Pepenasi de iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biribu buna fete! Profa luv u si azi desi poezica iok |
BIRIIIIIm-ai innebunit.
Poezica...am gasit.
De fapt este o urare
asa, ca la fiecare:
sa-ti traiasca astia mici
(deja-s mari de nici nu zici!)
Sa ai numai bucurii
pentru voi, pentru copii,
iara anul care vine
sa-ti aduca numai bine.
asa e mai biiineeeeee??????

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ankuta_1982 spune:
Da Anka citesc tot timpul dar scriu mai rar, una dintre cauze e ca nu ma lasa mamaruta si alta e....., si da nici a mea nu vrea neam legume si acum va rog ceva pt ultima oara,
cine imi da si mie id-ul si parola de pe mailul comun?
ankuta
diarux spune:
| citat din mesajul lui ankuta_1982 Da Anka citesc tot timpul dar scriu mai rar, una dintre cauze e ca nu ma lasa mamaruta si alta e....., si da nici a mea nu vrea neam legume si acum va rog ceva pt ultima oara, cine imi da si mie id-ul si parola de pe mailul comun? ankuta |
intra soro pe mess. ca-ti dau io.
Ruxandra,
binecuvantata si
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
| citat din mesajul lui ankuta_1982 Ruxi si eu vreau poezica sa vad daca ma auzi( vezi) ankuta |
nebun-ooooooooooooooooooooooo!!tocmai ti-am scris cand am citat mesajul ce la CARISSMA.
dupa ce ca intri rar nu citesti tot! sa vezi ce iti zic io pe mess. ca aicea ma banneaza astia.Ruxandra,
binecuvantata si
moni_or spune:
Maine s-ar putea sa ma mai iau cu treburi, asa ca mai bine va urez de azi, preventiv ![]()
VA DORESC UN AN 2009 LUMINAT DE FETISOARELE COPILASILOR VOSTRI, DE PRIMII LOR PASI, DE PRIMELE CUVINTE, SA AVETI PARTE DE SANATATE, NOROC, CELE CARE AVETI PROBLEME SA SE REZOLVE TOATE, CELE CARE SUNTETI FERICITE SI MULTUMITE SA VA SPOREASCA FERICIREA SI MULTUMIREA SI SA GASIM IN CONTINUARE SPRIJIN, INTELEGERE SI PRIETENIE IN FRUMOASA NOASTRA COMUNITATE VIRTUALA!
CAMY, MA ROG CA 2009 SA FIE ANUL IN CARE SA NE DAI VESTEA CA VEI FI DIN NOU MAMICA, IAR BEBELUSUL TAU SA FIE SANATOS, PENTRU CA DE ALTCEVA NICI NU ARE NEVOIE CU ASA PARINTI MINUNATI CA VOI!
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
Caprioara spune:
Fetele, Boc a zis ca plafoneaza indemnizatia la 40 mil lei vechi!
Io sunt multumita asa.
pup you,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Biribu spune:
am uitat sa zic mai sus, crek hormonii sunt de vina:
Dienus sanatate multa
!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
diarux spune:
| citat din mesajul lui ankuta_1982 Ruxi si eu vreau poezica sa vad daca ma auzi( vezi) ankuta |
Pentru ca e anul nou
iata, ti-am facut cadou
si tie o poezica
chiar daca este mai mica.
Cu urarile de bine
pentru anul care vine,
incheiem c-o-mbratisare
care este mult mai mare.
acu e bine?

Ruxandra,
binecuvantata si
moni_or spune:
ANKUTA, preventiv ti-am trimis si eu pm cu id si parola, in caz ca profa a fugit la calcat, ca friptura a terminat-o bag sama ![]()
Si Ankuta, ia adauga-ma si pe mine pe mess-ul tau daca nu ti-e cu suparare. Da ce, numai profa sa va aiba pe toate? ID-ul meu e moni2400 
Monica, mami de
Luca 17.07.2008