LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)
Raspunsuri - Pagina 12
AngeliquedeS spune:
Fetelor, eu tot nu am net, am intrat doar sa felicit sarbatoritii de zilele astea cu un pupic special pt Stefanita de azi!!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
irlandeza spune:
Buna fetelor.
Noi suntem tot rau, a facut primul kk pe ziua de azi, i-am dat un fel de budinca cu morcovi si orez, i-am luat lapte fara lactoza de la SMA, Humana nu se gaseste la noi, si saruri de rehidratare, praf care de dilueaza in apa.Acum s-a culcat , sa vedem cum v-a fi azi. Farmacista spune ca nu-i normal sa aiba atatea zile scaunul moale de la dinti si sa nu manance . Luni mergem a dr. daca e tot asa.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni 
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
darene spune:
La multi ani Radu Stefan !
La multi ani Mathias !
La multi ani Stefania !
La multi ani Paula Gabriela !
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti toata viata !
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de
Khalid 21.12.2007
jelimoni spune:
LA MULTI ANIIII STEFANIA SI MATHIAS (PT IERI) SI ANDREI!ATI FACUT UN ANISOR!!!!!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN PE LUMEA ASTA
IRLANDEZA multa sanatate lui paty,nici eu nu cred ca e de la dinti,mai bine mergeti la doc.sa vedeti despre ce e vorba,
am vrut sa intru sa mai vad clopoteii ca sunt taare restanta ...da s-o trezit piticu,poate reusesc mai tarziu
danonique spune:
Buna!
ANDREI
si cu intarziere
STEFANIA
MATHIAS
Pupici tuturor craciuneilor si craciunitelor!Am vazut toate pozele si toti puiutii sunt superbi.IRLANDEZA imi pare tare rau ca printesa e bolnavioara.
si multa sanatate!Noi am fost ieri la dr cu Albert pt ca tuseste si ii curge nasucul.Nu are nimic grav dar trebuie sa ii curatam nasucul de mai multe ori pe zi si sa asteptam sa treaca.Voi i-ati scos afara pe ai vostri cand tuseau?
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
25+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
grati.ela spune:

La multi anisori ureaza bebe Tudor domnisoarei Alma si flacailor Andrei, Rares si Radu! Sa cresteti voiosi!

Stefanitzelor si Stefaneilor ce serbeaza astazi! 
si bebicilor care implinesc azi lunitze noi!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
danonique spune:
Mosul a fost foarte darnic si cu puiutii mei iar cel din burtica a primit un cadou in avans de la mos:un album pt primele poze.Nu ma asteptam ca si cel mic sa primeasca ceva dar o prietena s-a gandit si la el.EMA cum te mai simti?
25+
poze albert
danonique spune:
ALBERT doarme foarte rau noaptea din cauza mucisorilor.Se trezeste plangand si nu adoarme decat in brate.Ma simt foarte rau ca vrea la mine si eu nu prea il pot lua.Luni trebuie sa dau sange pt analize si am mari emotii din cauza diabetului gestational.Am cam mancat dulciuri zilele astea si sper sa fie totul ok.
25+
poze albert
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sf. Arhidiacon STEFAN!
LA MULTI ANI!ANDREI, RARES, ALMA, RADU!
SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI FERICITI ALATURI DE PARINTII VOSTRI!
ANNA, SARA
Am vazut pozele Pipetzicei, o Craiunita frumoasa.
grati.ela ce frumos, ca ati ajuns la Brasov..
..distractie placuta... Eu nu o scot pe Ioana cand e vant afara..si cand o scot stau 30 min chiar m mult depinde de vreme.
irlandeza imi pare rau pt Patricia.
Insanatosire grabnica.
Laura Ioana mi-au placut mult pozele
..ce frumos doarme Thea in saniuta.
Am mai vazut si pozele unui Craciunel si anume Andrew - John
.
danybv va doresc sa va simtiti bine la Brasov, si noua o sa ne fie dor de tine. Asteptam sa revii cu vesti bune.![]()
danonique sanatate multa lui Albert si tie..eu nu o scot pe Ioana cand tuseste.
Vreau sa va zic ca m-am simtit bine cu parintii mei si cu cumnatul..si mai ales cu VOI..e PRIMUL CRACIUN
alaturi de voi (zuzele)..si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Mai avem si noi cateva poze .
La noi ninge

asa frumos ..am fost pana la magazin cu sotul sa-i luam Stefaniei un cadou, si am simtit
pe fata, e frumos
.. cand se trezeste buburuza mergem la ziua Stefaniei..
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 15 ZILE 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Lala_D spune:
La multi ani Andrei !
Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese si impliniri, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, fericire, belsug si multa iubire!
Sa cresti mare, sanatos, voinic, plin de bucurie si curaj puiul nostru mic.
La multi ani !
Mami, tati si Bogdan
Multumim mult de felicitari , multumim ca existati, a fost un an minunat de mamiceala si 9 luni fermecate de graviduta alaturi de voi 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri