Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)
Raspunsuri - Pagina 18
valentina_22 spune:
Cecilia, cred ca este ceva in aer. Si Andrei are crize de-astea. A devenit atat de rasfatat incat daca nu-i faci imediat pe plac , pur si simplu se intinde pe jos si incepe sa urle.
Mai rau este ca si Alexandra a inceput de vreo luna sa-mi raspunda si sa fie obraznica. Cu ea o rezolv repede, ii tai desenele si calculatorul, iar cand o comite grav o pun la colt 5 minute. Dupa aceea o ignor si vine singura si isi cere iertare...pana data viitoare
Cu Andrei insa este alta poveste...
Mai nou, daca o vede pe Alexandra cu vreo jucarie urla sa i-o dau lui.Fata intelege si i-o da, dar cand isi ia ea alta jucarie, Andrei incepe din nou sa urle si urla pana i-o da Alex si pe asta. De jucat cu ele insa nu se joaca vrea doar sa le tina pentru el.Are un stil de a plange fara lacrimi, plans de rasfat ii spun eu de ma calca pe nervi. Pana acum, nici nu apuca sa deschida gura si eram langa el, dar o sa incep sa-l ignor si sa vedem cat il tine "criza"
Imi fac curaj singura spunandu-mi ca o data cu varsta vor trece si astea. De lovit mai da si el insa rar. Macar la capitolul asta sa aiba un +![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cat de mare este Andu
greyeras spune:
BUna fetelor!
Imi pare rau sa citesc de bebei bolnaviori, sper sa se faca repede bine.
N-am mai intrat pe forum, sincer am facut o pauza de calculator de pe la Craciun. Am petrecut foarte frumos la parintii mei cu totii, Adelina a fost tare incantata de tot, inclusiv de cadourile primite. In rest am profitat de faptul ca tati a stat acasa cu noi pana azi, desi el a reusit sa raceasca, nu stim cum, speram ca fata sa nu ia si ea.
In rest Adelina s-a facut o mare rasfatata, daca i se refuza ceva plange si se incordeaza toata, se tavaleste pe jos. Ne-a inebunit cu muzica, isi da drumul singura la dvd si la tv, asa ca vrem nu vrem ascultam muzica. Nu ne plangem deloc, din contra mi se pare ca este un copil cuminte.
Acum e tare incantata de bradut, vrea tot timpul sa mearga luminitele.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Vreau sa va urez si eu LA MULTI ANI! si sper ca anul 2009 sa fie mai bun si mai plin de realizari. Sa auzim numai de bine!
Urez de acum, maine plecam de dimineata, vom petrece revelionul cu cele 2 perechi de fini pe care ii avem.
Multi 

!
Ne auzim in 2009!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
valentina_22 spune:
La multi ani cu sanatate,anul nou sa va aduca numai bucurii si sa va ocoleasca criza, distractie frumoasa si clipe de neuitat.Va pupam cu drag! Valentina& Alexandra& Andrei
Nu cred ca plecam undeva de revelion dar ca sa fiu linistita , v-as trimis o prima urare. Daca nu plecam prin case straine revin la miezul noptii dintre ani si o noua urare de bine!
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
drum bun greyeras, si sa aveti grija de voi.Petrecere frumoasa, alaturi de finisori!
cat de mare este Andu
Gabriela77 spune:
Ho, ho, hoooooooooooooooooooooo
DRagii Moshului ati fost cuminti??? Se pare ca da, la cate cadouri ati primit...
Ne-a fost dor de voi, am fost plecati, am avut musafiri, maine ar trebui sa plecam spre Deva, dar azi noapte a facut Sara febra, asa ca nu stim inca ce facem cu revelionul. Ar fi trebuit sa mergem la o cabana aproape de Deva, dar daca e bolnavioara Sara nu stiu daca ne mai incumetam, ca si asa ea nu prea sta cu nimeni, apoi daca nu e nici bine...
Si la noi, moshul a fost generos, bucuria mare, bradul ne place mult, mai ales globurile pe care le folosim drept mingi...Si Sara incepe sa fie tot mai rasfatata, o fi vreo etapa la ei, dar altfel tot mai dulce, face si intelege orice, nu se omoara cu vorbitul insa..
Ana, imi pare rau de bolile copilashilor si de celelalte necazuri. Sa dea Domnul sa treaca toate si sa vina un an exceptional
Rodicami-au dat lacrimi;le de emotie cand am citit vestea ta, uit ca Doamne Doamne te-a ascultat si va mai veni un ingeras in viata voastra! Sa fie totul bine!!!
Ayumi
Yaia, ce frumos trebuie sa fie la voi de Craciun!
Altfel, nu stiu daca am apucat sa va spun, dar eu am primit cel mai minunat cadou de sarbatori. Mi-am facut curaj si am facut analizele alea, au durat vreo 2 saptamani rezultatele si mi-au luat tone de sange, dar a meritat...sunt sanatoasa tun! NUmai buna de mai facut un copil! Nu va imaginati ce fericire...NIMIK, dar nimik pe lumea asta nu se compara cu darul asta!
Daca vreti sa vedeti si niste poze cu noi, iata-le:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
AYUMI spune:
Da,Yaya.Eu am stat in spital cu Naoki si tati acasa cu Ryuji.
Azi Ryuji nu se mai opreste din vomitat...Doamne ce greu imi este!Nici nu simt ca maine e revelionul.Naoki e mai bine car nu prea are pofta de mancare si diareea nu ii mai da pace.
valentina_22 spune:
gabriela , minunata veste, pai atunci spor la treaba si sa ne dai asteptatea veste cat mai repede. Sanatate Sarei si sper sa plecati totusi la Deva.Am vazut pozici minunate cu voi si Sara. De ce nu ne-ai spus si noua ca ti-ai luat o slubja noua? Poate ne pui si noua o pila buna pe langa Mos,sa vina la anul incarcat de cadourile dorite!
cum creste Alexuta
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AYUMI Azi Ryuji nu se mai opreste din vomitat...Doamne ce greu imi este!Nici nu simt ca maine e revelionul.Naoki e mai bine car nu prea are pofta de mancare si diareea nu ii mai da pace. |
Ayumi, mii de
si mii de 
Sanatate, sanatate de mii de ori sanatate puilor!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Referitor la legea mamelor. Am vazut acum la stiri, ministrul muncii a declarat ca legea se va aplica de la 1 ianuarie dar se va stabili un plafon care nu va fi mai mare de 2 sau 3 salarii medii pe economie. Deocamdata sunt inca in discutii si nu este nimic batut in cuie.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu