Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
bai, n-0a scazut febra, are din nou 39 
barbatu-meu zice ca nu merge la spital cu el, pe ger si cu alti zeci de copii bolnavi
, si acu e plecat, nu pot sa chem dr.
dar dupa amiaza o chem.
in rest nu tuseste, mucii parca-s mai putini.....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeka Bebeka, imi pare tare rau sa aud ca nu ti-au iesit planurile de Craciun. Dar lasa ca vine anul nou. Si fii multumita ca Rebeca e sanatoasa! Trust me! =============== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Asa este,ai mare dreptate.Dar pur si simplu imi imaginasem ca voi petrece altfel zilele astea ,nu singura cu copilul ;voiam sa mai ies din rutina putin..
[/quote]
Din rutina puteai iesi si in partea aia, total neplacuta, Doamne fereste, cu dulceata bolnava. Atunci ai fi schimbat rutina zilnica pe un program total neplacut, cu schimbat scutec de 15 ori pe zi si cu dulceata agatat de tine. Macar sotul tau a stat la pat si nu agatat de bratele tale. Haide, vezi partea plina a paharului. Si nu dispera, mai vin acum cateva zile libere si daca tati de Rebeca s-a vindecat, poate prinzi macar o zi de rupere din rutina! Iti urez asta din tot sufletul!
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bebeka azi m-am decis sa nu fac nimic pt ca nu am inceput prea bine. De dimineata am rupt masca de jos de la frigider.Mai tarziu am vrut sa repar un mos craciun de-al lui fi-mea care canta-acu nu mai face nimic,i-am stricat si butonul pe care apesi. Mai devreme am vb la telefon si pur si simplu mi-a cazut pe jos,pe gresie de s-a desfacut tot-vad ca inca mai merge. asa ca mai bine ma pun intr-un colt sa-mi treaca ;cine stie ce naiba mai stric sau sparg. |
Uite un
sa treaca. E doar una dintre acele zile, dar maine o sa fie bine, ai sa vezi. Sa stii ca frustrarile apar din decalajul intre asteptari si realitate. De cele mai multe ori, imi impun asteptari mici ca sa am surprize si sa ma bucur. Daca asteptarile imi sunt prea mari, sunt dezamagita. Asa ca mai bine ma astept la putin si daca primesc putin, e cea ce am prevazut deja, dar daca primesc mai mult, atunci sa vezi bucurie...===============
Poze
Yaia spune:
Imi amintesc acum. Eram in '90 doar un copil, dar imi amintesc si acum cum m-au socat imaginile acelea...
===============
Poze
Yaia spune:
Sabina, nu-mi suna prea bine ce spui tu acolo...brrr...urasc febra!
Multa sanatate copiilor bolnavi, dar si parintilor cu vizitatori neinvitati (a se citi virusi si alte lighioane)!
===============
Poze
Roxali spune:
Cu intarziere" La multi ani Stafanicilor!"
Ieri a nins si la noi...mare minune ca pe aici tare rar...au aprofitat si baietii mei si sau dus "sa caute" mai multa zapada inspre munte ... au cumparat si o saniuta
Am pus si cateva pozici cu Craciunul
Rox drum bun si aprofita din plin![]()
Vazut si colindatori Ceciliei...tare imi plac(bucovineni mici
)
Yaia tare frumos e pe la voi
Sanatate tuturo puiutilor
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxali Yaia tare frumos e pe la voi |
E frumos de Craciun...dar cand tine iarna cate 6-7 luni...atunci nu mai e asa de fain.
Sa stii ca nu am gasit nicio poza, cand dau pe linkul de la semnatura, zice ca folderul tau e gol...
===============
Poze
Roxali spune:
[quote]citat din mesajul lui myral
Loredana, tinem pumnii sa rezolvati problema cu alergiile
Acum ce mai vroiam sa zic... si Isabela se mai joaca cu Elisa dar nu asa cum speram eu mai ales ca e si in vacanta, se ocupa mai mult de jurnalele ei, de citit, deh, e mare si mai ales ca trece si prin diverse faze deja am inceput sa ma inteleg tot mai greu cu ea. Ca tot am mai avut timp am mai citit si pe la mamici de constanta si m-am regasit in unele mesaje, adica simt ca am enorm de mult calm si rabdare pt asta mica si tot mai putin pt cea mare
Ma surprind in unele zile dragalind-o pe Elisa nonstop si pe cea mare numai certand-o (bine ca imi da si motive) Incerc sa ma abtin si sa ma corectez, seara imi fac timp si pt Isabela de vorbit si dragalit dar tot ma simt aiurea... of si ma gandesc si la al treilea

Si eu patesc la fel,dar cred ca vazandu-l mai "mare" ma astept la mai mult de la el...sant zile cand e super activ,imi ghiceste gandurile,dar zile agitate cands incearca sa-mi atraga atentia din orice...cred ca un pic de gelosie tot este si in el...era singurel si o avea numai ptr el pe mami
...
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Sabina spune:
da, cum de am uiytat, la multi ani sotului , papanash!
Cuim mai sunteti?
Dr i-a dat lui Gh Sumetrolim, cica de la muci face totusi febra....
N-au mai luat niciodata copiii mei, am inteles ca e vechiul biseptol, nu?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo