LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI BABY ANDREI!
LA MULTI ANI ALMA, RADU SI RARES!
Sa fiti sanatosi, norocosi, isteti, veseli si sa va bucuratzi parintii pana la adanci batranetzi.

LA MULTI ANI TUTUROR CLOPOTZEILOR,MAMICILOR SI TATICILOR CARE POARTA NUMELE SF.STEFAN!

Am vazut poze de clopotzei minunatzi.
Frumoasa Pipe care canta la pian colinde cu mami si buni doua femei super...
Thea care are hainutza ca a noastra cea de bleo, noi avem si roz,partea de jos nu am folosit-o niciodata.Ce frumos doarme ea in saniutza si mami tu esti foarte frumusica.
AJ care gusta vin, il invata mami de mic cu placerile vietii
Ioana cu bunicii,Alina tu semeni f bine cu mama ta, iar micutza cu tine

Irlandeza multa sanatate Patriciei!

Monica cum se mai simte Clara?

Ema garvidutza si baiatul frumos!

Dana sanatate lui Albert!O sa-ti iei revansa dupa ce vei naste il vei putea tine in brate atat cat va doriti,acum ai grija si de samburel!

Multzumim fetelor care ne-au admirat pozele si le pe fiecare in parte!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

danutza uff imi pare rau ca alberticul are mucisori. incearca sa-l aspiri bine bine seara si sa-i pui picaturele in nasuc. sanatate multa piticului. iti tin pumnii ptr luni, sa vii cu vesti bune!

lalad foarte frumos spus!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Multumim pt. urarile de sanatate. De dimineata n-a mai facut kk, i-am luat si afine congelate, le-am decongelat si le-a papat cu tot cu siropul care a iesit din ele. Acum am trimis-o la somn, cu bunica, sa vedem dca vrea sa bea si laptele fara lactoza, ca la 11 nu a vrut sa-l bea , s-a culcat ca era prea obosita.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Multumim pt. urarile de sanatate. De dimineata n-a mai facut kk, i-am luat si afine congelate, le-am decongelat si le-a papat cu tot cu siropul care a iesit din ele. Acum am trimis-o la somn, cu bunica, sa vedem dca vrea sa bea si laptele fara lactoza, ca la 11 nu a vrut sa-l bea , s-a culcat ca era prea obosita.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

www.onetruemedia.com/shared?p=446deee9a0928e410b8c0a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

eu sper sa fie bine papusica mica.

uite ce am mai gasit eu din "farmacia" mea virtuala

schimbarea laptelui (se trece la un lapte fara lactoza).
-pliculete de smecta;
-ecoflorina/enterol/biotics (preparat farmaceutic care contine lactobacili ce refac flora intestinala);
-sirop de afine(de la farmacie, este natural, fara contrindicatii, cu efecte bune);
-bactrim+calciu carbonic ( asta are gust naspa )
-antibiotic, dupa caz.
- sirop B complex ( foarte eficient)

Brinza dietetica de vaci
Biscuiti, sticks-uri, grisine (simple, de preferat sarate, fara crema, susan,mac,etc)
Mar copt sau banana
Supa de morcovi cu carne mixata
Pilaf cu carne mixata
Paine prajta

mucilagiu si apa de orez
La 1 si 1/2 L de apa se pune 1 cana de orez. Cand apa incepe sa fiarba se lasa focul mic si se continua fierberea 45-60 de minute, cu capac. Se trece orezul prin sita fina si se pune din nou la fiert, sa dea cateva clocote. Se poate pastra la rece maxim 24 de ore.
Partea apoasa este "apa de orez" restul mucilagiu

SAU :

Cum se prepara:

• Apa de orez /decoctul de orez- 2-3% - orezul (2 linguri cu virf)se spla se tine 24 de ore la macerat in apa rece, se fierbe apoi 2-3 ore, se strecoara prin tifon/sita. Se completeaza cu apa fiarta pina la un litru.

• Mucilagiul de orez 2,5% - contine bobul fiert de cereale care a fost pasat. Se alege orezul, se spala in doua ape, se adauga 2 linguri cu virf de orez la 1 litru de apa. Se pune la macerat seara 12-24 de ore in apa rece, a doua zi se fierbe la foc moale 2-3 ore, se rastoarna intr-o sita deasa si se paseaza orezul de 2 ori refacind cantitatea de apa pina la 1 litru. Se adauga 50g de zahar si se raceste brusc.

• Supa de morcovi - 300 de g morcovi tineri (pentru nou nascuti) sau 500g morcovi pentru sugari, 1 litru de apa, 3g sare (un vf de cutit). Se curata morcovii, se spala, se taie in rondele subtiri, se pun la fiert in 1 l de apa rece; se fierb 2-3 ore la foc moale pina se sfarima cu usurinta, se paseaza printr-o sita deasa de 2 ori, se adauga 3g de sare si se completeaza cu apa fiarta pina la 1 litru, se mai dau 2-3 clocote. Se pastreaza la rece maxim 24 de ore.
In mod practic, apa de orez este apa in care a fiert orezul pina se sfarima bobul cu usurinta, mucilagiul de orez contine si orezul pasat. Pentru prepararea MO si SM se poate folosi un blender in locul trecerii prin sita de 2 ori. Daca nu aveti timpul necesar, orezul poate fi fiert imediat (sariti peste etapa de macerare), iar fierberea dureaza atit cit este nevoie ca bobul sa fie foarte moale.

mai era o reteta de la stoisor dar nu dau de ea acum .. ii dadeai dimi si seara in loc de lapte praf .. uff, daca o gasesc, o postez aici.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

am gasit-o ..

"Branza de vaci resuspendata in decoct de orez"
se pun 3 linguri spalate de orez in 750 ml apa la fiert,se fierb pana scade la apr 500 ml si orezul este sfaramat ,se mixeaza totul in blendar,separat se face branza de vaci din lapte cu minim de grasime si lamaie ,se pun in blendar 2 linguri de branza de vaci ,se adauga SARE SI ZAHAR ,un vf de cutit(mia explicat ff clar ca au nevoie de sare si zahar in episoadele de diaree si trebuie sa primeasca papaica resp cu placere)se mixeaza bine totul ,se pun in doua sticlute ale copilului (ies 250 ml de laptic)si se servesc seara respectiva si dimineata in loc de sticla de lapte obisnuita pt ca acesta trebuie scos din alimentatie pt cel putin 2 zile,in seara urmatoare se prepara inca o portie......

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Ellenuta, multumesc. Lapte fara lactoza am cumparat azi. Di pacate unele chestii pe care le-ai scris tu , aici nu le gasesc sau nu le prepara in farmacie. Sirop de afine am sa caut , e posibil sa gasesc la farmacia naturista. Eu am inteles ca antibiotic, biscuiti, pane nu ar avea voie ........Am sa incerc si ultima reteta cu branzica.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Ellenuta, multumesc. Lapte fara lactoza am cumparat azi. Di pacate unele chestii pe care le-ai scris tu , aici nu le gasesc sau nu le prepara in farmacie. Sirop de afine am sa caut , e posibil sa gasesc la farmacia naturista. Eu am inteles ca antibiotic, biscuiti, pane nu ar avea voie ........Am sa incerc si ultima reteta cu branzica.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

uff .. nici macar smecta nu gasesti? am inteles ca e eficienta. iar de biscuiti (edit: fara creme, fara arome, biscuiti simpli. nu stiu daca gasesti pe acolo leibniz din faina integrala), paine prajita e ok ptr diaree .. chiar recomandata. insista cu supa de morcovi, orez, banana, branzica vaci ..

daca mergi luni la doc, ia si o proba de kk .. poate ii face analiza sa vada ce si cum ..

sanatate multa la pitica.

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Nu avem smecta.....Biscuiti sunt , speciali pt. beblusi. O sa incerc sa-i iau si pt. urina si pt. scaun.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Repede, repede: Andrei Sa ai o viata minunata!
Stefania sa cresti mare, puiule!

Irlandeza multa, multa sanstate micutei! Off, ce rau imi pare ca a patit-o si mai ales ca-i primul ei Craciun Sper sa ii treaca de la ce i-ai dat pana acum! Pozicile sunt facute in mall la Iasi. In Piatra nu gasesti asa frumos impodobite magazinele (avem si noi un parlit de mall, ceva mai dragut decat Petrodava). Ce decoruri frumoase sunt la voi si ce printesica intre ele
Ramo daaa, super incantata de masuta, eram chiar curioasa ca v-am tot "auzit" Ti-am zis: sta in picioare langa ea si o butoneaza, parca-i Dj BEBE
Elle sar'na. Nu-i prea place cu sania, isi tot ridica fundul si aluneca, asa ca sta cu capul sprijinit de spatar, intr-o pozitie f incomoda si plange Am fost si azi cu sania si iar a adormit in ea (la fel o ningea pe fatza). La noi abia acum s-a oprit ninsoarea....e ceva de vis orasul
Honey ce spiridus frumos ai tu acolo! Si cum gusta el cadourile
Shose ii prieste plimbarea, chiar daca nu o prea incanta
Off, Dana, si puiul tau e bolnavior Sanatate multa, sa scapati repede, repede de mucisori!
Alina sar'na. AM vazut si eu pozicile tale cu minunea ta bucalata! Frumusica, ca de obicei SI ce costumas de Craciunita a avut
Madalina multumim! De care hainuta zici? De cea din poza in care doarme in sanie? Aia e in set cu salopetzica neagra de pe ea. Cea de la Durau e de pe LR.fr si partea de jos e ca un sac, dar nu am folosit-o niciodata, ca mi se pare cam mica.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Madalina, nu stiu daca te-am mai intrebat: de unde ai luat bilele pt minunea ta? Ce fain e imbracata in ursulet si ce dragute sunteti amandoua cu fesurile de spiridusi Ii place zebra aia? Nu cade de pe ea? Aici parca e un inger: http://good-times.webshots.com/photo/2935329750102223629aBXzwz Cum faci de esti asa de slabaaaa? vreau si eu!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008

Mergi la inceput