Puiuti de Randunici 2008!! (175)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo tare fain este livingul tau!!Craciuneii, deliciosi, cozonacul, demential, brad dlagutz!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara duamnelor! Am sosit si eu acasa.

In drum spre casa am avut o tentativa de a vizita Billa sau Kaufland dar cand am vazut manifestatia din aceste magazine am facut stanga imprejur.

In rest mentionez ca ma omorati cu atatea bunatati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Ioana, si Luca se zgarie intr-o ureche. Prima data m-am speriat si eu. Chestia e ca nu reusesc intotdeauna sa-i tai unghiile bine pe la colturi si cred ca agata.
De par se trage cand mananca aproape adormit laptele la ultima masa.

De asemenea, si el se trage de ureche, nu mai stiu care zicea de asta, si l-am palpat de cateva ori. Nu pare sa-l doara, si se pare ca o face atunci cand ii este somn, pe langa frecatul ochilor.

Mamaaaaaaaa cate ticuri au!

Zoze pentru CM, sa scapi repede de el. apropo de ingrijorare, ma prinde si pe mine de Liana, ca Gecko a anuntat lipsa pentru o perioada. si mimo a zis ca azi e a noastra!

Ariel, Nelia, m-am apucat si eu de cura de AZI. Ca m-a speriat cantarul.
Ariel sufletul tau mare, si multumim de link.

Stela doar, ca nu ma pricep la raceli.
Ca tot suntem la “ce mai fac copiii nostri” si Luca ne trage de par, dar nu foarte tare, si ii place sa se joace cu suvitele, in schimb imi trage palme, si are palma grea. Si din acelasi ciclu, cand suntem fata in fata, imi baga mana in ochi, in nas, in gura, ma trage de dinti, si uneori, atunci ma topesc, imi prinde fata in manute.

Si am ajuns numai la pagina 7

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Raluca , faze nasoale, am fost intotdeauna contra emisiunii, ca nu transmite idei educative valoroase.
Apoi cu ei e greu pana inteleg abstractul, pana atunci vede doar marimea si stralucirea. Eu zic ca ai principii foarte bune si e foarte buna directia pe care ai luat-o in educatia ei. Iti trebuie doar rabdare, sa ajunga la un nivel de maturitate in care sa nu conteze marimea sau numarul jucariilor. Cred ca e un pic dificil si prin faptul ca ai schimbat la un moment dat “regulile jocului” si a trebuit sa se adapteze la unele noi, pe care le-a inteles cu mintiuca ei. Probabil si ideea ca “nu sunt bani” i-o fi intrat in cap, si impresia ca “ati saracit brusc”.
Va intelege ca a nu cheltui banii in nestire nu inseamna saracie, dar are nevoie de timp.
mama inteligenta, apreciez tare mult parintii care incearca sa-i invete pe copii masura.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Miha, te-am prins! Sunt la capitolul salata de ton. Da' n-ai uitat tu sa zici cumva de lamaie? Eu ii pun, anyway
Iulia azi era cocotata ca d eobicei in pat incercand sa dezlipeasca stickerul de pe perete (ala cu Ariel); si pt ca am oprit-o m-a plesnit peste mana f incruntata si a tipat tare: "nai, nai, nai"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Moama, ce mult ati scris!
Mai am de citit din urma...si ce-am citit am uitat
Am vazut poze cu caruto-sania sau cum i-a zis Tuchi! in mare, ti-a placut acolo? in afara de frig

Deci chiar sunt varza...am fost, m-am epilat, apoi la cumparaturi la mega de langa mine, apoi am venit acasa si m-a vopsit Lica, Stef n-a vrut sa doarma si pana acum am stat dupa el...la 6 jumate a adormit in scaunul de masa si am putut sa stau sa mananc si eu azi...o felie de cozonac...am pus sa fac ciorba de curcan, i-am facut lui Vlad o budinca...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am gasit prin lucrurile copilului o canita cu cioc ordinara no name, cu 2 gauri maricele, care curge fara sa traga! in 10 secunde a baut cxu ea 30 ml apa..maine incerc formula..sau chiar in seara asta..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu

Ce iaurt credeti voi ca ar avea succes la Thea, din moment ce ea nu vrea nimic acru, nici macar acrisor? Sa o mai incerc, poate-poate...

Orice iaurt cu banana si biscuiti
Stef asa papa si mai nou il vrea doar cu biscuiti(de fapt cereale Milupa cu biscuiti). Eu ii dau tnuva.

Apropo, Stela, tu ziceai de cereale Milupa cu biscuiti fara lapte?? eu n-am vazut...de la cate luni sunt si cum arata?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

naty. si mie mi-a postat mesajul de 2 ori. l-am sters si ma gandeam ce am facut, si apoi am vazut ca si tu apari de 2 ori.

Alice incearca ... n-am mai gasit ambalajul ca l-am terminat ieri, dar merg acum la cumparaturi si revin cu numele corect...ceva de genul MULLER BIANCO sai Blanco, mai bine revin. am observat ca e mai dulce putin.

Simo, scoate telefonul din priza, ca nu mai scapi!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

kya sunt gata sa-mi pun cenusa in cap, apropo de crema la plic.
salveaza-ma si da-mi reteta de la crema tiramisu

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput