Puiuti de Randunici 2008!! (173)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

cine a mai dat ceva pt pofta de mancare la bb-ei?
la rec pediatrei i-am dat la 4 luni peritol pt o luna de zile..dar nu mai vreau sa ii dau, ii incetineste dezv intel...in rest ii ok ca si motricitate are o dexteritate fff buna, oricum acum si-a revenit...dar nu as mai recurge la peritol...

sa va spun cam cat papa:
la 6 - 250 de lapte cu cereale
la 10 - vreo 60 ml de lapte (macar asta sa stiu ca ila re in stomac), si 2-3 lingurite de fructe, cereale sau branzica
la 14 - cam 70 ml de supa si 50 ml de carnita cu leguma, in cazul cel mai bun...ca are si cazuri cand papa 2-3 lingurite si gata nu mai vrea...mai baga niste paine si gata..
la 18 - dc vrea si are chef o branzica, sau gris cu lapte, sau orez cu lapte, dc nu gusta un pic si gata
la 21,22, dupa baita - 300 ml de lapte cu cereale...

eu zic ca ii prea putin..de multe ori vad ca ii e foame si cand o pun la masa...nu vrea sa manance...

Mergi la inceput

clauclau, si a mea a facur asa intr-un timp nu mai vroia in brate..acu vrea in brate...nu de alta dar sa ajunga pe unde vrea ea...sa i-a tot de pe mobila, sa aprinda si sa stinga lumina....plus ca de cand a inceptu sa umble sustinuta vreo 2 luni nu am reusit sa fac nimik..cand era treaza ma plimba poata casa, ma lua de un deget si hai la plimbare...

Mergi la inceput

nu am numarat mesajele, of si 10? nu mai stiu ce sa va scriu

tati si bb face nani si mami e calare pe calc...

Mergi la inceput

tre sa imi pun semnatura..inca nu am desprins toate smecheriile...aseara nu am mai avut timp...iar acum is pe fuga...sa nu se trezeasca odorul

Mergi la inceput

simo, tot din bv?....

eu am psu bradul pe masa....nu e deloc estetic..dar decat sa si-l traga Daciana in cap, mai bine asa...
in dimineata de craciun:

Mergi la inceput

miha si cu bb ce ai facut? ai avut cu cine sa il lasi?
as vrea si eu sa am cu cine sa imi las odorul...dar mama e la 300 km, iar cu soacra-mea suntem in razboi...

cu 2 seri inainte de craciun..maia veam destule cumparaturid e facut si am speculat. stiam ca pitica doarme bine de la 23, pana in jur de 3-4 diminetaa nu se trezeste..asa ca am dat o raita in real...ce bine a fost la cumparaturi fara picea....pe ea trebuie sa o pazesc sa nu sara din carut..plus mai devine si maraita....
oricum eu m-am intors acasa cu taxiul...si a ramas tati cu statul la coada si venti acasa...

Mergi la inceput

cami, LA MULTE LUNITZE! pt puiutul tau...

dc o pocesc, sper sa nu va suparati pe mine..dar o sa imi i-a ceva timp sa va cunosc pe toate...

Mergi la inceput

oare is 10? ca am tor scris..chair ca nu mai stiu ce sa scriu...

cum faceti cu pozele, puneti doar link-ul? sau puteti posta si poze, poze..ca nu vreau sa incarc paginile cu pozele mele

[url=http://s252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/]pozele mele[/url]

aici pozele mele..cine are timp sa ne vada cum am crescut...
dc nu stati linisite cand implineste un an o sa fac filmuletz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cami, o imbratisare de pentru intarcare

simo...aia familie 4! toti baieti! vai de mama lor...la propriu

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

se pare ca mai am de scris mesaje, nu am trecut de moderare......

dar chair nu mai stiu ce sa va scriu...

despre mine? de fel sunt din buzau, mutata cu familie la 19 ani in brasov, am 29 de ani, fac imediat 30.
am termiat psh-ped in brasov la Transilvania, am lucrat la o firma de RU...acu is de meserie mamica...

Mergi la inceput