Pepenasi de iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 9
ladymina77 spune:
Vreau sa va urez si eu de azi un an mai bun decat cel pe care-l lasam in urma,plin de multa sanatate pt voi si familiile voastre,multe bucurii,impliniri,satisfactii si ganduri bune.S-aveti caldura in sufletele si sa ramaneti aceleasi mamici bune pe care puiutii vostri le-au descoperit,sa le oferiti toata dragostea care exista in sufletul vostru,sa-i inconjurati mereu cu caldura si vorbe frumoase.Si nu in ultimul rand vreau sa va rog sa va bucurati de ceea ce aveti,sa nu lasati tristetea sa va copleseasca de ceva ce nu aveti.
La multi ani!
Camy,pt tine ganduri bune de la Tg Mures,orasul unde puiul tau drag a plecat la ingerasi.De acolo de sus el vegheaza asupra voastra,se bucura cand voi va bucurati,plange cand voi plangeti si peste putin timp va fi cel mai fericit ingeras care va avea o surioara sau un fratior.Domnul Dumnezeu sa-ti asculte rugaciunile si sa-ti daruiasca darul lui minunat,copilasul care alaturi de Darius iti va face viata fericita.Te pup !
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
dma2007 spune:
bai eu acum am realizat ca maine e 31

fug la trebi ca maine am musafiri!!!!!!!!!
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dma2007 ma lamuriti si pe mine? boc a zis nu mai putin de 800 cu sau fara alocatia copilului? http://b1.lilypie.com/M20sp3.png |
m-am uitat si eu da nu am inteles nik.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
diarux spune:
| citat din mesajul lui ElizaClara Rux nu stiu cum a fost Andrei astazi, dar Filip nu a vrut sa doarma si a ajuns in asa un hal de oboseala ca plangea si cand il tineam in brate. |
ieri a fost asa. azi cica mai bine. da io is racita.si sper sa nu ii dau.
Ruxandra,
binecuvantata si
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
diarux spune:
| citat din mesajul lui Dianami Am uitat sa va zic...Profa mi-a inveselit ziua, mi-a trimis sosete cu clopotei ![]() Ma duc in barlog. Multumesc pt. urari. |
eu tocmai ti-am scris sms. nu stiam ca mi-ai scris aici. ce ma bucur ca au ajuns in sfarsiiiit. of. dupa lupte seculare...trebuia sa ajunga de craciun.da posta romana....
am avut complice pt adresa. e planuita de vreo luna sau mai bine. asa ca....
m-am cam enervat ca mi-ai luat-o inainte cu caciulitza...da hai...te-am iertat.

Ruxandra,
binecuvantata si
Ralu79 spune:
Ola!
Dma, Diarux- 800 incluzand alocatia copilului.
Asaaaa- diversificarea- noi am inceput-o de vreo 3 saptamani din cauza de fotomodelisme. La inceput asa stateau morcovii pe limba lui fiica-mea de parca ar fi locuit acolo de cand lumea si nu dorea sa ii deranjeze
Acum nu se mai stramba asa tare, dar nici nu mananca mai mult de 50g de piure de legume. Varianta castigatoare a fost morcov cu pastarnac si un pic de mar.
Mar manca tot asa- 50-60g, dar cred ca are colicei de le al si l-am oprit vreo 2 zile.
Cerealele sunt cele mai ok- papa si 120g.
Eu nu i-am dat sucuri sau supe, ci direct piureuri si papa numai cu lingurita.
Are si Mirunica un dintisor! I l-am descoperit aseara si am fost in extaz
La pepenasii vostri cam cat dureaza din momentul in care se simte putin pana iese tot dintele?
Pupicei
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
dma2007 spune:
mai profa nici eu nu pricep, pt ca el a zis nu mai putin de 800 si nu mai mult de 4000
de fapt plafonul este 3800 daca se ia in considerare si alocatia
oricum ar fi super sa fie 800
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
diarux spune:
| citat din mesajul lui Tecky Fetelor se acorda cei 85% din salariul net sau brut?Nu am avut timp sa deschid azi televizorul. ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
nici asta nu am inteles, dar secretara mea zicea ca din brut.
Ruxandra,
binecuvantata si
Ralu79 spune:
Ola!
Dma, Diarux- 800 incluzand alocatia copilului.
Asaaaa- diversificarea- noi am inceput-o de vreo 3 saptamani din cauza de fotomodelisme. La inceput asa stateau morcovii pe limba lui fiica-mea de parca ar fi locuit acolo de cand lumea si nu dorea sa ii deranjeze
Acum nu se mai stramba asa tare, dar nici nu mananca mai mult de 50g de piure de legume. Varianta castigatoare a fost morcov cu pastarnac si un pic de mar.
Mar manca tot asa- 50-60g, dar cred ca are colicei de le al si l-am oprit vreo 2 zile.
Cerealele sunt cele mai ok- papa si 120g.
Eu nu i-am dat sucuri sau supe, ci direct piureuri si papa numai cu lingurita.
Are si Mirunica un dintisor! I l-am descoperit aseara si am fost in extaz
La pepenasii vostri cam cat dureaza din momentul in care se simte putin pana iese tot dintele?
Pupicei
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena