Pepenasi de iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 8
Biribu spune:
aoleuuu, nu citisem poezica...
Profa senchiu 

moni vezi ca te adaugai si eu ![]()
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_or ANKUTA, preventiv ti-am trimis si eu pm cu id si parola, in caz ca profa a fugit la calcat, ca friptura a terminat-o bag sama Si Ankuta, ia adauga-ma si pe mine pe mess-ul tau daca nu ti-e cu suparare. Da ce, numai profa sa va aiba pe toate? ID-ul meu e moni2400 ![]() Monica, mami de Luca 17.07.2008 |
si tu ce te bagi???

kidding.da, friptura nu e nici arsa, am si mancat-o. ciuda ciuda!
ma duc oleak sa vb la telefon. calcatul mai poate astepta.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Caprioara spune:
Fetele, multumim de felicitarile pentru dintisorul nr. 2
si va
.
Diana, sanatate muuuulta iti dorim.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
ElizaClara spune:
Am promis retete de rulade, astea m-au inspirat si le-am facut cu mici modificari:
Rulada din cartofi cu ton
1,5 kg cartofi, 2 cutii ton, 300g masline, 100g ceapa, o lingura de faina, sare, ulei.
Se face un piure din cartofii fierti in apa cu sare, si care se asaza pe un servet pudrat cu putina faina. Se spala maslinele, se scot samburii si se calesc bine in uleiul incins, impreuna cu ceapa taiata solzisori. Deasupra piureului se asaza pestele zdrobit cu furculita, maslinele si ceapa. Se ruleaza cu grija, se asaza pe un platou si se orneaza cu masline.
Rulada cu pate
Coca: 300ml lapte, 4 linguri faina, sare, 3 oua.
Umplutura: o cutie mare pate de ficat, 100g unt, o lingura mustar, 2-3 oua fierte, o ceapa, sare, piper, patrunjel verde.
Coca:
Laptele se amesteca cu faina si un pic de sare apoi se fierbe la foc mic pana se ingroasa. Cand s-a racit se adauga galbenusurile si albusurile batute spuma. Se omogenizeaza, se pune intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor. Cand este gata se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.
Umplutura:
Pateul de ficat se freaca bine cu unt. Se adauga apoi ceapa, ouale fierte, mustarul condimentele, patrunjelul tocat marunt. Se omogenizeaza si se umple rulada cu aceasta compozitie.
Se da la rece pentru cateva ore apoi se taie felii.
Rulada cu spanac
450 g spanac fiert si tocat , 1 ou , 200 g cascaval razuit, 200 g crema de brīnza cu usturoi , 200 g sunca, sare, piper
Spanacul rece,se amesteca cu ou,sare si piper, dupa care se īntinde īn tava pe hīrtie de copt. Deasupra se presara cascavlul razuit si se da īn cuptorul īncalzit īn prealabil la 200°C, pīna se topeste cascavalul bine.Nu are voie sa se rumeneasca.
Se lasa la racit. Se pun feliile de sunca,iar deaspra se īntinde crema de brīnza. Rostogolim rulada pe folie transparenta, īmpachetam bine si dam la rece,pentru cīteva ore/peste noapte. Merge foarte bine si cu felii subtiri de somon afumat.
Revin mai tarziu cu reteta de tort.
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu aoleuuu, nu citisem poezica... Profa senchiu ![]() ![]() ![]() moni vezi ca te adaugai si eu Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008) |

ma bucur ca ai adaugat-o. si asa nu stai pe mess.

sau...e valabil numai pentru mine???hmmmna ca mi-a pierit raSUL.GATA PLEC.
BIRIBOANTZA!!!Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Tecky spune:
Buna fetelor!
Azi am fost la coafor,unde am stat 4 ore
,am venit acasa si am calcat toate hainutele Ralucai sa o prinda anul nou cu toate hainutele curate si am tras si un binemeritat pui de somn.![]()
Aseara am facut trecerea de la Nan1 la Nan2 si Ralu nici nu a simtit diferenta.I-am pus 3 masuri Nan1 si 3 Nan2 si azi i-am dat numai nan2.![]()
Bobitamica imi iese putina branzica din 90 ml de lapte.Poti face si din 120 ml lapte.
Ingry stiu ca branzica se introduce de la 5-6 luni.
Caprioara deja al 2 dintisor?
atb eu voi face revelionul cu sotul la un restaurant unde se va organiza o petrecere cu dj,artificii,sper sa fie frumos.
ankalaura si Ralu este innebunita sa-si bage piciorusele in gurita.![]()
dma2007 spune:
ma lamuriti si pe mine? boc a zis nu mai putin de 800 cu sau fara alocatia copilului?
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
Tecky spune:
Fetelor se acorda cei 85% din salariul net sau brut?Nu am avut timp sa deschid azi televizorul.
ElizaClara spune:
Biribu multumesc pt sfaturi, voi incerca cu tetine diferite pana ii va placea vreuna.
Rux nu stiu cum a fost Andrei astazi, dar Filip nu a vrut sa doarma si a ajuns in asa un hal de oboseala ca plangea si cand il tineam in brate.
http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#
Dianami spune:
Am uitat sa va zic...Profa mi-a inveselit ziua, mi-a trimis sosete cu clopotei
. Acu' sunt curioasa cum a obtinut adresa mea
.

Ma duc in barlog. Multumesc pt. urari. ![]()
Diana, mami de Iulia si Andrei