Mladite si mugurasi de mai-iunie2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Un an 2009 cu SANATATE, imbelsugat, plin de zambete si bucurii!

Cu drag,
Iasmina si mami

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Asaaaa, si ca sa vedeti cat sunt de chiauna, randurile de mai sus le-am postat din greseala pe subiectul de la Generale despre razboiul din Orientul Mijlociu, pe care-l tot citisem azi Noroc ca Donia mi-a atras atentia... Mama, ce penibil... Acum am editat...

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am ajuns la curte, l-am pupacit pe Vlady si am dormit un pic cu el sa-mi revin. Acum spre seara am inceput sa invat oficial pt examene (ca pana acum am citi asa superficial, o pag, doua). MI se pare greu si am impresia ca nu retin nimic.
Am o urma de regret ca am inceput masterul, mai ales ca ultimii 4 ani n-am avut nici o treaba, job super lejer, timp liber o gramada, am pierdut vremea. Si chiar acum cand nu-mi vad capul de treaba siu sunt asa ocupata chestia asta in plus ma da peste cap. Plu ca tre sa ma trambalez cu Vlad la mama, la soacra-mea si sa invat pe la ele ca altfel e imposibil . Cam asa va fi toata luna asta. Numai la facut si desfacut bagaje in fiecare zi cand ma gandesc

Am citit cum ati petrecut Revelionul, noi nu ne-am lasat nici anul asta si am stat treji o noapte intreaga.....acum ma refac.

Miss, felicitari pt primul ! Inceputul e mai greu, apoi te inveti. Eu abia de vreo luna am inceput sa-mi intru in normal, sa ma echilibrez hormonal, au revenit starile premenstruale de nervozitate dar a mai revenit si libidoul.

Ylari, sa fie intr-un ceas bun inceperea job-ului pt tine si "despartirea" temporara de Eva sa fie cat mai usoara. Si sanatate multa, sa nu mai aveti pb!

Laurita, deci ati stat fara Mirci, bravo! Si mie mi-era un dor nebun de Vlad dimineata, parca innebunisem. L-am albit cand am ajuns aks. Nu vreau sa fiu o mama posesiva

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

La multi ani mamici si bebei

va spunem si noi abia acum...aici e imediat 1..la pranz..
am avut un revelion fain, am fost in vizita...eric a dormit neintors de la 10 pana la 3.30 cand am plecat..in schimab cand am ajuns acasa..a stat treaj pana la 4 dimi...apoi la 6.45 laptic..si la 8 in picioare...sunt beata de cap..am impresia ca oboseala asta acumulata de sarbatori nu mai trece. abia astept sa intru in normal cu mers la lucru si acasa..ca asa ma culc la 9.30-10 seara pana la 6 dimi...mult mai bine ca acum cand ma culc la 12 si am trezesc la 6-6.30

vazut pozici cu mufita de iulia

cleo multumim de sorcova

miss felicitari pt...prestarile facute..hihi

alish spor la invatat

doloress spor la curata si mai ales baga un somn!!!

Mami de Eric 30.06.2008
ERIC

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alysh nici eu nu vreau sa fiu o mama posesiva, dar sunt!
Miss tare cu postarea ta gresita! Ei lasa, draga si cei care posteaza la orientul Mijlociu fac. Sau daca nu, sunt invidiosi ca mine VA tin la curent cu filmele, desigur. suntem in plina sesiune de download-ari.
Cleo misto cu sorcoveala, haioasa noastra!
Doloress mai, dar chiar doarme putin PAtrick. Ma mir ca e tot vesel, in loc sa fie marait de la nesomn. CUm au iesit preparatele?? A fost bun??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

LA MULTI ANI , 2009!

Am revenit si noi la oras.

De Revelion a fost ok.
Ziua am lasat copiii cu mama si cu o matusa si am plecat cu masina pe camp , in padure .
A nins si a fost super.Am facut poze.
Am incercat sa profit si eu de timpul liber sa stau cat mai mult in natura.

Seara de Revelion am dansat pana am obosit.Am dat muzica la maxim.
In mare parte m-am simtit super .

LA 12 fara un pic l-am sunat pe sot ca sa fim la telefon impreuna de Anul Nou...
Au fost artificii si la sat.Am iesit pe veranda cu totii...
Am fost foarte emotionata...imi dadeau lacrimile ...dar nu de tristete...de emotii pur si simplu.

Dupa ce am adormit copiii am stat si am vorbit la telefon cu sotul o groaza.....am vb si am vb si am vb....vreo 2 -3 ore.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Miss e lasa ca poate nu a apucat sa vada multi postarea ta! Oricum e misto faza. Vrei sa iti zic ce am facut eu, apropo de faze de genul asta! Ne schimbase seful la serviciu si aveam intranet. Desteapta de mine am vrut sa ii scriu unei colege: "vai mie imi e cam frica de noul sef, pare dur" si cui crezi ca i-am scris, chiar lui! Am zis ca mor imi venea sa ma duc la el in birou sa intru in calculatorului sa sterg dar......faptul era consumat! Bine ca nu am scris ceva mai nasol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LA MULTI ANI SI DE LA NOI!
Noi am stat treji pana la 1, copilul a adormit ca de obicei si s-a trezit in urlete la primul artificiu. Dupa care cat au tras ca dementii o ora de la 12 nu s-a mai clintit.
Azi am lenevit.Din pacate eu sunt racita cobza,nu stiu de unde de ce si tot asa, dar sper ca imi revin cat de repede fara ca pustiul sa ia de la mine.

Miss Parker referitor la intrebarea ta, noi ne-am dat seama ca e de la mancare pentru ca in momentul in care avea burta plina era totul ok. Apropo de asta, dupa ce am inceput diversificarea nu a mai vrut laptic asa de mult, asa am ajuns noi foarte repede la 3 mese, pentru ca nu vroia sa manance decat solide. Ma gandesc ca poate fi si asta o treaba. Incearca sa ii dai 2 mese solide, sau daca ii dai deja 2 incearca 3. Al meu de ex. nu mai vroia lapte la 6 dar papa banana. Dupa ce mananca masa solida la o ora ii mai dau 120 de ml de lapte. El nu bea alte lichide.
A si mai am o sugestie, din pacate e ultima dupa care nu mai imi ramane decat sa sper ca sunt dintii, incearca un ritual de seara. Adica nu stiu cum procedezi tu dar mi-a ramas in minte ca ai zis ca il lasi in pijamale peste zi. Deci peste zi imbraca-l in haine de casa, iar seara cu tot alaiul schimba-l in pijamale, incearca muzica de relaxare, lotiune de noapte, lumina redusa sau o veioza si da-i un biberon de noapte. La noi merge.Deja cand vede lotiunea, pijamalele stie ce urmeaza.TEmperatura e foarte mica din cate inteleg de la tine. Poate ii e frig. Sebastian face urat la frig, si la cald dar ma rog, de ex. eu il imbracam cum credeam de cuviinta cu un strat mai mult decat aveam eu, dar ii era frig, s-a simtit mult mai bine dupa ce i-am mai pus o bluzita. Sper sa iti fie de folos tot ce am indrugat eu pe aici.Sunt infundata si nu prea imi functioneaza creierul cum tb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

HA, am vazut un subiect dragut pe DC, eu nu ma bag acolo, dar le scriu aici. Ce-mi propun pt 2009::

- sa mai slabesc 5 kg

- sa iau diploma de Master

- sa-l educ pe Vlady cat se poate de bine

- sa ajung intr-o tara nevazuta pana acum

-sa raman insarcinata (spre sfarsit de an, asa)

eiiii....sunt multe, dar astea pe planul principal.

Gata, ma bag la culcare ca maine e zi de invatat.

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani pe 2009, sanatate, noroc si fericire multa!!!!

Pentru noi a fost unul dintre cele mai frumoase revelioane petrecute vreodata. La 20.30 l-am lasat pe bebe la mama si am plecat la restaurant, unde am stat pana la 6.00. A fost o seara plina de distractie. Am avut 3 randuri de pantofi si am dansat toata noaptea. A fost muzica de petrecere, ca la o nunta, iar masa noastra a fost “no one”. M-am distrat extraordinar. Iar sotul a fost atat de dragastos, mi-a zis de nenumarate ori ca ma iubeste si am dansat mult impreuna.

La cate ghinioane am avut in ultimele 3 zile, la ce stare proasta …revelionul a reusit sa sterarga cu buretele tot.
In perioada 29-31, am avut o stare foarte nasoala, eram obosita, agitata, ma loveam de orice colt, ma dadeam cu capul de orice obstacol, imi cadeau farfuriile din mana, nu aveam timp….si unde mai pui ca pe 31 la ora 16 am fost la coafor unde mi-a facut o incepatoare varza in par , asa ca la 18.00 eu ma spalam pe cap si imi indreptam singura parul cu placa . Deja greseala de la coafor m-a facut sa rad, parca ma asteptam sa nu iasa nimic bine...ceea ce in alti ani m-ar fi infuriat foarte tare, acum ma lasa rece...

Noi am debutat anul cu cea mai specatculoasa partida de… . imediat ce am ajuns acasa de le rev.
Am pasit cu dreptul in noul an.
Nu am mai ajuns azi la munte ca eram obositi, insa maine la 10 decolam spre Sinaia.
Va pup si incerc sa pun poze de la petrecere.

Am o satre excelenta si am incredere ca indiferent de ce se va intampla pe piata financiara , noi vom depasi totul si vom finaliza toate proiectele incepute, am incredere ca ne vom iubi mai mult si asta datorita piticului , vom calatori mai mult si ne vom preocupa mai mult de sanatatea familiei noastre. Sa ne ajute Dumnezeu si pe noi si pe toti oamenii de pe pamant.

Sper sa va transmit si voua o parte din energia pozitiva si exuberanta ce m-au cuprins acum.

Va pup dragele mele. Noapte buna!

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput