Puiuti de Randunici 2008!! (173)
Raspunsuri - Pagina 14
daciana.t spune:
i-am dat san pana la 3luni exclusiv..cand a inceut sa urle la san..m-am chinuit inca 2 sapt...am tot crezut ca nu fac eu ce trebuie, apoi am trecut-o pe mixt..si acu imi apre rau...tot am impresia ca nu am facut ceva ce trebuia...i-am dat mixt pana la 5 luni si apoi doar formula
am schimbat 3 formule de lapte pana am ajuns la una care ii ok....humana, destul de scumpa fi-mea nu?
asta vara a facut enterocolita virala si de atunci s-a terminat cu copilul mau care mai mamnca cate ceva..de atunic nu mai accepta bananele...
de la 3 luni ma chinui cu mancarea si cu greutatea ei
s-a nascut cu 3,100 are 11 luni si juamre nu stiu dc are 8,500 gr....
am cantarit-o la 11 luni avea 8 kg la fel ca la 9 luni....asta e necacul meu cel mai mare
ancka spune:
Buna dimineata! La Constanta e zapada si soare cu dinti
Nicoleta, ce poze frumoase 

Naty, ma bucur ca te simti mai bine 
Sper sa apuc sa pun si eu azi niste poze.
Mihai are de ieri funduletul irtat, dar iriat rau de tot. Si nu da semne ca ii trece. L-am dat cu Desitin dar nu vad nici o imbunatatire.

daciana.t spune:
in rest, doarme bine de la 2 luni si ceva toata noaptea, dar cu mancarea si kg e teroare...nu ca as vrea un copil gras...dar parca i-ar sta bine mai plinuta un pic
asta e pitica mea...poza e facuta cu 2 zile in urma
daciana.t spune:
craciunul asta a fost mai uratel...vineri inaite de craciun si-a taiat nasul intr-un maner de la mobila, ajuns la urgenta, nua re cusatura, dar m-am speriat teribil
a doua oara am ajuns in urgente dupa ce a cazut tati cu ea pe o rampa acoperita de zapada, la un magazin in BV (vroiam sa intram mai repede inauntru ca viscolea si ii uitasem caciulita), vroiam sa luam niste cadouri. a alunesct pe rapma si a scapat=o din brate..s-a lovit la cap..cand a vazut ca plange ff tare si are starid e somnolenta urgenta...nua re fractura...cel putin nu s-a vazut ceva clar la radiografie, ca nu a stat
de la urgenta ne-a spus ce sa urmarim si 3 zile dupa am stat cu ochii pe ea ca pe butelie ...
e ok, nu are stari de somnolenta, nu mi-a vomitat, nu mi-a facut convulsii, merge si vb bine...
daciana.t spune:
ce le mai dati sa pape?
cum se schimba programul de papa dupa un anisor?
a me anu papa fructe, nici suc de fructe...nu mere, nu banana, nu pere,
manca nectarine..dar acu nu mai sunt, mai vrea portocala dar face kk moale de la ea...
ieri am reusit sa o fac sa bea ceva suc de morcov...
Simo27 spune:
Naty,avem 6 perechi de fini de cununie si 7 finuti de botez!cam atat
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
daciana.t spune:
aaaa, buna dimineta
si la bv e zapada si soare cu dinti...am iesit aseara cu micuta...si am venit fffff repede inapoi..erau -8gr ....ne-a prins bine iesirea...
acu de mom pitica
, sau sta linistita in patut
doarme singurica de cand am venit cu ea de la maternitate...si ea s-a obisnuit asa si eu...am dormit cu ea in cateva ocazii si a fost groaznic, ma trezeam la fiecare miscare...
am interfon si o aud..
dupa cazatura s-a tot trezit noaptea respectiva dar era de asteptat...o adormeam si o puneam in patut..oricum din ora in ora mergeam sa vedem, respira 
daciana.t spune:
ancka si cu ce ii dau eu la fund? cu bephanten, si cu crema de la jhonsons pt fund iritat...
si a mea se mai irita, dar ii trece repede, maxim 10 ore gata iritatia...eu o spal la fund de fiecare data cand face kk...
daciana.t spune:
nicoleta pe unde stai? eu stau in tractoru....
da tot din brasov...tare frig ii la noi
Simo27 spune:
sunt cam suparata,ca azi vroiam sa ma duc la Dragoslavele sa ma intalnesc cu Cata si tocmaice m-au sunat niste prieteni de la Zarnesti ca vor sa vina pe la 4..si au 4 copii,toti baieti,primul e de varsta lui David 6 ani iar ultimul e mai mic cu Sam cu 1 luna...fain rau!
mi-e groaza ce vor face astia pe aici..intre timp mi-a daramat Sam bradu
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008