Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)
Raspunsuri - Pagina 16
slippers76 spune:
Sabina, Sumetrolim-ul este intradevar vechiul Biseptol. E o sulfamida destul de tare. Ar trebui sa-i dezinfecteze mucii si sa se vada efectul. Ai mei din pacate n-au scapat fara antibiotice de data asta, pentru ca mucii lui Vlad s-au suprainfectat si la Miruna laringita a fost tot cu puroi.I-ati facut un exsudat lui Gheo? Nu vreau sa te sperii si nici sa te bag la idei, dar asa am tarat-o si noi, cu febra, pauze, muci, cateva zile bune apoi reveniri, inca de pe la mijlocul lui octombrie. Si cand i-a facut exsudatul, s-a speriat pediatra de ce colcaia in secretiile bietului copil. A incasat 10 zile de antibiotic (5 n-au fost suficiente
). Sanatate multa si-mi pare tare rau ca va chinuiti asa.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Yaia, suntem bine acum, dupa cum vezi, dupa antibiotice intensiv. A fost o perioada crunta pentru mine, ultima luna, cred si eu ca arat obosita. Sfarsita e cuvantul mai bun. M-au terminat bolile copiilor si alte belele, mai mari (poate mi-oi face curaj candva sa-ti povestesc)). Asa ca incerc sa recuperez de sarbatorile astea, sa stau cu copiii cat mai mult, sa-i vad veseli si fericiti. Iar Moshu cred ca o suferi si el de vreo boala la ochi, ca la capitolul cumintenie nu stam noi prea grozav, dar tot a umplut casa de daruri
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Ali, tare dulce-i printesa, si motorizata, nu gluma
. Masinutza aia cu winnie e si la noi o piesa de baza. Imi plezneste toti peretii cu ea. Acum, zilele astea, tinta favorita e bradul. Si vezi sa nu faci febra musculara la Wii
, ca eu cand am jucat prima data tenis, am crezut ca-mi cad mainile vreo doua zile
.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Bebeka
si un
mare pentru fetele cucuietele care l-au avut pe tati bolnav de Craciun. Mai e timp sa recuperati petrecerea, macar de revelion. Sanatate multa.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
valentina_22 spune:
Doamne Dumnezeule ce au putut indura bietii copilasi. Am ramas fara cuvinte cand am vazut imaginile. Pana si cainii ar fi fost mai bine ingrijiti. Si fosta ingrijitoare ce pasiva era, chiar si cand i-au fost puse imaginile in fata. Cum se mai poate ptivi in oglinga, ea nu este la randul ei mama? Chiar daca pe timpul acela nu erau conditii, nu o costa nimic daca oferea o mangaiere sau un zambet unei biete fiinte de acolo. Acei copilasi care au trecut in nefiinta sunt martiri! Cei care zic ca au avut grija de ei ba chiar considera ca erau bine ingrijiti,sunt niste nenorociti para pic de constiinta, pe care nu stiu cum ii mai rabda pamantul!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
bebeka, sper sa recuperezi zilele de stat pe acasa de Craciun si sa o faci lata de anul nou. Enterocolita este o boala pacatoasa, dar sper ca sotul este bine acum si cu chef de distractie.
sabina, Gheo este mai bine? Am vazut ca are din nou febra...
Nici nu stiu ce sa-ti mai zic in afara de sanatate multa lui Gheo si putere tie sa faci fata.
La noi este un pic mai bine, tusea a cedat pe timpul noptii, dar mucii curg garla iar ochii ii sunt tot timpul inlacrimati. Astazi nu am avut cu cine sa-l las si a trebuit sa ies afara cu el sa-mi fac cumparaturile. Sper sa nu-i fi facut mai mult rau.
Alexandra, Doamne ajuta este bine. Pe cat este Andei de ofilit pe atat de vioaie este ea. In toamna i-am facut antigripalul, si ma gandesc ca de asta nu prea a mai racit. Sper sa o tina tot asa si cand reincepe gradinita.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cat de mare este Andu
Roxali spune:
Slippers multumesc ...am o bucatarie mare si tot sa se invarte,dar ii voi pune chestie adeziva care se pun la ferestre din burete sa mai protejeze mobila...la Wii nu am facut febra ca ma duc la sala
de vreo 2 luni.
Sabina un dus mai rece ai incercat sau putin cortizon??...la noi se da din 4 in 4 ore paracetamol daca febra ii creste repede,dar daca e constanta e de cortizon
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
bernix spune:
Buna seara, fete dragi!
Maine plecam la Alexandria si n-a sa mai am net. Am intrat sa urez de pe acum un An Nou numai cu bucurii si realizari, sanatate si fericire tuturor!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
SAnatate tuturor bolnaviorilor si putere multa mamicilor incercate,
SAbina, papanash, valentina.
Bebeka, sper sa te poti bucura de Revelion cel putin!
LA inceputul lui ianuarie cand revin pe metereze sper sa nu mai citesc despre nici un pui ca-i bolnav, despre nici o mamica obosita!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
ANDREEA11 spune:
Buna seara!!
Cris a fost tare agitat in ultimele 2 zile, probabil ca de la canini. Azi i-a spart ultimul
. Avem totate perlele comorii
!
Pe 27 am fost la un Stefan. Cris s-a comportat exemplar, cu o mica exceptie s-a batut cu verisoara de 1 an si 8l, dar bataie in toata regula. Nu stiu cum sa-l fac sa nu mai loveasca. In rest a stat cu toti copii intr-o camera, el era picul de acolo
, a iesit un pic sa socializeze cu adultii, unde a dansat pe o boxa de i-a dat pe spate pe toti, a baut un suc si s-a reintors la prietenii lui. Nu mi-a venit sa cred ce independent e baiatul mamii
.
Sabina sanatate multa lui Gheo, cam mult timp febra. Sper sa o rezolvati cu sumetrolim. Am luat si noi pt enterocolita.