Puiuti de Randunici 2008!! (173)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Nicoleta,

In acest caz ma bucur sincer ca l-ati luat. Sa-l stapaniti sanatosi si sa-l utilizati cu folos.
Poze ceva sa vedem si noi cum arata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ne-am adunat si noi de pe drumuri...
nicoleta super pozele, facute cu un aparat bun cele din a doua parte!
ramo ce draguta esti!! de pui nu mai zic, renii sunt la putere anul asta!
naty dar ce facusi bre, de te-ai captusit cu bolesnita, ce ai mancat dubios?..
ursu,ccris

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Buna noaptea.
Naty,cum ma o fi venit bolesnita peste tine?Of,Doamne.Imi pare rau.Sanatate multa.
Miha,wauu,chef??Bravooo.
bubu,sa nu mai faca Stef febra.
Nico,wau,un baiat al tau si unul al randunoiului!Ai patit la fel ca mine cu raceala.Eu am oprit nasul cu picaturi olinth,la sfatul lui Clau.
E pe sfarsite raceala mea...ma rog sa nu ia Tea.
Ma bucur pt cele ce au chefuit azi..noi am stat in casa ca babalacii,am dormit,nu am iesit afara,nici sa plimbam fata de frik gerului..
Am vazut poze muulte..toate si am admirat.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Iata si pozicile!

Ma duc in pat langa randunoi, noapte buna!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

buna seara, sunt noua pe acest forum...tare mult m-am chinuit sa imi fac cont...dar am resuit..si acum ne prezentam si noi cum se cuvine
ca sa intram in atmosfera: suntem o randunea nascuta pe 13.01.2008, ora 08.00, gr: 3,100 gr, cm 50, o cheama :DACIANA pe mami randunea o cheama, CLAUDIA, suntem din brasov...
ne inscriem in clubum copiilor manehcin carora nu le place sa manance si nu vor sa se ingase preferand sa fie mai subtirei. in rest, suntem active, vorbim mult, mergem sistinute dar facem si pasi singurele, ne chinuie dinti ff tare ....
cam atat despre noi..
ma bucur sa va cunosc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

nu stiam de ce am intrat...acum stiu...dependenta si...

claudia, mami de Daciana, scrie repede 10 mesaje scurte scurte scurte ca sa treci de moderare (care-ti intarzie mesajele) si sa fii in ritm cu noi
imi pare rau de puiul tau ca e chinuit de dintisori, hai ca trece si perioada asta. pana trece, poti sa te povestesti cu noi, poate iti este de ajutor experienta randunicilor in problema asta, sau in altele.
sa nu-ti para ca nu esti bagata de in seama, este datorita intarzierii data de moderare. cu cat scrii mai repede 10 mesaje, cu atat o sa fii in

stela, a fost fain, cam scurt cheful, doar pana la 1,30, dar ce sa-i faci... oameni fara copii...nu stiu cum e sa scapi de acasa dar ne-am distrat

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

vad ca eu sting televizorul (sarcina celui care adoarme ultimul) asa ca fac cafea pe dimineata...

sa fie pana se face proaspata

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Miha, am incalzit-o eu, uite Am facut si proaspata , daca nu ajunge a ta Fetelor, serviti!

Daciana, bine ai venit! Asa cum ti-a scris Miha, scrie repede cele 10 mesaje, sa ne "vedem" in timp real.

Sunt la zi si cu cititul si cu poze, dar nu am urat

Bogdanel, Scumpicica, Robert

David, Bubu, Bianca, Daria, Victor, Naomi

Sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Va multumesc tare mult de urari, sa vi se intoarca inzecit !

Zoze, sa iti traiasca bunul, sa fie sanatos !

Ieri am fost mai intai la o cafelutza si o tura mica de cumparaturi, dupa care toata trupa ( toti trei fratii si copii din dotare-adica o armata de oameni ) ne-am dus la tata. Unde mama facuse o ditamai placinta cu branza, asa cum nu am mai mancat de o mie de ani. Mi-am dat seama ca undeva acolo adanc sunt inca fata mamei, si ca mi-e dor sa mai fiu copil Ne-am uitat pe poze, am ras de fata lu' frate-miu mic, de coafura de CC Catch a sora-mii in facultate ( anii '80 ). Caprele mari ( nepoatele, adica ) au desenat si s-au uitat pe colectia noastra de timbre ( da, colectionam, toti trei ), iar fii-mea a facut curat pe jos, supravegheata de pisica lu'mama ( pe care o cheama Margareta si e neagra tuci ) A fost dragut

Asta mi-a fost raportul pe ziua de ieri. Incerc sa revin cu o scrisorica dupa ce imi fac o cafea!

Gudinde

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

AM PUI DE 9 LUNI!!!

Miha, multam de cafea, cam aveam nevoie dupa noaptea asta frichinita rau. Ma bucur pentru tine ca te-ai distrat la party si mai ai si planuri pt rev
Olgutz, multumim mult de urari. Ce frumos v-ati distrat voi in familie

Eu declar oficial inchis "sezonul" de alaptat. Bubu meu mi-a refuzat categoric sanul dimineata si se intindea dupa bibele in care fusesera cerealele de seara, pe care il uitasem eu pe noptiera
Asa ca in dimineata asta a servit primul lui bibe cu laptic formula(nan2) si a fost foooarte multumit
In rest muci cat cuprinde la el si durere de gat la mine

Sa aveti o zi frumoasa

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput