Puiuti de Randunici 2008!! (175)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Simo, tare buni si generosi oameni suteti voi! Sa cununati si sa botezati atatia oameni!
cat despre vizitele finilor...eu stiam ca ei vin la nasi cu placinte/vin etc...n-ar trebui sa te stresezi, nu?

Eu nasi ca lumea nu mai am, casunt departe, la campia, si s-au schimbat foarte mult de cand au ajuns la bani!
M-am suparat pe ei atunci cand le-am zis ca o sa avem o fetita si ei au zis ca daca era baia ni-l botezau ei!
ca sa aflu dupa aia ca erau afectati ca cum mi-am permis sa raman gravida si sa le stric planurile pe anul respectiv!
asa ca fiecare copil e botezat de altcineva!
Iar de cununat n-am cununat pe nimeni si de botezat doar pe baiatul sora-mii!

S-a trezit Ilincoasa, gata distractia!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut si eu pozele de la munte tuchi, super, si soare!!ingenioasa sania!!
simo adica fina de azi, a ramas la 2 luni dupa ce a nascut?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mamaaaa, Simo si eu care ma vaitam ca am multi fini . Sa iti triaasca si sa fii si tu sanatoasa si la punga groasa sa mai cununi si botezi in continuare

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Luny, am botezat si eu un baietel care s-a nascut la diferenta de un an de sora lui (Cami stie despre cine vorbesc).
Cumatra mea a ramas insarcinata la 3 luni dupa fetita. Eu ma plimbam cu ea cu carucioarele cu fetele mici si ea se plangea ca nu i-au mai venit problemele. Si in gluma i-am zis lasa ca nu esti insarcianta si daca esti asta e lasa ca ti-l botez eu....si asa a venit primul meu finutz. Nu pot sa va zic cat de greu i-a fost mamei in primii ani, noroc ca a avut ajutoare si mama si soacra si surori... Era fata de-o seama cu ai nostri acum, incerca sa mearga, vroia numai in brate si ea cu burta la gura...foarte greu....dar acum e tare bine...sunt mari amandoi.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

hai ca am mai aruncat un ochi
Cata,nu ma stresez prea mult!la noi e o mare problema Ordinea,avem jucarii peste tot,David mai mananca dimineata si in surfragerie si e plin de painicape jos,Sam mai vine si eu cu un piscot si lasa urme si..tot asa!
nu e vb ca suntem generosi sau buni ,dar ma gandesc mereu cum mi-ar fi cazut mie sa ne zica nasii ca nu ne cununa,sa ne fi "refuzat"...m-as fi simtit tare rau!cred ca si asta e unul dintre motive!si apoi,cum mai ziceam ne cunostem de multi ani,baietii au fost colegi de la 14-15 ani..in afara de ultimii fini,care sunt din Iasi!
zicea o prietena ca tb sa ne punem la poarta un afis:"Cununam si Botezem"!
Luny,da,o sa fie diferenta intre copii de 1 an si 1 luna!si a facut cezariana..si acum facea ciorba de burta,nu sta locului!e activa desi are contractii!eu tot i-am zis sa se mai aseze ,dar nu am cui!
Raluca,mersi de urari!asemenea iti doresc si eu tie

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Asta e avantajul fetelor care au nascut natural, pot face al doilea bebe repede, desi e tare greu. Eu tre' s-astept 2 ani!
Gata si manichiura!
Randunoiul e pe drum, vine mai repede acasica!
Aveti idee pan' la cat e deschis in Carrefour sau Cora astazi?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Nelia, nu eu sunt cu prajiturile, eu sunt departe de gospodina perfecta. sunt maestra in mancaruri rapide, dar de efect (salate, paste, fripturi, tort din blat cumparat etc)

Dar pentru pucca am reteta perfecta…tiramisu. Eu il fac cu crema de la plic, nu ma complic! Asa ca iau piscotu’, il invart in cafea negra, neindulcita, pun un rand, peste care intind crema de plic (praf cu lapte), facuta cu mixerul in 5 minute, apoi revin cu inca 1 sau 2 straturi de piscoturi cu crema, functie de ce vreau, prajitura sau tort. Peste ultimul strat de crema presar din plin cacao. Recunosc ca nu e foarte sanatoasa, fiind din plic, si recomand cafea decofeinizata la copii. Noua ne place, iar eu o ador ca e buna rau si se face in 15 minute. Plus ca suntem toti cafengii si ne place gustul de cafea foarte mult. Ce imi mai place la reteta sub felul asta, e faptul ca e o ploaie de arome si de gusturi in gura, amestecul de amar din piscot (cafeaua fara zahar) si dulcele cremei…

sunt abia la pagina 2

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ccris, azi eu stiam ca e deschis ca de obicei. Multumesc, multumesc, multumesc pt cosmeticiana vorbim dupa sarbatori.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

zicea o prietena ca tb sa ne punem la poarta un afis:"Cununam si Botezem"!

Naty

Mergi la inceput

Am facut salata sugerata de Mihatp (ciuperci cu aiurt si usturoi), urmeaza guacamole a la Naty (avocado cu usturoi, lamaie Lime, galbenus de ou, toate pasate, plus cubulete din albus si rosii, totul bine condimentat), apoi fac salata de ton si apoi, cu emotii, ma apuc de terina de ficat a la Bubu-bucataras...

Naty

Mergi la inceput