Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Fetele,am intrat si eu sa va spun Sarbatori Fericite si un an nou cat mai bun!

Naoki a fost internat in spital inca dinainte de Craciun;eu credeam ca e o simpla raceala pt ca nu facuse nici macar febra,ii curgea nasul si tusea putin.Cand am fost la doctor,cica daca mai il tineam o zi-doua acasa,il pierdeam.El are multe probleme cu plamanii.
Am stat in spital de Craciun,am iesit acum 2 zile si s-a imbolnavit Ryuji acum,asa ca se anunta un Reveion la fel ca si Craciunul,nici nu m-am mai agitat sa fac ceva de mancare.
Vad ca sunt numai bebei bolnavi pe-aici,multa sanatate pentru toti papanashii si sa treaca cu bine peste aceasta iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Yaia, suntem bine acum, dupa cum vezi, dupa antibiotice intensiv. A fost o perioada crunta pentru mine, ultima luna, cred si eu ca arat obosita. Sfarsita e cuvantul mai bun. M-au terminat bolile copiilor si alte belele, mai mari (poate mi-oi face curaj candva sa-ti povestesc)). Asa ca incerc sa recuperez de sarbatorile astea, sa stau cu copiii cat mai mult, sa-i vad veseli si fericiti. Iar Moshu cred ca o suferi si el de vreo boala la ochi, ca la capitolul cumintenie nu stam noi prea grozav, dar tot a umplut casa de daruri

Ana, bine ca au trecut bolile copiilor. Pe mine astea ma termina. Cand e bolnav piticul, asa de greu e pentru ca ma simt neputincioasa, da, asta e cuvantul. Pe astia mari ii tratez 'babeste' imediat: ceaiuri, usturoi si alte leacuri 'babesti'. Dar la pitici nu merge asa si de cele mai multe ori ma frustrez cand tratamentul prescris nu isi face efectul. Pe mine astea ma termina. Incerc doar sa imi inchipui cum ti-a fost tie o luna intreaga cu ei bolnavi...Brrr...bine ca a trecut.
Si lasa, o fi Mosu' batran si nu mai vede bine, dar sa stii ca la el intra in calcul si alte virtuti: harnicia, istetimea, dorinta de a invata...stie Mosu' mai bine si daca le-a adus asemenea cadouri, inseamna ca le meritau!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ali, am reusit sa vad si eu in sfarsit pozele cu cei doi nazdravani si cadourile lor! Si am zarit si chestia aia folosita de Craciun in Italia, cu secan nasterii lui Isus, stii tu cum se numeste! Foarte frumos!

Bernix, Un an nou plin de sanatate si realizari! Si distractie placuta de Revelion!

Ayumi, tare rau imi pare sa aud de problemele de sanatate ale gemenilor! Mi se rupe sufletul cand aud de copii bolnavi. Multa sanatate si tie rabdare si putere sa treci peste asta. Cand e bolnav doar unul dintre baieti, cum faceti: un parinte acasa cu cel sanatos si unul la spital cu cel bolnav? Tare greu trebuie sa fie cu gemeni!

Multa sanatate tuturor celor bolnavi!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ayumi, m-au intristat vestile despre gemeni, sa speram ca acum nu mai e cazul de spital, va imbratisez cu drag si va transmit multi nevirusati.Sanatate multa piticilor si tie multa rabdare

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bernix

Buna seara, fete dragi!

Maine plecam la Alexandria si n-a sa mai am net.

Bernix chiar daca este un pic cam tarziu,iti urez petrecere frumoasa la Alexandria, iar anul nou sa te gaseasca alaturi de cei dragi. Un 2009 minunat,fericit si numai cu realizari

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL

cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bernix, distractie placuta si un an mult mult mai bun decat asta.
La multi ani!

Andreea11 ma bucur ca asti sarbatorit asa bine, iar baiatul a fost cuminte, a meritat sa vina mosul la el.

La noi situatie e urata, Cristi are o adevarata ''criza'' de personalitate, nu accepta nimic, ce vrea el si gata, altfel urlaaaaaa, iar asta m-a terminat, sunt cu nervi la pamant si am inceput sa-mi pierd rabdarea, cand venim de afara urla, cand il pun la masa urla, cand fac eu curat urla, cand merg la baie urla, cand ii schimb urla si lista continuuuuuuuuua....cert este ca eu nu mai rezist, pe el am inceput sa-l ignor, ca altfel ma enervez si ma trezesc ca tip la el....iar sa stam de vorba nu se poate, nu apuc sa-i spun nimic, ca incepe sa urle...a si mai are o chestie cu ''ata'', adica asta, vrea ceva dar nu intelg ce, il ridic sa-si ia singur si nu pune mana pe nimic, in schimb tipa ata ata....asa ca cred ajung la balamuc......ca sa nu va spun ca a inceput sa muste,sa ciupa si sa loveasca iar...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

ayumi, sanatate baieteilor. Sa de-a Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate problemele si sa intampinati noul an sanatosi si increzatori. Un mare pentru o mamica curajoasa. Personal nu stiu cum m-as fi descurcat cu doi gemeni. Trebuie sa ai multa rabdare si putere ca sa le faci fata amandorura.

cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Si Cris e la fel Cecilia! Numai ca el nu zice ata el arata cu degetul ceva ce nu exista. De lovit si ciupit e expert, insa eu il cam apostrofez pt asta....

Mergi la inceput

Andreea, din cate spui tu ati petrecut minunat, trecand peste micul incident dintre cei doi copilasi. Piciul si-a indreptat greseala dansand pentru toti. Imi imaginez cat de haios a fost, o mana de om facand pe animatorul..... Asteptam sa vedem ce nazdravanii face el de revelion.

cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna ziua,fete dragi intru sa va urez Un an nou fericit ,plin de lucruri bune sper ca sunteti bine atat voi cat si puii vostri

Mergi la inceput