Puiuti de Randunici 2008!! (175)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Tuchi, ce distractie pe voi si mi-a placut caruto-sania voastra, sunteti inventivi, si tu o slaba.
Ariel ce frumos le zici...nu vreu sa fiu Gica contra, dar cu varsta incep sa vada diferentele. Uite Briana prefera o Barbie, decat 10 altele, deja a inceput sa isi dea seama ca e altfel si nu neaparat e chestie de marca, dar acuma sincer vorbind sunt mai reusite nu e numai chestie de bani. A primit odata o papusa no name si a zis "ca nu e originala". A trecut un pic de varsta la care ii spuneam eu ca papusa e frumoasa si ea ma credea. Si cum pot eu sa ii spun ca vila cu 'nspe camere a prietenei ei cu scara, marmura si piscina e urata si apartamentul nostru de 70 mp e raiul pe pamant. Mai ales ca substratul cu "asta nu e totul in viata" nu stiu cat prinde la varsta ei. La ei albul e alb si negrul e negru.
Am incercat si exemplul copiilor saraci, ea e foarte miloasa si tot timpul da din jucariile si hainele ei, facem si pachetele cu mancare. Dar cel mai greu e ca intotdeauna vor face comparatii cu alti copii, tot timpul va fi un copil care are ceva ce ei nu au....
Offf, e tare greu... mai ales ca nici nu poti fi intotdeauna consecvent. Oricat am spune, gata nu ii mai luam nimic, e cam greu sa si punem in practica, poate si din cauza ca noi nu am avut cand eram la varsta lor. De multe ori il intreb pe sotz cand ii ea cate o jucarie extrem de scumpa dupa mine: asta ai luat-o pt Briana sau pentru tine?
Si tot timpul te gandesti ca nu iti rasfeti copilul, ci ii oferi o copilarie frumoasa, fara lipsuri...pana unde????...eu una nu am gasit raspunsul

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Tuchi, ma sacrific eu si nu fug la Z...( nu ca nu mi-as dori) Shurubelul din dotare e haios foc in carutzo-saniutza, concureaza cu Mihai de Zoze la categoria "carut personalizat".:))

Ariel, la fel imi zice si barbatul meu, cand spun eu k o sa fac un baiat sa semene numai cu mine, din mom. ce fii-sa seamana numai cu el. Ca facem 10, dc vreau, numai k toti vor semana cu el...

Ioana, ce ai facut pana la urma, ai ramas pe Humana sau merge Nan-ul?

Daciana, nici eu nu pot "baga" la calc. cand e treaza Thea, ca nu ma lasa, frate, ma trage de mana pana ma ridic si plec la plimbare...

Sa-mi fie rusine, si azi am mancat in fata calculatorului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Raluca, grea problema ta, mi-e groaza ce ma asteapta!
raspunsul e dificil de oferit!
Cred ca si noi am avut probleme de genul asta la varsta noastra, doar ca la un nivel mai redus!
Si eu baleam dupa ciocolata adusa din germania a unui coleg, dar ma mandream ca eram cea mai buna la mate!
In ziua de azi cred ca ne va fi aproape imposibil sa-i facem pe copiii nostri sa aprecieze valorile spirituale si nu pe cele materiale!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

http://www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/vila_stefi-c23590.html
Cata,asta e!si mai stiu inca o pensiune
http://www.tourismguide.ro/tgr/pensiunea_katharina_bran_2363.php -la asta lucreaza prietan mea Stefania,care are si ea pensiunea de mai sus!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ce iaurt credeti voi ca ar avea succes la Thea, din moment ce ea nu vrea nimic acru, nici macar acrisor? Sa o mai incerc, poate-poate...

Mergi la inceput

http://www.cazare-pensiune-bran.ro/
mai uita-te si aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mersi, Simo!
Prietenii cu care am fost cica vor sa ne duca ei intr-un loc, dar acolo e cazarea f mosto si cam dificil cu mancarea!

Foarte frumoasa Katarina, dar cam scumpica pt mine! la Stefi fac si mancare?
ca mie mi-e tare greu sa umblu cu copiii prin crasme ca sa mancam!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Cata,din cate stiu eu la Stefi,micul dejun se da,dar celelalte mese,nu!e acces la bucatarie!nu mai face si mancare ca lucreaza la Katherina,dar se poate manca acolo!sunt f apropiate una de celalata!

Mergi la inceput

ma duc la bucatarie,ca am puiul pe foc
edit:si ce credeti???m-a sunat o alta fina-cea cu bebele de 7 luni si ea gravida in 5 luni,ca vin la noi deseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Tuchi, sa-ti fie de bine plimbarica la munte, sper ca te-ai mai destins un pic.
Zozelina, pe 3 vin la Amarasti sa-mi vad finuta, poate trec si prin Craiova, esti acasa? Daca vin in Craiova, vin special pt. tine!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput