Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, draguta mea, am primit mesajele amandoua, multumesc

Laura, ce bine ca ati putut sta fara Mirci. Ce o sa faci cu tzitzi cand o sa pleci?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

LA MULTI ANI FETELOR, Mamici si Puiuti!

Sa aveti parte de un an 2009 mai bun, plin de sanatate si bucurii!

Si noi am petrecut Revelionul acasa, da a fost frumos, copiii au dormit, ne-am uitat la artificii si ne-am jucat un joc Zug um Zug, primit cadou de Craciun.

Iulia, ce seamana bebelina cu tati si ce scumpa e cand o tine pe umeri si-o gadila? cred- ca rade tare frumos.

N-am apucat sa citesc din urma, ca deh sotul a pus monopol pe calculator ... da recuperez cand ne intorcem in Bucuresti

o zi frumoasa tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

La multi ani 2009
Sa aveti parte numai de fericire si mult mult noroc...iar bebicii sanatosi, papaciosi, curiosi si nemofturosi

Fug sa dorm ca am avut o noapte cam agitata cu bombardamentul de afara piticul a gasit de cuviintza sa se joace la1 noaptea.

Va pup si inca o data un an cum va doriti

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Un an nou nemaipomenit de bun, de frumos, cu multa iubire si impliniri, cu bebelaci cuminti si iubitori va urez din suflet tuturor.

Revelionul nostru a fost... absent, eu m-am culcat odata cu fata la 21.15, cu o oara mai devreme decat de obicei ptr ca nu mai dormise de la ora 15... eu eram varza cu nervii din cauza starii ei (v-am zis, cred ca ii ies dintzii de sus si a facut ca trenul in gara, am avut-o si constipata de plangea saraca atunci cand facea kk - pe asta am rezolvat-o, si capacul capacelor erau mucii omniprezenti si inca prezenti) plangea in continuu, mai ales cand ma vedea intindea manutzele la mine sa o iau in brate, Doamne, am suferit enorm. In cele din urma (adica de azi dimineata) pare ca si-a revenit, cat de cat, desi m-am cam chinuit sa o adorm la 10.30... In fine, sper sa fi trecut ce a fost mai greu caci eu de luni incep serviciul si tare as avea inima cat un purice sa o stiu acasa plangand. Of, am sa sufar dar asta e...
In rest il asteptam pe fratele meu pe aici cu copiii lui sa ne sorcoveasca si sa isi ia si cadourile de Craciun dar se pare ca iar ne-a pacalit, mereu isi bate joc de ai mei, zice ca vine si nu vine, il asteapta cu masa pusa, cu prajituri facute si el se duce la parintii cumnata-mii. Asta e, asa sunt unii copii nerecunoscatori.

Fetelor va pup, eu mai stau pe aici, am sa citesc din urma.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: am uitat sa mentionez ca totusi m-a trezit Iuby pe la 23.56, deja se tragea cu artificii la la balamuc, si am stat pana la 00.28 cand s-a tras ultima artificie, dupa care am cazut din nou rapusa. Eva nici macar n-a suspinat in timpul balamucului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

SABINA ADRIANA, CODRIN STEFAN

Iulia este o dulce mufita ta si seamana cu tati .........bucatica rupta!

Ylari imi pare rau ca ai avut probleme cu printesa ta. Legat de fratior te inteleg si la mine cumnatul meu face la fel. De Craciun a sarbatorit doar cu familia ei (nici macar nu sunt casatoriti si face numai ce zice ea) si pe noi ne-a uitat de tot. Mai nasol este ca a vazut-o fina mea cu un alt tip intr-o dimineata la metrou. Mancau din acelasi pateu si era o relatie de tandrete de mama mama. Iar cumnatul meu ii face ca prostu toate poftele. Ideea e ca nu stim daca sa ii zicem sau cum sa facem ca la cat o iubeste tot pe noi prinde ura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

La multi ani, multa fericire si un 2009 senzational!!!

ps - cleo mersi de mesaj, incredibil dar te-am visat intr-o noapte. eram acasa la ai mei si incercam sa dau de tine sa ne vedem la big la o sueta

ALRA 8kg+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

SABINA ADRIANA, CODRIN STEFAN

Iulia este o dulce mufita ta si seamana cu tati .........bucatica rupta!

Ylari imi pare rau ca ai avut probleme cu printesa ta. Legat de fratior te inteleg si la mine cumnatul meu face la fel. De Craciun a sarbatorit doar cu familia ei (nici macar nu sunt casatoriti si face numai ce zice ea) si pe noi ne-a uitat de tot. Mai nasol este ca a vazut-o fina mea cu un alt tip intr-o dimineata la metrou. Mancau din acelasi pateu si era o relatie de tandrete de mama mama. Iar cumnatul meu ii face ca prostu toate poftele. Ideea e ca nu stim daca sa ii zicem sau cum sa facem ca la cat o iubeste tot pe noi prinde ura!

Of, of... deci vad ca se poate si mai rau... Imi pare rau ca stiu cat de nasol e. Cel mai rau imi pare ca ii face sa sufere pe ai mei. Mama intra imediat in priza sa le faca toate poftele si ei nici macar nu mai vin. Ma doare sa ii vad cum sufera mereu. Incerc sa compensez mereu dar nu se poate, stiti cum e cu fiul ratacitor...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Gabitzule pai o sa mulg de 3 - 4 ori pe zi, pe unde apuc...sper sa fie ok
Ylari, Andrada nasoale problemele astea. Fratele prietenei mele tot asa, se rupsese de familie, facea doar ce zicea nevasta-sa...dar nici asa nu a fost bine, a divortat fata in 2 ani de zile, desi aveau o fetitza de 1 an...mda...
IUlia super pozici!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna in noul an si de la noi.
Noi am stat pana la 12.00, ne-am pupat noi si copilasii (care dormeau dusi), ne-am uitat la artifeliciile de pe geam si ne-am culcat.Asa ca...sper ca macar anul viitor sa-l facem si noi intr-un alt context ca deja de cind e David mai mult pe acasa sau la prieteni care au si ei copilasi. Eh..pana la urma mare scofala si Revelionul asta...

Ylari, Andrada nasol cu fratii vostri..poate s-or destepta ei la un moment dat.
SIs...pupam Mirci cuminte, Matei nu cred ca ar fi luat biberonul..

Edit - si azi pe la 13.00 l-am scos afara vreo jumate de ora. Un soare minunat, dar rece si batea si vintul asa ca n-am stat mult. Mi-e un dor de parc, de vreme frumoasa, de plimbari...Abia astept sa mai treaca astea 2 luni..
Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

YLARY, MISSP ma alatur voua...la 22.30 dormeam...n-am patit de cand ma stiu

Mergi la inceput