Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
Melania, in primul rand n-ai de ce sa-ti ceri scuze (desi sunt mai fioroasa datorita kilelor )
Gh ia bolile de la sora lui, ce sa facem.
Pana la 6 luni n-a avut nimica. Apoi, a inceput...dar daca le numeri, nu e asa tragic bilantul.
O raceala la 6 luni, inca niste muci la 9 luni, 2 zile febra in august, enterocolita in septembrie si viroza aia nenorocita in octombrie. Un pic de muci au fost si in noiembrie, dar au dat din nou in scaune moi, fara febra si au trecut doar cu regim.

Asta e cea mai serioasa pana acum, pt ca face febra.Dar tine cont ca niciodata nu a ajuns la antibiotic.Cee ace inseamna ca sistemul lui imunitar e destul de prezent.
Deci da, se imbolnaveste mult mai des decat Sofia la varsta lui. Sofia nu a avut niciodata febra de 5 zile, pana la un an si 11 luni, atunci, la canini.
Si tot Sofia, desi face raceli de la gradi, nu a luat decat o singura data in viata antibiotic.

Acuma ne-a dat septilin 3 luni de zile...

Cred ca sunt copilasi care neavand frati mai mari si tot s-au imbolnavit mai devreme si mai des decat GH....cred ca are legatura cu expunerea la virusi. Pe Sofia, recunosc, nu o prea duceam sa socializeze.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

neata!
Melania, in primul rand n-ai de ce sa-ti ceri scuze (desi sunt mai fioroasa datorita kilelor )
Gh ia bolile de la sora lui, ce sa facem.
Pana la 6 luni n-a avut nimica. Apoi, a inceput...dar daca le numeri, nu e asa tragic bilantul.
O raceala la 6 luni, inca niste muci la 9 luni, 2 zile febra in august, enterocolita in septembrie si viroza aia nenorocita in octombrie. Un pic de muci au fost si in noiembrie, dar au dat din nou in scaune moi, fara febra si au trecut doar cu regim.

Asta e cea mai serioasa pana acum, pt ca face febra.Dar tine cont ca niciodata nu a ajuns la antibiotic.Cee ace inseamna ca sistemul lui imunitar e destul de prezent.
Deci da, se imbolnaveste mult mai des decat Sofia la varsta lui. Sofia nu a avut niciodata febra de 5 zile, pana la un an si 11 luni, atunci, la canini.
Si tot Sofia, desi face raceli de la gradi, nu a luat decat o singura data in viata antibiotic.

Acuma ne-a dat septilin 3 luni de zile...

Cred ca sunt copilasi care neavand frati mai mari si tot s-au imbolnavit mai devreme si mai des decat GH....cred ca are legatura cu expunerea la virusi. Pe Sofia, recunosc, nu o prea duceam sa socializeze.

M-am gandit ca asa se intampla cand sunt frati mai mari!
Plus ca T nu a fost bolnavior niciodata pana caum...doar 4 zile de muci pe fond alergic

Mergi la inceput

La noi acuma a fost si tati bolnav, si i-a dat lui Gh sa manance cand Sofia vroia doar cu mine....asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Bebeka, imi pare tare rau sa aud ca nu ti-au iesit planurile de Craciun. Dar lasa ca vine anul nou. Si fii multumita ca Rebeca e sanatoasa! Trust me!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
[/quote]

Asa este,ai mare dreptate.Dar pur si simplu imi imaginasem ca voi petrece altfel zilele astea ,nu singura cu copilul ;voiam sa mai ies din rutina putin..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

azi m-am decis sa nu fac nimic pt ca nu am inceput prea bine.
De dimineata am rupt masca de jos de la frigider.Mai tarziu am vrut sa repar un mos craciun de-al lui fi-mea care canta-acu nu mai face nimic,i-am stricat si butonul pe care apesi.
Mai devreme am vb la telefon si pur si simplu mi-a cazut pe jos,pe gresie de s-a desfacut tot-vad ca inca mai merge.

asa ca mai bine ma pun intr-un colt sa-mi treaca ;cine stie ce naiba mai stric sau sparg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Yaia despre asta vorbeam sau asta

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Fetelor, m-am uitat azi la "Romania te iubesc" si nu am crezut vreodata ca pot sa existe oameni cu atata lipsa de suflet - Lagarul copiilor...este oribil ce s-a intamplat acolo....bietii copii erau trimis la moarte pur si simplu, pentru ca un dobitoc de doctor nu isi facea meseria si ii considera irecuperabil, pan asi vitele stau in conditii mai bune decat stateau acele suflete.... cred ca raposatul a platit mult prea putin pentru ororile si atrocitatile care s-au intramplat pe vremea lui

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Am vazut si eu, am si nu-mi venea sa cred ca exista oameni care cu atata nepasare spun ca nu aveau cum sa faca mai mult pentru bietii copi, consider ca infirmierele si asistentele de acolo sunt mai vinovate decat 3 dictatori la un loc, dar iata ca exista nepasare si nerusinare...mai au si curaj sa vborbeasca....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Bebeka, nu vreau sa te consolexz, ca n-am cum, da sa=ti spun ce fecam, eu azi noapte la unu?
intindeam rufe uitate in masina de la ora 14, si....

Si.....

Si spalam pe jos si pe TAVAN bucataria PLINA de TOATE siropurile cazute si care au stropit TOT, pt ca i-au scapat lui tati din mana cand ii dadea lui Gh panadolul....
si-asa sunt convinsa ca a intrat pe sub bufet. Si pe ala chiar nu pot sa-l ridic singura(tati e plecat azi)

Mergi la inceput

Si daca tot vb de subiectul copilasi abandonati, la revolutie eram clasa 11, langa liceul(la vreo 5-600m) meu era o casa de copii, nu stiam ca e casa de copii, mereu am crezut ca e gradinita, desi pareau tare neingrijiti cand ii vedeam in curte....dupa revolutie au venit la liceu ajutoare, erau foarte multe lucruri pentru copilasi mici, dupa ce au fost sortate, am propus sa ducem lucrurile mici la acea ''gradinita'', am mers sa vb cu directoarea de acolo, ne-a primit, i-am spus ce vrem si a fost foarte incantata, atunci am aflat ca sunt copilasi abandonati, mai mergeam si ne jucam cu ei in curte...cand chiuleam de la anumite ore,deja semenau a copilasi ingrijiti, iar cladirea arata altfel, am aflat ca de cand s-a schimbat directoarea lucrurile s-au schimbat in bine, directoarea ne-a rugat daca vrem sa mergem sa-i botezam, parca a fost ieri, era un preot batran care a botezat atunci zeci de copilasi, nici macar nume nu aveau, ca sa nu spun certificat de nastere, am botezzt un baietel,pe care l-am vizitat mereu, era un tigan(desi nu parea)frumos si foarte destept,il iubeau ingrijitoarele tare mult, avea 3 ani, la inceputul clasei a 12-a cand am mers dupa vacanta sa-l vad disparu-se, m-am bucurat enorm, a fost infiat....sper sa fi avut noroc de o familie buna.

Nu am putut sa nu va spun povestea asta, reportajul de la TV mi-a adus aminte de acel micut, primul meu finut.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Bebeka, imi pare rau ca tati a fost bolnav, lasa ca se recompenseaza de Revelion.

sabina, ce face Gheo, sper ca febra a scazut de tot azi.

Melania, daca tot veniti la Bucuresti, da un semn sa ne vedem prin parc, parca stateai pe langa IOR, am retinut gresit?

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput