Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)
Raspunsuri - Pagina 13
melaniatud spune:
Buna dimineata!
De o ora incerc sa intru pe forum si nu reusesc…..cum deschid calculatorul vine Tudor si apasa pe buton si il inchide.Dupa ce l-am certat si i-am explicat ca nu e voie s-a apropiat tiptil de unitatea centrala pandind cu coada ochiului sa vada daca ma uit la el si tusti a ridicat piciorul si a inchis iar butonu cu degetelul de la picior. M-a pufnit rasul evident…baiatul a inteles ca nu are voie sa apese pe buton cu manuta asa ca a aplicat planul B…
Incep prin a ura multa sanatate piticilor bolnaviori…cred ca e tare greu de sarbatori si pt ei si pt parinti!
Sabina am vazut ca iar sunt copilasi bolnaviori….nu vreau sa te necajesc mai mult decat esti si nici sa mi-o iei in nume de rau…m-am tot gandit daca sa-ti spun ce cred sau nu si cu riscul de a te supara pe mine tot iti spun…Nu crezi totusi ca Ghe se imbolnaveste cam des? Nu stiu cred ca ceva nu e in regula (nu la copil ma refer)…schimba dr sau aplica o schema complexa de imunizare…stiu ca tu esti mamica experimentata si foarte la curent cu toate si nu sunt eu in masura sa dau sfaturi dar parca prea des aud de viroze raceli si alte alea (parca si pb digestiva serioase a avut in vara la mare…poate nu am retinut bine) si are putin peste un anisor. Bine ma gandesc ca fiind doi copilasi in casa tb sa faci fata riscului de a lua unul de la altul boala. Uite finuta mea intr-un an de viata a avut 2 pneumonii, 3 viroze puternice si 3 infectii dintre care una foarte grava…sistemul imunitar la pamant….nu a mai fost spalata pe cap de o luna si ceva de frica unei noi raceli…o saptamana pe luna e racita, rosu in gat sau inceput de viroza…si abia acum au gasit un medic bun care i-a prescris o schema de imunizare …sa vedem cum mai merge…pana acum e bine fata. Tin sa precizez ca I s-a recomandat si o anumita alimentatie bogata in vitamine…
Acestea fiind zise imi cer scuze inca o data pt indrazneala dar efectiv nu stiu cum de mai poti sa faci fata…va urez multa sanatate si un an nou minunat!
Astazi plecam la Bucuresti unde ne asteapta noi cadouri si momente f frumoase! Abia asteptam… stam pana pe 5 ianuarie sa se sature si bunicii ceilalti de nepot!
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Buna.. asa, din fuga... Evident ca n-am avut vreme sa citesc.. imi lipses informatiile din ultimele 10 capitole.. Sper ca toata lumea e bine.. Am intrat sa va urez tuuror sa aveti parte de sanatate.. si sa dea Domnul sa ne bucuram in fiecare zi.. La multi ani celor ce s-au aniversat si pe care nu i-am urat! Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti! Va imbratisesz cu drag si dor! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Si voua un an minunat cu multa sanatate, iubire, armonie!
bebeka spune:
Buna!
sa va povetstim si noi cum am petrecut craciunul.
Pe 24 am fost la niste prieteni care au 2 fetite,pt ca a venit mosu' acolo si ne-au invitat si pe noi.Fi-mea a parut interesata de mos cum sunt eu interesata de stalpii electrici de pe marginea soselei.
Mai interesata a fost de jucariile primite de ceilalti copii mai ales de masinuta unui baietel care facea baloane de sapun
si asta a afost craciunul pentru noi pt ca din noaptea cu pricina sotul a facut enerocolita acuta,pe 25 am fost la municipal la camera de garda ,a primit tratament si i-a fost ff rau astfel ca nu s-a ridicat din pat pana azi dimineata ca sa plece la munca.
Asa ca va dati seama ca de unde de-abia asteptam sa ma mai degrevez si eu ,sa mai stea cu fata etc.,toate fura pe capul meu nonstop.Nici nu pot descrie frustrarea si deprimarea care m-au incercat...

simteam tot timpul un nod in gat de plans...
melaniatud spune:
Vad ca ati abordat si subiectu SOACRA...
Tb sa va spun ca in cazul meu SOACRA e ca si MAMA...sunt o norocoasa...
Soacra mea ne ajuta f mult, pe mine ma trateaza ca pe copilul ei, eu pot sa-i spun orice ca nu se supara, nu-mi iese din vorba in privinta lui Tudor chiar daca nu e de acord...bine mai are si ea lipsurile ei ca orice om (e maniaca cu mancarea si curatenia) dar nu se compara cu cat bine ne face noua.
Am simtit nevoiea sa scriu asta ca sa vedeti ca mai sunt si exceptii...si ea are 2 baieti si totusi se comporta ca mamele de fete, este foarte grijulie, nu se baga in relatia mea cu sotul si nu se pune pe ea pe primul plan...jos palaria!
Si mama la fel...ea saraca nu prea are cum sa ne mai ajute ca e la Bucuresti dar cand stateam acolo rolurile erau inversate
bebeka spune:
A, sa nu va inchipuiti ca enterocolita s-a produs din cauza mancarurilor specifice.Nici macar nu a apucat sa guste ceva.
A mancat pe 24 la o bodega niste iahnie de fasole cu ciolan si asta a fost masa de Craciun

In rest paine prajita,branza si ceai.
Noroc ca n-am bucatarit ca va dati seama ca aruncam tot;si asa am aruncat piftia ca a vrut sa fac si nici nu a apucat sa guste iar eu am mancat o data de pofta...
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui bebeka Buna! sa va povetstim si noi cum am petrecut craciunul. Pe 24 am fost la niste prieteni care au 2 fetite,pt ca a venit mosu' acolo si ne-au invitat si pe noi.Fi-mea a parut interesata de mos cum sunt eu interesata de stalpii electrici de pe marginea soselei. Mai interesata a fost de jucariile primite de ceilalti copii mai ales de masinuta unui baietel care facea baloane de sapun si asta a afost craciunul pentru noi pt ca din noaptea cu pricina sotul a facut enerocolita acuta,pe 25 am fost la municipal la camera de garda ,a primit tratament si i-a fost ff rau astfel ca nu s-a ridicat din pat pana azi dimineata ca sa plece la munca. Asa ca va dati seama ca de unde de-abia asteptam sa ma mai degrevez si eu ,sa mai stea cu fata etc.,toate fura pe capul meu nonstop.Nici nu pot descrie frustrarea si deprimarea care m-au incercat... ![]() ![]() simteam tot timpul un nod in gat de plans...Bebeka,mamica de REBECA-MARIA(15.09.2007) |
Cunosc sentimentul de frustrare...mie imi vine sa urlu cand abia astept zilele libere ale sotului sa mai stea cu Tudor sau sa mai iesim undeva si sa-l las la bunica si meru apare ceva neprevazut...de obicei pb la firma pe care o conduce...iti dai seama ca sunt oameni atat de nebuni incat sa comande lucrari de deratizare si dezinfectie in ziua de 25 dec?
Ei bine sunt...si sunt clienti importanti pe care nu ii poti refuza direct si care tb tratati cu manusi ca sa inteleaga ca si altii au liber ca si ei...ei vroiam pe 25 ca aveau angajati liber...
betty78 spune:
Fetelor, m-am uitat azi la "Romania te iubesc" si nu am crezut vreodata ca pot sa existe oameni cu atata lipsa de suflet - Lagarul copiilor...este oribil ce s-a intamplat acolo....bietii copii erau trimis la moarte pur si simplu, pentru ca un dobitoc de doctor nu isi facea meseria si ii considera irecuperabil, pan asi vitele stau in conditii mai bune decat stateau acele suflete

.... cred ca raposatul a platit mult prea putin pentru ororile si atrocitatile care s-au intramplat pe vremea lui
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
| citat din mesajul lui melaniatud nu a mai fost spalata pe cap de o luna si ceva de frica unei noi raceli… |
In primul rand, Tudor e un copil tare istet!
In al doilea rand, pt. citatul de mai sus,

Sa va distrati bine la Bucuresti!
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Carpatino, tot ce e mai bun pt. tine si familia de Roze in 2009 si in toti anii care vin!
Bebeka, imi pare tare rau sa aud ca nu ti-au iesit planurile de Craciun. Dar lasa ca vine anul nou. Si fii multumita ca Rebeca e sanatoasa! Trust me!
Betty, habar nu am despre ce vorbesti, dar nu suna bine!
Fug acasa, sa-mi hranesc puiul si sa-l culc de pranz!
Pe mai tarziu!
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
melaniatud spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
In primul rand, Tudor e un copil tare istet! In al doilea rand, pt. citatul de mai sus, ![]() Sa va distrati bine la Bucuresti! =============== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Stiu ca pare incredibil dar te asigur ca e adevarat. Nici eu nu sunt de acord cu grija asta excesiva si cu infofolitul copiolului dar mama fetitei este atat de satula de spital incat...

REBECA-MARIA(15.09.2007)