Puiuti de Randunici 2008!! (173)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

tine-ti regim de slabire?, ma refer la fetele care nu alapteaza...cine alapteaza are regim narutal...
am reusit sa slabesc doar 10 kg dupa nastere, cat timp am alaptat..si am ramas cu 10 in plus..si cred ca ii timpul sa le dau si pe alea jos..am tot amanat momentul..dar zic ca nu ii bine sa tot aman...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ca tot a deschis discutia naty, simo, noi te urmam. pana acum am fost in fiecare an nasi de cununie, anul asta ce vine iar avem in plan. ii asteptam zilele astea sa ne "ceara". cu cei de de acum o sa fie 4. si 2 dintre finute sunt insarcinare, nasc in februarie si iunie, asa ca sa te tii, ca vin si botezurile

edit: aoleu...cum scriu, se vede ca am fost la chef, si apoi m-a trezit Luca din ora in ora

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

ori nu am gatat eu 10 mesaje, ori moderatorul e in vacantza

aaaaaaaa am uitat sa trec apgard:9...

Mergi la inceput

miha, bravo voua...inseamna ca sunteti pretuiti...
noi inca nu am fost abordati pe acesta tema..bine suntem cassatoriti de un an si ceva...cand am facut nunta eram insarcinata in aproape 4 luni..dar Daci mi-a fost ff cuminte...toata sarcina a fost cuminte...numai ca nu prea mai vroia sa iasa ...

Mergi la inceput

aaa...ne sugem degetul...nu a vrut suzeta sub nici o forma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Miha,cum a fost la chef??
si noi am fost"ceruti"si la anu in 19 iulie,cununam...si in iunie naste o fina,plus ca inca una vrea cat de repede sa ramana insarcinata!e greu sa fin nas in zilele nostre........la noi e frumos ca toti se stiu intre ei,sunt prieteni,fosti colegi,mai nasol e cand se cearta ele intre ele si eu cad la mijloc!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

fetele cred ca am scris 10 mesaje...s-a trezit si micuta...o sa intru mai tarziu sa vad ce branza am facut...

va pupic si va doresc o zi frumoasa...

ha ha ha..pe 24 feb avem un tiz: STEFAN DACIAN.......

pt cine face listuza: nastere normala, maternitatea Bv, dr Gliga

Mergi la inceput

cum adaugati semnatura..ca mi-am prins urehcile...

Mergi la inceput

is mai multe de 10..deci moderatorul e in vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Aoleu, Simo, nasol cu bradul rasturnatSi mooaaama, cati fini! Idem Miha. Dar e fain, cred ca as vrea si eu sa am atatia fini.
Ancka, eu cu Iulia am avut probleme cu fundul muulta vreme cand era micuta si acum recent din nou, cand a avut diaree. Din tot ce am incercat nimic nu se compara cu Bepanthen-ul, zic eu. Si imi amintesc ca Bubu zicea odata ca nu da gres violetul de gentiana, il dai si usuci cu foenul, ii faci popoul movdar cica trece negresit. Succes!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput