Pepenasi de iulie-august 2008 (65)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

La multi ani!
sunt o mamica de la bobocel de septembrie-octombrie, dar mai citesc si pe aici, ca puiul meu e nascut in august.
si pt ca se vorbea de ce pot face puii de 4 luni si ceva, am zis sa va scriu si eu.
al meu de copil de la 3 luni tot incearca sa se ridice. mai intai impingandu-se in coate, pentru ca pe la 4 luni sa se balanseze si sa faca un fel de abdomene, deci nu se mai impinge in coate. daca-i dai mana, se prinde de ea si se ajuta sa se ridice in fundulet, dar se ridica doar pana la un anumit nivel.
pedaleaza mereu, ridica picioarele ca la lumanare, dar nu ajunge cu ele la gurita. ai vostri au bagat piciorul in gurita?
mai zilele trecute si-a tras ciorapii cu mainile.
acum cateva zile s-a intors pentru prima data de pe spate intr-o parte.
de pe burta nu s-a intors niciodata, dar, recunosc, nici nu prea-l pun pe burta.
de mai mult timp se intoarce dintr-o parte pe burta sau pe spate, dar asta nu e f greu.
deci rostogoliri nu avem inca.
jucariile le prinde cu ambele maini, daca i le prezinti. ba avem o canuta din aceea cu tzurloi si manere si o apuca de manere si baga tzurloiul in gurita. i-am dat-o sa se joace cu ea, sa o cunoasca.
bineinteles ca tot ce prindem ducem la gurita...
tinut in brate se prinde cu minile de bluza mea si se tine bine.
ieri de dimineata se intorcea cand la sot, cand la mine si ne mangaia pe fata, parca ne explora, parca ne vedea pentru prima data.
tot de curand a descoperit bulinele colorate de pe pijamaua mea si punea manuta pe ele si se uita f curios.
eh...cred ca am scris cam mult, dar mi-ar placea sa mai schimbam impresii!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

fata...cum de ai nascut in august?

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

eu am petrecut revelionul la un pub al unei prietene de-ale mele,nimik deosebit,Maria a stat la mama,iar cand m-am dus sa o iau mai mai ca ma uitase,eu topita terminata,ea cu ochii numai la mama,sa mor de ciuda nu alta

in rest suntem catzaratoare,pun poze...si suferim de sindromul nu stam singura!!!se joaca frumos dar sa stai cu ea,ai plecat din camera pai e prapad si jale mare

mai noi de 3-4 zile a facut o iritatie dc ii pot zice asha in obrajori,sunt roshii si pielea in lumina arata patratzita,la atingere nu e uscata,dupa ce se trezeshte e ok...cum se agita cum se face roshieeee...ce sa fie?

in rest papam 2 mese pe zi,am descoperit si noi cartofii dulci,care ne super plac,papam mango(bun),mere,gutui toate facute la steamer(traiasca inventzia asta)...dormim la ora 17 pana la 19 si apoi la 21 pana cand are chef,pt ca mai nou se trezeshte noaptea sa mai bage o tura de tzitzi
dimineata cand se trezeshte o punem langa noi si da-i calareala nene,ma trage de par,ma apuca de ochi,trece peste mine..nicicum sa mai inchizi un ochi,tzipa chiuie dar ce nu face!!asha ca mai nou tre sa stai la cel mult 1m de ea ca altfel e cu plans

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Anul 2008 a fost cel mai frumos an de pana acum, am inteles cu adevarat ce inseamna miracolul vietii, Dumnezeu ne-a aratat inca o data cat de mult ne iubeste si ne-a daruit un copilas minunat. Am invatat si invatam in fiecare zi, alaturi de minunea noastra, sa ne bucuram de viata, sa iubim mai mult, sa multumim ptr ceea ce avem ptr ca avem TOT ce ne trebuie ptr a fi fericiti. Am trait (si traim) cea mai frumosa si inaltatoare experienta, aceea de a fi mama/parinti.

Pentru 2009 imi doresc, in primul rand, sa avem parte de multa sanatate, sa ne dea Dumnezeu intelepciune si putere sa ne crestem copilul frumos, sa-i putem oferi ce este mai bun.
Asemenea va doresc si voua, tuturor!
Pentru mine, personal, imi doresc sa fiu mai organizata, sa citesc mai mult si evident sa slabesc .

Moni multumim de urari.

6 luni ....Irina este plina de energie, se taraste sa ajunga unde doreste, se rostogoleste pe toate partile, a experimentat si mersul inapoi (tot taras), se ridica pe coate si in genunchi ptr putin timp si isi ia avant de plecare, zambeste, rade in hohote, tipa, silabiseste pe limba ei (be-be, ba-ba, da-da, me-me si alte derivate), e interesata de jucarii si de tot ce apare in raza ei vizuala, ne trage de haine/fata/par, etc, se tine in picioruse (daca-ar fi dupa ea ar sta numai asa) si probabil mai sunt dar nu-mi vin acum in minte.

Sun multumim (de 2 ori )

edit: avem cateva poze noi

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

...si suferim de sindromul nu stam singura!!!se joaca frumos dar sa stai cu ea,ai plecat din camera pai e prapad si jale mare

mai noi de 3-4 zile a facut o iritatie dc ii pot zice asha in obrajori,sunt roshii si pielea in lumina arata patratzita,la atingere nu e uscata,dupa ce se trezeshte e ok...cum se agita cum se face roshieeee...ce sa fie?

Maria,povestea nashterii

si noi suferim de sindromul asta ....

avem si noi iritatie, am mai avut, eu banuiesc ca la noi e DA, tre sa ajungem la un dr sa ne convingem.

Gabi de printesa

Când ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
proverb indian

Mergi la inceput

am pus poze pe picasa

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vazui asa:

Clara la masa ei roz si cu fatzuca ei dulceeee tare; Victorul scuuump la brad si cu surioara care-l tine cu greu, ca sa nu mai pomenim de adolescenta de mami, pe care o pupa cu drag; Nicholas cel simpatic la brad, cu parintii lui dragi si incercand sa stea in picioare; Irinuca duuulce la brad, cu mami care era in concediu cand a facut-o:) si cu tati mandru tare de tot; Irina diversificandu-se to-tal:) si fiind o dulceata eleganta desavarsita; Maria care e clar cel mai avansat bebe de 6 luni jumate pe care l-am vazut eu vreodata. Si ii mai atarna si burtica:), mai are si stropi si cratita in cap si mami sexy cu breton! Mdahhh, puneti poze din astea FRUMOASE, fetele mele, ca asa mangai monitoru si iaca nu mai e nevoie de curatare:)) Bestiali copii, bestiali! Unu si unu!

Mi-ati facut pofta, o sa pun si eu poze da' acu' fac gogosi si tiramisu betiv tare:). Mai incolo, ca si-asa am promis lu' tanti M si trebuie sa ne tinem de cuvant!

Tiii, nu-mi mai trece...ce copii frumosi!!!

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna seara fetelor.Noua ne da dinti si suntem asa miriti de nimic nu ne place,nici nu prea mincam si tipa de parca l-am taia in 2 acum e la tatal sau in brate si nu vrea deloc sa doarma;el la ora asta era adormit de mult!
la toate ma duc la el

http://community.webshots.com/album/568923537DaOcJK?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara1 Mai , dar cum ati ajuns pe pagina 2?Incredibil nu-mi vine sa cred asa ceva
noi suntem intr-o pasa proasta, sper sa fie doar un puseu, ca altfel am incurcat-o.Hai ca citesc din urma si revin

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Si cum ziceam...puiul meu e tare agitat de doua zile, nu pot pleca nici o secunda de langa ea ca imediat tipa, nu mai vrea nici in patut, nici in carut, nici in leagan, nici in brate, numai in fund daca s-ar putea, insa nu am curaj pentru ca nu prea am pus-o pina acum.Si acum o pun doar sustinuta da mainile mele,sau o agat de manute si ea se ridica in fundulet.Apropo, la cat timp ati pus voi ]bebeii in fund,ca de sf vasile cei la care am fost noi, au o fetita de 4 luni si o sapt si statea bine de tot in fund singurica, si ziceau ca ei au inceput sa o puna asa de la trei luni.Cel mai tare m-a mirat faptul ca erau asa contrariati:"vai cum, fata ta nu sta asa?"
ANAXENA, GABRIELA, intru si eu in clubul pepenasilor care nu stau singuri, oare ce putem face ca sa remediem situatia?
ATB. moamaaa ce ma enervezi , vii aici si te mai si lauzi ca baiatul tau adoarme oriunde,nu ti-e mila de noi astea care ducem lupte seculare pina punem puii la somn?Io in patru luni am vazut doar de trei ori minunea de a-mi adormi fata singurica
CAMY, ma bucur ca ai petrecut asa frumos de revelion, sa dea dumnezeu sa ai un an mai bun
SUN, foarte frumoasa traditia familiei tale cu apa aceea de brad
DANA,am vazut in pozele de pe picassa ca aveti o baliuta mare , de unde ai luat-o?Cea care o am acum a devenit neincapatoare
Ma opresc ca s-a trezit fata sa-si ceara drepturile, pup gasca

Speranta moare intotdeauna ultima!

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salut!

LA MULTE LUNITE RALU DE TECKY, AMIRA DE MADA, NANCY DE BOTI, MENA DE MARIANA, NICHOLAS DE MORCOVEATA, VICTOR DE TRULI, ALEXANDRU DE FIQUELLE SI IOANA DE BUFI!!!

SUN, complicata da foarte frumoasa traditia voastra cu apa de brad. Multumesc ca mi-ai impartasit-o Si asteptam cu nerabdare poze.

ANAXENA, e totala Maria, ai un talent extraordinar la pozat, ca si Sun. Suprinzi cele mai frumoase momente.

VIOLETA29, noua doctorita ne-a spus ca de la 6 luni putem sa-l punem in fund. Eu zic ca nu are sens sa o grabesti inutil, chiar daca ea ar vrea, dar lucrurile astea se simt pe oasele lor peste vreo 20-30 de ani si nu e bine. Incearca s-o mai pui intr-un bouncer, nu sta? Ca acolo totusi e ceva mai ridicata, da nu sta chiar in fund. Cat despre prietenii tai contrariati, eu le-as fi zis cateva. Pe mine ma enerveaza la culme comparatiile astea si mirarile ca vezi Doamne, unul e mai "inapoiat" ca altul. Sunt site-uri unde scriu medicii, nu pareristii, ce ar trebui sa faca un copil la o anumita varsta, daca face lucrurile acelea atunci e bine, ajunge. Si Luca a avut o perioada intre 4 si 5 luni si ceva cand nu statea singur nici sa-l pici cu ceara, trebuia sa stau langa el si sa ma uit in ochii lui ca sa fie bine, dar uite ca acum de vreo sapt. s-a cumintit, mi-e si ciuda ca urmeaza vaccinul de 6 luni si parca vad ca iar il da peste cap.

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput