Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la multi ani si tot ce va doriti in noul an sa se implineasca!!

eu ieri am fost doar cu copiii,sotul a plecat la 5 dimineata la serviciu si a venit abia azi,la 12.codrin a adormit pe la 23,iar cris a stat pana la 1,caci dormise dupa amiaza.ne am uitat impreuna la focurile de artificii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si noi am admirat artifeliciile...si terminat tortul care tare bun o fo!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Iulia, sa-ti traiasca mica pletoasa, ce frumusica s-a facut! E o dulce cand e sus pe umerii lui tati

Laurita, daca veti vedea multe filme bune, sa ne recomanzi si noua ce va place voua, da?

Ylari, sanatate multa pentru Eva, of, si tocmai acum se apropie la tine reluarea scarbiciului Speram sa-i treaca si mucisorii pana atunci, s-o lasi sanatoasa.

simonacip, ai dreptate, pana la urma ce mare scofala e si Revelionul asta... Noi in ultimii 3 ani am stat singurei acasa, caci nu am fi gasit nici un loc unde sa ne fi simtit mai bine. La anul, David va avea un an si jumatate, daca se trezeste de revelion il scoatem afara sa vada si el artifeliciile si ne vom simtit cel mai bine in 3.

stefany, vezi ca e un subiect si la Generale, unde o mamica a unui baietel de 8 luni intreaba „Cine a mai dormit de Revelion?“ Raspuns: proaspetele mamici

monalac, o cunosti cumva pe Diana Ciontea din Giurgiu? Hai, ca intreb si eu, de parca Giurgiu ar fi un sat, ma scuzi... dar cand vad Giurgiu intotdeauna ma gandesc la Didi a mea...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

MISS,stiu ca diana ciontea este traducatoare,dar n o cunosc personal.insa am o prietena care o cunoaste si care i dadea sa ne rezolve grilele pt facultate la lb francezacaci eu,m am apucat sa mai fac o facultate la batranete,cu filozofia mea nu mi gasesc post de titularizare.
si noi tot acasa facem revelioanele,eu sunt mai posesiva,asa,nu concep sa fac revelioanele fara copii.

codrin pana acum zicea''baba''..ce sa fac,daca l am facut la batranete..azi a zis de 2 ori si ''mama'',caci l am amenintat ca s a ras pe bot de laptic daca ma mai striga baba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

missP, am incercat sa te sorcovesc telefonic. No, macar online sa reusesc.
deci fetelor, o sorcova in dulshele stil cleo:

Sorcova, vesela,
sa traiti, sa infloriti,
si copiii sa-i iubiti
sa va pape tot
si sa se murdareasca pe bot
sa doarma toata noaptea
si sa le placa cartea

La anu si la multi ani!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo imi place cum ne-ai sorcovit! Mai ales versul sa va pape tot!
Azi noi am papat asa 180ml lapte cu cereale, 125 g piure legume, 80g pireu fructe si asta cu chiu cu vai . M-a dipserat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani!
Un An 2009 pe putin la fel de bun ca cel care a trecut, cu sanatate, sa va bucurati de copilasi si sa fiti iubite dragi mamici M&M

Noi am petrecut cu inca o familie cu doi pitici, ne-am simtit bine, am papat si am beut, cum ne sade bine de Revelion.
Copilul asta al nostru in ultimele zile ne-a dus la disperare, nu doarme iar deloc. Ne-a innebunit de cap zilele astea cat am avut treburi, nu mai sta deloc in bouncer, nici in leagan, vrea numai plimbat in brate. A racit si el, de la mine, eu tot cu raceala aia pacatoasa de doua saptamani nu am mai scapat de ea. Piticul are mucisori o gramada si nu mai sta deloc la batistuta, ne trage peste maini, ne musca, de zgaraie, asa ca abia abia am reusit sa-i scoatem azi dimineata cativa mucisori razleti si astfel a putut si el sa pape mai mult. Ca nu a vrut deloc sa pape zilele astea.
Azi noapte a stat huhurez toata noaptea, faceam ture-ture cu el in camera sa-l adorm, la tzatza, plimbat, leganat, nu a fost chip! Am zis ca o fi numele asta predestinat de irlandez petrecaret. Ca voia numai la masa cu noi, sa bata cu furculita in farfurie. Ceilalti doi ptici ai prietenilor nostri au dormit ca niste ingerasi de pe la 11 noaptea, al meu la 3 dimineata era foarte in verva, avea chef de ras. Asta dupa ce cu o noapte inainte se culcase la 12 si toata ziua daca a dormit legat vreo jumate de ora Dupa cate vad la voi numai al meu are chef de petrecere la orice ora din zi si din noapte.Si la botez cand am fost cu el, am stat fix langa boxe si langa ringul de dans si era cel mai fericit.
Acum in sfarsit am reusit si eu sa-l adorm si am reusit sa strang masa si farfuriile. Sper si eu sa doarma macar vreo 3 ore. Ca s-a culcat la 4 dimineata si la 9 era iarasi cu ochii larg deschisi si cu chef de vorba.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

LA MULTI ANI !!!!!!
Rares si Emilia va ureaza un an nou fericit, plin de bucurii, de copii cuminti, sanatosi si voiosi. Va pupam pe toate.

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
www.picasaweb.google.com/emycor/RARESSEBASTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Vaaai, fetelor, nu-mi vine sa cred, dar m-am tinut de promisiune si azi, in prima zi a noului an, mi-am facut si eu "datoria" de sotie, prestand . Of, sa speram ca asta e inceputul revenirii la normalitate si pentru noi! Mi-am scos credit macar pentru o saptamana

Asaaaa, si ca sa vedeti cat sunt de chiauna, randurile de mai sus le-am postat din greseala pe subiectul de la Generale despre razboiul din Orientul Mijlociu, pe care-l tot citisem azi Noroc ca Donia mi-a atras atentia... Mama, ce penibil... Acum am editat...

Cleo, saru’mana de sorcoveala, sa-ti fie gura aurita, mai ales ca in seara asta David a plans de mama focului cu grisuletul in gura, nu-i place de nici un fel, desi la inceput manca. O fi oboseala, de-si tot suge degetul mare in timp ce-i dau sa pape. Ce naiba sa-i dau seara altceva? Acum ii face Bogdan bibe, iar el pufneste pe buze, face spume si chiraie in stil mare...

Doloress, mama draga, dar chiar ca Patrick doarme foarte putin, pai David doarme el prost si agitat si cu treziri dese, dar doarme mai intai vreo 3 ore pana la prima trezire si apoi doarme ca un ingeras langa mine, cand il iau sub patura, cred ca daca nu m-as intoarce eu din cauza ca amortesc, el ar dormi fara intreruperi, numai sa ma miroasa si sa ma simta langa el... si doarme pana la 7 dimineata, iar dupa primul bibe mai trage 2 ore... iar la pranz acum e regula, doarme 2 ore beton (timp in care il viziteaza nea nelu kknelu).

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara. acu am terminat si noi cu musafirii..pfiu! am spalat fata rapid si acu sta si se joaca cu un biberon gol si urla la el...da, fetelor, stiu! e leita tac-so! macar am dovada ca e copilul meu, ca altfel, nimeni nu si-ar da seama
incerc sa descarc acum pozele de la rev & si restul. voi? poze ceva?

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput