Puiuti de Randunici 2008!! (175)
Raspunsuri - Pagina 13
Kya spune:
Offf, iar va aud cu "blasfemii" d-astea cu prafuri in plic?
![]()
Hai ca se face foarte simplu crema de Tiramisu cu Mascarpone. Si pe pariu ca e muuuult mai buna!
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Naty Guacamole goooood! 
Eu am mancat prima oara intr-o vizita pe post de dipping sauce cu betisoare de morcov si telina. Yammy!
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititica
Kya spune:
Si o idee de salata pentru Mimo, ca tot cauta:
Salata de broccoli
Broccoli, rosii si ceapa taiate cubulete.
Faci un sos vinegrette (ulei si otet balsamic) si pui cubulete de branza (telemea) la macerat si le lasi cateva ore bune.
Amesteci apoi cu legumele si gata. Gustul de branza macerata ii da un gust grozav!!
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititica
natynic spune:
KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Ai pronuntat cuvintele supa de cascaval!!!!!!!!!!!!
Detaaaaliiiiiiiiii!!!!![]()
![]()
![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
Mintenas o copiez.
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititica
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Mintenas o copiez. |
Sar'na
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
50 g unt,
1 lingura de faina,
150 g parmezan sau cascaval,
200 ml smantana,
1 galbenus,
sare,
piper macinat.
Se face un rantas deschis la culoare din faina si unt si se stinge cu 1 litru de apa rece (eu am pus jumate apa, jumate lapte).
Se sareaza si se pipereaza tare.
Se fierbe un sfert de ora sub capac.
Intre timp, se da cascavalul pe razatoare si se pune intr-un castronas.
Se freaca galbenusul cu smantana intr-un castron de supa si se toarna peste el supa fierbinte.
Dupa ce s-a dres cu ou si smantana, se pune si cascavalul ras, si se amesteca toate.
Raluca mamica de
Sanziana - o
mititica
mihatp spune:
Ioana, vad ca am musafiri si eu nu stiu!
Alice, ce m-am distrat de Thea, mi-o inchipuiam cum iti plimba lucrurile prin casa.
Harnicuta!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
mimonix spune:
Nu mai ajung la zi in veci
...dar revin cu povesti pentru Raluca special
...pentru Stela special eu nu i-am dat antitermice baiatului decat daca a avut febra, in schimb ambii medici mi-au recomandat EURESPAL sirop chiar daca a avut doar muci si pe el scrie sirop de tuse pentru ca cica e un antiinflamator general al cailor respiratorii....a, si eu ii dau siroapele astea numai in biberon , inainte de lapte...ca sa nu ma chinui cu seringa sau lingurita...5 ml imediat se duc pe gat, pana sa-si dea el seama ca nu e lapte
(5 ml/3ori/zi} Sanatate multa! 
Si special pentru toata lumea :
http://good-times.webshots.com/album/569429901UkuJZP
ca a trecut Craciunul si trece si anul nou pana mermelesc eu mai mult la ele , cu comentarii si figuri
Sa nu credeti ca noi n-am avut Craciunel
In poze mai apar: buni, finii si finuta mica in burtica , viitoare randunica (DPN martie
2008) Sper sa va delectati si revin dar nu mai zic nici cand , nici cum ca vad ca tare nu mai apuc...azi fac praji "alba ca zapada", reteta dupa bucataras 
Ariel, RDS sucks
HUUUUOOOOOO!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
aha!!! mimo, ai gasit pozele deci!
in poza aia cu tine si cei 2 pui, am observat ca teo seamana cu tine!!! mai putin la culori...pana acum juram ca seamana cu mr. t.!!!
confirm ce zici de rds...
, vai dar ce limbaj, duamna draga! ![]()
aaaa, hai sa puric si eu pozele alea sa le pun, caci am ramas codasa crengutei la capitolul asta ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.