LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)
Raspunsuri - Pagina 11
Ellenuta spune:
neata,
ramo multumim de cafea!! tare tare buna e.
marinela uff, imi pare tare rau ca pati nu e bine. nu vrea sa pape mancarica de regim? neaparat ajungi luni la dr cu ea. sanatate multa.
shose superba pipeta mica .. ce alege ea ornamentele de bradut .. iar ca si craciunita e superba! aha .. mi-au placut si mie tare papuselele.
honey foarte frumos craciunelul tau!!! cu ce curiozitate desfacea el la cadouri.
laurici o dulceata mica thea. Doamne ce frumoasa e si ce ochisori are .. si ce frumos sta ea in saniuta.
craciunita frumoasa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:

LA MULTI ANI, ANDREI!!!! SA FII SANATOS, NOROCOS, FERICIT SI SA AI PARTE NUMAI DE BINE ALATURI DE FAMILIA TA IUBITA!! SA FII INTELEPT, SA FII UN OM BUN SI DESCURCARET IN VIATA!

pentru dosarelul lui mami .. aici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
danybv spune:
Buna fetele
Imi cer scuze ca nu pot sa raspund la toate in parte acum .
Vreau sa va zic ca am vazut toate pozele cu toti colpoteii imbracati in craciunei, cei care si-au serbat ziua de nastere etc
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI !!! celor care vor implini 1 anisor zilele acestea .
La multe lunite clopoteilor sarbatoriti
LA MULTI ANI !!! celor care poarta numele Sfantului Arhidiacon Stefan 
Azi plec acasa la Brasov si voi sta cateva zile 
, acolo nu am internet , vreau sa va zic ca o sa-mi lipsiti mult .
Va doresc tot binele din lume si sa aveti parte de sarbatori fericite in continuare 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa 

Shose spune:
La multi ani Radu Teodor, Alma si Rares Stefan!
Am vazut pozici cu THeutza, rotunjoara si cu ochisorii ei albastri, tocmai bine o prnde costumul de craciunita. Iar rochia bleomarin in carouri ii vine
. Domnisoara in toata regula.
Laurici, ce frumoasa zapada aveti, si se pare ca'i prieste Theutzei plimbarica in sanie.
AJ a fost un MosCraciun in toata regula, am vazut pozici cu muuulte cadouri si papa bun pregatita de Honey.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
buna fetelor ,
spun si eu
La multi ani sarbatoritilor ce au implinit un anisor ieri
Radu Stefan ,
Mathias ,
Stefania ,
Paula Gabriela
si 11 lunite Mihai Alexandru
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti copilasi!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
si sarbatoritilor de azi
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!
Andreiutu,
Radu Teodor,
Alma,
Rares Stefan
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti puiuti!
De asemeni Stefania de natty, Stefan de AncaB, celorlalti clopotei ce poarta numele Sfantului Stefan , mamicilor si celor dragi voua ce au onomastica azi, va urez La multi ani fericiti!
emabucuresti spune:
Shose
frumoasele, abia astept sa savurez poze cu voi si cu toti clopoteii cadorisiti, dar zilele urmatoare
Marinela(irlandeza) of, frumoasa si papacioasa ta mica sa slabeasca 1 kg, mi se rupe sufletul, sanatate multa ! nush ce sa-ti spun, te-au sfatuit fetele,pe langa toate chestiile de regim da-i saruri de hidratare, eu nu stiu corespondentul la hidrasec in Irlanda dar sper ca la farmacie vor sti ce sa-ti dea. Ca si solutie de rehidratare de preparat acasa, uite ce am gasit, poate iti vei arunca o privire http://rehydrate.org/ors/
Grati eu de cand cu gerul am inceput sa-l tin afara progresiv ca timp, cate 20 min, apoi 30 min doua zi, dar depinde si daca e vant sau nu. Incerc sa evit vantul. La munte aerul e oricum mai tare si vantul mai taios uneori. Distractie frumoasaaaa! vrem si noi la munte
..dar eu abia merg pana la coltul strazii..
Si noi il sarbatorim azi pe tati! l-am trimis la Agapitos sa ia tortulet.
cynthia_ spune:
Ma bucur tare mult ca ati avut o petrcere reusita, si tortul a fost superb, si eu am niste emotiiiii!!! Ca sa nu mai zic Sara a fost ca o adevarata printesa.
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Va promiteam zilele trecute ca revin sa va povestesc cum a fost la ziua Sarei... Aveam mari emotii ca n-o sa iasa bine , pt ca am facut acasa , intr-un apartament de 2 camere si am avut vreo 20 de invitati ...ma gandeam ca va fi un mare balamuc si ca lumea nu se va simti bine din cauza aglomeratiei...eee , nu a fost asa , pot saspun ca a iesit superb si am primit felicitari pt modul in care am organizat si pentru pregatiri. Ne-am simtit minunat si chiar imi parea rau cand s-a terminat. Sara a fost extraordinar de cuminte si de sociabila , a ras la toata lumea , a "conversat" , si-a aratat toate talentele si s-a dat in spectacol lasand o impresie de copil adorabil. A avut doar un moment in care s-a pus pe plans ca-i luase taica-su bucata de turta din mana De pe tava a ales bine , simboluri ale bogatiei : orez , margele , paine , ban de aur si cheile de la masina. A dormit doua ore la pranz inainte sa vina invitatii , apoi a stat in mijlocul petrecerii pana la 23.30 , cand si-a papat biberonul si a picat lata. Pentru exemplificare , am pus cateva poze : http://good-times.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=569368357&security=vNdZnI Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
cynthia_ spune:
La Multi Ani, Andrei!!! Sa cresti mare sa fii sanatos si sa asculti de ai tai parinti!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D A trecut si primul Craciun al lui Andrei . A fost frumos, cu multi copii, agitatie , bradut, cadouri si bonus o taiere de motz :) Petrecerea s-a desfasurat in casa nasilor unde asistat de prietenii nostri si rude apropiate Andrei a ales cu mult aplomb de pe tava oferita : bani, CD-ul cu Microsoft si un memory stick :)) Deci sa nu avem nici-un dubiu ca el se face om de IT :) Adevarul este ca si acum cea mai vanata jucarie din casa este calculatorul meu si ca in fata lui a stat de cand era in burtica asa ca sanse sa se adevereasca "profetia" ar exista :) Apoi deoarece erau prea multi piticuti prin preajma nu ne-am indurat sa nu punem si o lumanarica in tortul pregatit pentru ei si sa ii uram in avans cu 2 zile lui Andrei "la multi ani !" Tort din care a gustat si Andrei fara sa se "strambe " la gustul de ciocolata :) Gata, am facut-o si p'asta . O zi excelenta ! Lala. Bogdan si baby Andrei (27.12.2007) Poze Aventuri |
Ellenuta spune:

STEFANIA (de andradda), STEFANIA (de nati), STEFANIA (de alinatudor), STEFANA (de puisorul), STEFAN (de anca), STEFAN (de mary mary), STEFAN (de lumsta), STEFAN (de lorena), STEFAN (de florina), STEFAN (de danuta), STEFAN (de babee), STEFAN (de annya)

LA MULTI ANI! SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI SA FITI FERICITI ALATURI DE PARINTII VOSTRI DRAGI!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SF. STEFAN!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun

( 22 Decembrie 2007 )