Puiuti de Randunici 2008!! (173)
Raspunsuri - Pagina 13
natynic spune:
Buna dimineata; am inviat 
Multi ani traiasca puiutii nascuti azi!
Olgutz, ce misto ai povestit, mai ales de pisica Margareta 
Claudia, mami de Daciana, cum au zis si fetele, "vorbeste singura" repede repede 10 mesaje si apoi hai in club sa vorbim impreuna; mai avem 2 brasovence si tare bune fete is!![]()
Am vazut-o pe Andreiuta
vesela in premergatorul ei, cu multe cadouri si un catel dragut si cafeniu care o pazea bine-bine.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
Noi ieri am fost toata ziua plecati de acasa la Bran,la o prietena pe care o cheama Stefania si apoi la Poiana Marului,la un finut Stefan!abia pe la 10 ne-am adunat pe acasa!tare obositor de Sarbatori!
Naty,vad ca ai fost bolnavioara!bine ca ai scapat
Claudia,bine ai venit
!hai,zi mai multe despre voi!
si cam atat deocamdata ca ma duc sa-i fac fructele bebeului![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
Simo, cred ca nu te-am mai intrebat, desi demult ma tin sa o fac: voi cati fini aveti?

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
underqueen spune:
neatza! in sfarsit o zi linistita acasa...ca pana acum numai in vizite am fost
iar ieri am avut noi musafiri sa-l sarbatorim pe Stefanel
...asa ca azi e liniste...sotul la servici, singura cu puiul, treaba nu pot sa fac ca e duminica...relaxare totala!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
underqueen spune:
LA MULTI ANI PUIUTILOR SARBATORITI AZI:
ANDREI de Delphin 
BIANCA MARIA DE Pucca 
LUCA RAZVAN de Cami 
DARIA MARIA de hagiyannis 
VICTOR MIHAI de somleac 
NAOMI de cenia 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
Nicoleta spune:
Pun dupa-amiaza poze cu aspiratorul.
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
clauclau spune:
Neata si din Titan, mi-e dor de crenguta
, dupa sarbatori o sa revenim toate in forta!
In primul rand, LA MULTI ANI PUILOR SARBATORITI AZI, MULTA SANATATE, FERICIRE, BUCURII!

Apoi, Claudia, tiza mea, bine ai venit pe crenguta, chiar daca putin intarziata!
Am inteles ca Daciana face parte din grupul manechinelor, ca si sufletica mica!![]()
I-am luat si eu Rebeccai Milumil de noapte Vise placute si mananca ca niciodata lapticul. Seara 210 ml, la 3 dimi, 170 ml si la 7.30 inca 170 ml. Super, super!!! Ii place tare mult si eu sunt fericita. Ii mai dau sa suga putin in cursul zilei de rasfat asa, dar seara nu se culca altfel. Aici mai avem de lucrat..., desi seara mananca 210 ml laptic din bibe apoi se culca la san, deci mai papa si de acolo putin. Dupa ce o sa reusim sa adormim fara san, o sa fie gata intarcatul. Am vazut ca ziua i se mai face dor de tzitzi, dar noaptea am dezvatat-o de tot, nu mai suge nici-unj gram, si nici dimineata. Suntem bine, nu?![]()
In rest, umblam mult zilele astea, musafiri ba noi, ba altii la noi, plimbari prin parc, am fost si la patinoar, dar nu mi-a placut, am mai iesit putin la cumparaturi si abia am mai gasit cate ceva la raionul de jucarii. Mai erau putine si foarte scumpe. Si bineinteles mancare multa..., n-am indraznit sa ma urc pe cantar, desi nu ma simt mai umflata decat de obicei. ![]()
M-am uitat si eu la pozele cu mine burtoasa anul trecut la brad si m-am emotionat!
Rebecca misuna din ce in ce mai mult, nu mai vrea sa o luam deloc in brate, se zbate sa o dam jos sa mearga ea. Sta si cateva secunde singura fara sa se tina si apoi cade in fund!
Dar ii place sa fie independenta si merge prin toata casa cum poate, ba se tine de pereti, ba o ia de-a busilea. Ne trezim cu ea prin te miri ce locuri prin casa...Trebuie sa sigilam sertarele ca si-a mai prins putin degetelele si sa asiguram prizele. Nu au tentat-o deocamdata dar cu siguranta urmeaza...
Acum mai stam putin sa se trezeasca Rebe si plecam iar...
Pup tot stolul, mi-e dor de voi.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
daciana.t spune:
ok...am inteles sa scriu 10 mesaje...primul l-am scris aseara la 1 noaptea...si asteptam raspunsusir de la voi..nu-i bai dc ajung raspunsurile mai repede...
urmeaza mes nr 2
daciana.t spune:
i-au iesit incisivi centrali de jos si cei laterali de sus...
cei care ne chinuie cel mai rau is incisivi centrali de sus..
prima data au chinuit-o 3 sapt, far apofta de mancare, maraila, kk moale, insa fara febra si fara salivare abundenta