brate, numai in fund daca s-ar putea, insa nu am curaj pentru ca nu prea am pus-o pina acum.Si acum o pun doar sustinuta da mainile mele,sau o agat de manute si ea se ridica in fundulet.Apropo, la cat timp ati pus voi ]bebeii in fund,ca de sf vasile cei la care am fost noi, au o fetita de 4 luni si o sapt si statea bine de tot in fund singurica, si ziceau ca ei au inceput sa o puna asa de la trei luni.Cel mai tare m-a mirat faptul ca erau asa contrariati:"vai cum, fata ta nu sta asa?" ANAXENA, GABRIELA, intru si eu in clubul pepenasilor care nu stau singuri, oare ce putem face ca sa remediem situatia? ATB. moamaaa ce ma enervezi , vii aici si te mai si lauzi ca baiatul tau adoarme oriunde,nu ti-e mila de noi astea care ducem lupte seculare pina punem puii la somn?Io in patru luni am vazut doar de trei ori minunea de a-mi adormi fata singurica ![]() CAMY, ma bucur ca ai petrecut asa frumos de revelion, sa dea dumnezeu sa ai un an mai bun ![]() SUN, foarte frumoasa traditia familiei tale cu apa aceea de brad DANA,am vazut in pozele de pe picassa ca aveti o baliuta mare , de unde ai luat-o?Cea care o am acum a devenit neincapatoare Ma opresc ca s-a trezit fata sa-si ceara drepturile, pup gasca Speranta moare intotdeauna ultima! minunea care ne-a luminat viata Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008 |
eu il mai pun pe perna de alaptat asha, ca in poza, mai ales cand ii dau sa manance cu lingurita. e ok, pt ca nu sta singur in funduletz, se sprijine tot pe spate. l-am pus o data si pe o perna normala, dar de acolo se ridica mai usor si se poate rostogoli. si noua ne-a zis dr ca pana la 6 luni numai la orizontala!
el incearca sa se ridice, parca face abdomene, ii mai dau si eu mana uneori, dar numai pt cateva secunde si pt a nu-l descuraja, totusi, dar atat! nu are voie sa stea in funduletz de acum!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
dana81 spune:
Buna mamici!!!
Multumim de aprecieri, SUN,MONI!!!!
VIO am luato de la magazinul ala din fatza ta, "prichindel" 95 ron, am vazut ca mai are alba, mie nu mi se pare asa mare, dar sfatul meu e sa nu mai cumperi acum, baga fata direct in cada..ca nu mai dureaza mult si nu o sa mai stea in balioara
Bai, cupilu meu face alergie si la mar
, iar i-au aparut pete rosii cand i-am dat sa roada un mar...mai degraba cred ca ar face o intoleranta la chimicale..ca nu era mar de pe la noi, uff, mai incerc cu de ale noastre!!!
Cu pusul in funduletz, Clara ar fi foarte fericita daca as faceo dar eu mai astept, sta cateva minutele, se chinuie sa se ridice sg, dar eu vreau sa trecem de 5,5 luni si sa ii fac si radiografia la sold si apoi mai vedem!!!
BIRI
, multumesc de sfat cu sfecla..
Fug sa fac papa
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dana81 spune:
Vroiam sa va intreb de mult..cele care suntem deja in concediu de crestere a copilului trebuie sa mai ducem vreo adeverinta ceva, sau ne ghicesc ei veniturile? Stiti?Luminati-ma si pe mine!
Si sa va povestesc de mama care a stat aseara cateva ore cu fata, azi ma suna..ca sa fac o paranteza ea nu sta decat cateva ore pe luna cu fata, si cu conditia sa nu planga
...ma suna si incepe..."nu stiu ce ii dai de mancare dar copilul plange ca o doare burta, si sa nu-i mai dai, trebuie sa o culci asa..trebuie sa ii dai ciorba, etc, de-mi venea sa tip..da bine mai femeie stai cateva ore cu ea si gata o cunosti asa bine, culmea ca nu mi spune in fatza, se ascunde in spatele telefonului, si ii mai este si rusine de Cristi, dar m-am abtinut pt ca are si parti bune si nu vreau sa se fereasca sa mai vina sa stea cu Clara ca oricum e singura care ma mai ajuta cand vreau sa plec pe undeva...m-am descarcat si eu la voi![]()
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
moni_or spune:
DANA, evident, traim in romania, deci clar ca pentru orice mai trebuie sa depunem 100 de acte, desi eu personal am depus stagiu de cotizare cu veniturile si de la angajator si de la casa de pensii, practic acelasi lucru de 2 ori, dar mai trebuie sa depunem o data. Uite aici http://www.romleas.ro/legi/Norme%20OG148/index.html sunt normele, gasesti ce acte trebuie la aliniatul 4 paragraful 5. Te inteleg cu mama, mie asa-mi face soacra, vine sa-l vada o data pe luna si imi tot da lectii: ca i somn si sa-l pun la culcare cand tocmai se trezise copilul, ca ii e foame si sa-i dau sa manance (desi nu trecusera 2 ore de cand ii dadusem), ca ii trebuie caca, ca sa ii dau gris cu lapte nu cereale ca sunt chimicale, tot felul de sfaturi nesolicitate de parca eu nu-mi cunosc copilul mai bine sau nu stiu ce ma fac in restul zilelor in afara celor 2 ore pe luna cand vine ea sa-l vada. daca ar veni si mai rar (sau deloc) ar fi perfect.
ANKUTA, nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu sunt de parere ca oricum gelurile alea de gingii sunt egale cu zero, la fel cum sunt si siropurile pentru colici. Dar poate de asta era asa agitata si pana acuma, din cauza dintilor, nu ca e "rea". Insa te cred ca esti terminata daca nu poti dormi noaptea.
SUN
sa speram ca nu se "defecteaza" dupa vaccin, acum imi vine sa-l mananc ce cuminte si jucaus si vesel e.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
dana81 spune:
[quote]citat din mesajul lui moni_or
DANA, evident, traim in romania, deci clar ca pentru orice mai trebuie sa depunem 100 de acte, desi eu personal am depus stagiu de cotizare cu veniturile si de la angajator si de la casa de pensii, practic acelasi lucru de 2 ori, dar mai trebuie sa depunem o data. Uite aici http://www.romleas.ro/legi/Norme%20OG148/index.html sunt normele, gasesti ce acte trebuie la aliniatul 4 paragraful 5.
Multumesc,
,
da cate mai trebuiesc nene...

de Alexandra Valentina - 2.09.2008