Pepenasi de iulie-august 2008 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky Fetelor se acorda cei 85% din salariul net sau brut?Nu am avut timp sa deschid azi televizorul. ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
nici asta nu am inteles, dar secretara mea zicea ca din brut.
edit.Nu ma lasa astia sa trimit memsajul asta. am incercat de trei ori.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
dma2007 spune:
mai profa nici eu nu pricep, pt ca el a zis nu mai putin de 800 si nu mai mult de 4000
de fapt plafonul este 3800 daca se ia in considerare si alocatia
oricum ar fi super sa fie 800
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
preety spune:
uitati aici ce s-a decis:
www.hotnews.ro/stiri-esential-5293980-indemnizatia-pentru-mame-85-din-venituri-dar-nu-mai-mult-3-salarii-medii.htm" target="_blank"> Indemnizatia ptr mame
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Biribu spune:
Profa da mei te-ai prins, pe tine doar te evit pe mess
nu ti-e jena, madam? bei eu nu prea intru ca ma fugareste astia si e multi ....
Ralu felicitari pt iepuras! dureaza ceva pina creste.
preety incearca un PM.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Tecky spune:
Diarux ia uite aici:Indemnizatia pentru mame va fi de 85% din veniturile nete realizate in ultimele 12 luni, dar nu mai mult de echivalentul a trei salarii medii brute pe economie, a decis marti Cabinetul Emil Boc, in sedinta saptamanala..Cred ca vor fi cei 85%din salariul net.
dma2007 spune:
speram si eu.. ma gandisem ca era vb doar de indemnizatie si ca am fi luat asa 800+200...dar....
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
preety spune:
biribu as incerca, dar sunt noua aici si nu gasesc un post pus de ea!!! am o prietena cu o problema similara cu a ei si avem nevoie de o indicatie spre un cardiolog la polizu.
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tecky Diarux ia uite aici:Indemnizatia pentru mame va fi de 85% din veniturile nete realizate in ultimele 12 luni, dar nu mai mult de echivalentul a trei salarii medii brute pe economie, a decis marti Cabinetul Emil Boc, in sedinta saptamanala..Cred ca vor fi cei 85%din salariul net. ![]() Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008) |
mda...asa o fi...daca zice el...
RALU

PREETY mai greu cu SUN. o fi ocupata, ca nu a intrat de multisor. e urgent? grav?
BIRI

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Caprioara spune:
Mai, eu inteleg ca net 38 mil plus 2 mil alocatia va fi suma maxima. Repet, asa inteleg eu.
Ralu, felicitari pentru dintisor
! La noi a iesit repede, ca l-a primul am observat cand sparsese deja. Are vreo 2 saptamani si a crescut bine, cativa mm. Ma si clampane cu el si rade de se prapadeste cand zic au
. Iar la asta de azi dimineata abia un pic a spart. Te tin la curent.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)