Pepenasi de iulie-august 2008 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Fetele cu mess-ul, mie mi-e asa o rusine sa va cer pretenia , dar daca ma vreti ID-ul meu e sib_maillet. Voilą ! Nu mai stau asa mult on line acum, dar si cand stau ...

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Buna seara mamici si pepenasi!

Noi am lipsit pentru ca nu am avut internet in perioada asta, drept urmare nici nu am apucat sa pun poza cu craciunita mea, dar bine ca era prin album o poza cu caciula mosului si a observat-o Mada, asa ca aparem si noi in filmulet. Multumim Mada.

In rest suntem bine, sanatoase, cu diversificarea merge binisor, accepta foarte bine legumele. Ar accepta si fructele mai bine daca ar fi fara branzica, dar tot le papa.

De Craciun am petrecut frumos, a fost cel mai frumos Craciun de pana acum. Ii multumesc lui Dumnezeu pt anul care a trecut, care a fost minunat.

Am vazut toate pozele cu craciunei si craciunite, unul mai minunat ca altul. O sa punem si noi poze.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

E vorba de o prietena care a nascut azi la euroclinic. Fetita are probleme cu inima si vor fi trimise asta seara spre polizut.
Voiam sa stiu daca ea stie un dr bun acolo (cardiolog) ptr ca am inteles de la fetele de pe forumul meu ca a trecut prin probleme similare.
Intre timp i-am trimis si PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Sibylle hai ma si tu cu rusinea ta iti bag acusi un invite.

Preety gasesti un mesaj de-al ei printr-un capitol mai vechi si asa cred ca poti trimite si PM. dar nu stiu daca e in Bucuresti de fapt, parca erau in vacanta.

Capri acum am constientizat si eu: DOI DINTI? moooama sa-i stapiniti sanatoase, noi suntem in urma rau, n-avem niciunul si nici semne

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai daca va arat ce am facut!

CE AM FACUT EU ACU' JUMA' DE CEAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

ankalaura vreau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Si noi vrem!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Anka da ce rapida fusesi maica, parca abia ce cereai retete pe aici.. oricum arata

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

E vorba de o prietena care a nascut azi la euroclinic. Fetita are probleme cu inima si vor fi trimise asta seara spre polizut.
Voiam sa stiu daca ea stie un dr bun acolo (cardiolog) ptr ca am inteles de la fetele de pe forumul meu ca a trecut prin probleme similare.
Intre timp i-am trimis si PM.

ai PM

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, eu cre' ca aia 200 de lei n-au nici o treaba cu indemnizatia, pentru ca... N-AU!
Daca Boc a zis ceva de 800 de lei, sigur a facut aceeasi confuzie ca toti ceilalti...

Ma duc sa vad si daca sunt bune briosele mele, ca pana acuma doar le-am mirosit

Mergi la inceput