Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (249)
Raspunsuri - Pagina 19
alinus_25 spune:
Gabriela stiu ca ai amintit de multe ori de analizele alea, ca erau un mare stres pt tine. Ma bucur ca e totul in regula. Intr-adevar sanatatea e cel mai de pret lucru pe acest pamant, si ma bucur ca te numeri si tu printre cei sanatosi si cu dorinta de a mai face un bb. Mult spor si sanatate Sarei, sa treaca febra rep[ede. Am vazut-o in poze, e minunata.
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
cecilia L spune:
Ayumi, sanatate multa, cred ca ti-e tare greu si eu ma plang pt niste prostioare.

Gabriela, sanatate multa frumoasei Craciunite
, poate totusi puteti sa plecati la Deva, chiar asa iti sta bine cu cornite
.
Valentina, cred ca legea se v-a aplica asa cum ai spus, se pune un plafon, era clar ca nu o sa fie 85% din salariu, desi nu mi se pare corect....cat e sal mediu pe ec? nu ca as depasi eu 3 salarii![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, ce frumos trebuie sa fie la voi de Craciun! Altfel, nu stiu daca am apucat sa va spun, dar eu am primit cel mai minunat cadou de sarbatori. Mi-am facut curaj si am facut analizele alea, au durat vreo 2 saptamani rezultatele si mi-au luat tone de sange, dar a meritat...sunt sanatoasa tun! NUmai buna de mai facut un copil! Nu va imaginati ce fericire...NIMIK, dar nimik pe lumea asta nu se compara cu darul asta! Daca vreti sa vedeti si niste poze cu noi, iata-le: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 |
Da, Craciunul aici e minunat, zapada, orasul luminat ca-n povesti, focuri de artifii, colindatori talentati. Din cauza asta nu am mai fost in tara de Craciun de vreo 5-6 ani, ca in ultimii ani ne-au venit si bunatati din tara.
Pai asa cadou meriti, ca doar ai fost cuminte. Hai, la treaba cu voi!
Vazut si pozele cu o mami zambareata si fericita si o Sara si un tati tare seriosi. Mai gadila-i.
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui AYUMI Da,Yaya.Eu am stat in spital cu Naoki si tati acasa cu Ryuji. ![]() Azi Ryuji nu se mai opreste din vomitat...Doamne ce greu imi este!Nici nu simt ca maine e revelionul.Naoki e mai bine car nu prea are pofta de mancare si diareea nu ii mai da pace. |
Auzi, gemenii nu cumva au vreun virus la stomac? Voma, diaree...asta imi suna tare cunoscut. Si e groaznica boala!
Sanatate multa piticilor, sa se faca bine repede!
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxali spune:
Off cati bolnaviori...si gemenasi de Ayumi
Ayumi mare atentie si la cel Ryuji...stiu ca doctori pe la voi nu obisnuiesc sa dea prea multe...tu ce folsesti??
Yaia se numeste Presepe
doar Tomasa avea in casa...catolici in general folosesc...juniorul se ocupa cu aranjamentele
Drum bun celor care plec si sanatate piticilor
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
alinus_25 spune:
| citat din mesajul lui bikmaria buna ziua,fete dragi intru sa va urez Un an nou fericit ,plin de lucruri bune sper ca sunteti bine atat voi cat si puii vostri ![]() ![]() BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
Maria, mul;tumim pentru urari, si pt urarea personala. Voi sunteti bine? ce fac Alex si Teo?
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
greyeras spune:
V-am pus cateva poze cu noi de la Craciun si nu numai:
http://www.flickr.com/photos/21859608@N04/3150431776/in/photostream/
(P.S. In caz ca va era dor de noi
)
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
bebeka spune:
Buna!
Multumesc fetelor pt consolari;adevarul este ca mi-am imaginat altfel cum vom petrece de Craciun si de aceea am fost suparata .mai ales ca mai profitam si eu de sot ca in timpul saptamanii nu prea apuc si nici in weekwnd prea mult.dar asta e,noi sa fim sanatosi.
Azi mi-am amintit de vaca lola-a ascultat-o fi-mea asa de atenta!Dupa ce s-a trezit m-a mancat in...sa amintesc de vaca lola-a urlat incontinuu pana am gasit-o si am pus-o sa cante...
slippers76 spune:
Ayumi
sanatate gemenilor. Of! Sper sa nu mai treceti prin asa ceva.
Yaia

Gabi, ma bucur tare pentru analize. Sanatate Sarei si petrecere frumoasa de revelion. Sunt sigura ca Sara o sa se faca repede bine. Pupam fetele cucuietele.
Bebeka, al meu e tare incantat mai nou de pinguinii dansatori (happy feet). Se catara la birou si bate cu pumnul in laptop si striga la el, sa se deschida![]()
Cecilia, salariul mediu pe economie a fost 1550 RON pe 2008.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Sabina spune:
Ayumi, ce povestesti tu acolo, m-a luat frica.
Bine ca ai ajuns cu el la spital in timp util!
Sanatate gemenasilor dulci 
Greyeras, v-am admirat in poze, pare f fericita Adelina!
Nu mai pot sa scriu off.
GH are o stare generala mult mai buna, insa tot a facut febra la 6 dimineata. Dar macar s-a jucat azi cu Sofia, n-a mai vrut doar lipit de mine. Sper sa-si faca treaba Sumketrolimul ala.
Multumesc Ana de lamuriri, si o sa iau in consideratie exudatul ala. Desi el n-a avut reveniri la boala din octombrie. Insa, cine popate sti ce-i acolo de-i da asa febra prelungita. Bine ca acuma ii scade complet cu antitermicul, pana ieri facea 39 sub tratament
va pup, m-as odihni si eu cateva minute...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo